- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Freiherr #2450 üzenetére
Youtube biztosan megy és a többi google cucc: music, movies, photos. Filmekkel már bajos lehet a dolog, abból nem eszik meg bármilyen formátumot. Hogy minden filmet lejátszon, ahhoz szükség lehet bubbleupnp vagy plex szerverre ami transzkódolja a videót. Nekem mindkettő telepítve van egy kiöregedett notebookra. Itt megnézheted, hogy miket támogat a chromecast.
-
terra052
őstag
-
Freiherr
őstag
Megjött a hátlapom.Hát mit mondjak,jelentősen növekedett a súly,de a minőségérzet ugrásszerű növekedése kárpótol.
XXX
-
Freiherr
őstag
Hátlap üveg,oldalt fém keret.
Aliexpress-ről rendeltem 8$-ért.XXX
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Freiherr #2457 üzenetére
Nekem is van pár ilyen különböző színekben. Nekem is tetszik.
3 hónapja használom már és még minden rendben. Előre meg feldobtam egy Nilkin Tempered Glass-t. Szintén Ali-ról rendeltem őket.(#2465) terra052
Csak beszélj így velem, mindjárt te is az leszel.[ Szerkesztve ]
-
Ajánljatok topikgazdát ide (privátban). Feltételek 1500 napos regisztráció (nem fogunk összeveszni -100 napon), még nem volt büntetve, és persze ne hetente egyszer írjon a topikba.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
99kb1030
csendes tag
Sziasztok Már megint elronttam valamit.
MIUI v5 volt rajta de én most felraktam rá a 5.3.13 at méghozzá Mi pc Suite bol és most ahogy bekapcsolt nincs google play se semmi probálok fast bootba csinálni vele valamit de semmi és valami kinai is S.O.S előre is köszönöm -
99kb1030
csendes tag
válasz Fejvadi #2475 üzenetére
Na valahogy sikerült megcsinálnom hogy berootoljon. miui 6 van rajta viszont mintha kinából rendeltem volna olyan.. angol de kínai billentyűzet nincs play áruház stb mi a teendő? mit tegyek rá és honnan és végülis mi a helyes módszer? előre is nagyon szépen köszönök mindent
-
99kb1030
csendes tag
válasz 99kb1030 #2476 üzenetére
Nem tudok belépni az belső sd-be mert a képekhez nem enged másolni a másik pedig egy 10megás mappa szerűség amibe csak miphone setup fajlja van.. most onnan telepítettem amit lehetett az 5.2.27 et de nem bootol be... ha visszaviszem edigitálba ugye megtudják csinálni és nem csináltam nagy bajt?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz 99kb1030 #2477 üzenetére
Ha rádugod a Pc-re, fel kellene másolnod a gyökérkönyvtárba a telepítő file-t.
Innen szedd le a 4.-et (Dior). [link]
Nevezd át update.zip-re a Pc-n mielőtt a telefonra másolod. Azért a Pc-n, nehogy update.zip.zip legyen a neve. Minden kisbetű.
Kapcsold ki a telefont.
Hangerőgomb felfelé és a bekapcsológomb egyszerre nyomva és tartsd amíg megjelenik Mi logó. Ha megjelenik engedd el.
Hangerőgombbal tudsz majd lépkedni le és fel, a bekapcsolóval OK-zol
Válaszd az Angolt és Ok
Menj az "Install update.zip to System" menüre és OK
Rákérdez, hogy biztosan? Yes és OK
Elkezdi telepíteni és ha kész menj a Wipe & Reset menü OK
Válaszd a Wipe Cache-t Ok
YES és OK
Ha kész válaszd a RebootRemélem sikerülni fog.
[ Szerkesztve ]
-
eckmester
tag
Üdv. Érdeklődöm, hogy milyen Bluetooth headset ajánlott a telefonhoz.
-
vegyszer
addikt
Ilyen az, amikor alapértelmezett a kiterjesztés elrejtése.
Ebben az esetben csak update legyen a neve. Vagy "update.zip" (ekkor se lehet más a neve. Az idézőjel tiltott karakter, de így menni fog"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
terra052
őstag
válasz eckmester #2486 üzenetére
Nem bánod meg. drágább ugyan, mint egy noname vagy egy alap Nokia pl, de hangminőségben oda-vissza kiváló. Nekem több szobányi távolságból (tégla)falakon keresztül is működik, sokáig bírja, 3 nyelven mondja a füledbe, mi történik, multipoint-os, tényleg megéri az árát.
(Bár fáj, amikor a kasszához ér vele az ember )werkmania.hu
-
borbas666
aktív tag
Hali. A 4g hálózattal hogy birkózik meg a telefon? Van aki telenoros és megy nála a 4g? Talán 800as sávon tolja a telenor viszont azt a telefon nem tudja.
-
blakey
titán
válasz borbas666 #2488 üzenetére
Megy a 4G, talán valamelyik 8xx-es freki nem működik, de engem az pont nem érdekel, meg amúgy sem vagyok 4G függő, 3G-vel is bőven jól teljesít. Bp-n biztos megy, máshol nem tudom.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz terra052 #2487 üzenetére
Nekem is épp P70 van.
Megemlíteném még a kb 1mp alatti csatlakozást,azaz ha csörög a teló és a füles nincs bekapcsolva 1mp és kész.Meg persze nem utolsó sorban a 2 készülék egyidejű csatlakozását.Jópofa,hagy bemondja,hogy a másik készüléken keresnek.
Kiváló termék én is csak ajánlani tudom mindenkinek."Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
Fejvadi
nagyúr
válasz 99kb1030 #2489 üzenetére
Nagyon szívesen. Örülök, hogy sikerült.
Megmondom, hogy mi lett volna.
- Bevitted volna a boltba
- Elmondod mi a gond
- Verték volna az asztalt és cirkuszolnak, hogy te rontottad el és erre nem szól a garancia
- Apró pislogással, bűnbánóan elmondtad volna neki, hogy de, erre is garancia jár
- Erősködnek, hogy nem, de te csak igenezel és nem hagyod megad
- Feladják, beismerik és kitöltitek a papírokat
- Bosszúból kicsit ráülnek kb. 3 hét és megint mehetsz érte
- Elégedetten látod, hogy pont az a vacak kiberhált ROM van rajta mint először.
- Hazamész, nem olvasol előtte, csak nekiállsz ROM-ot telepíteni
- Kezdődik minden előröl.De már tudod, hogy te ügyesebb és gyorsabb vagy mint a boltos és nem mész sehova.
-
terra052
őstag
válasz Fejvadi #2494 üzenetére
Annyira egyáltalán nem, csak én kényszerből a legdrágább helyen (MM) vettem, ill. gar. cseréltem egy 2 hónapot bírt Sonyt erre. Ott 8-9e volt kb akkor, de most is megvenném, sőt, most már kíváncsi vagyok az M90-re is
Jabra-t nem használtam még, a híre kiváló, ebben az árkategóriában is van belőle, gondolom hasonló kvalitásokkal.
Remek volt az összefoglaló a gariztatásról. Inkább akkor Kínából....werkmania.hu
-
opzozi
tag
CHANGELOG
[System]
Optimization - Support of better screen display under strong sunlight (Mi 4) (03-19)
Fix - Blue screen error in booting up (Mi 3) (03-19)[Lockscreen, Status Bar, Notification Bar]
Optimization - Prevent pocket dials function is disabled by default (03-18)
Delete – Removed ‘long press back button in lockscreen to launch camera’ option (03-18)[Home screen]
Fix – Sometimes Recents page was empty (03-17)[Gallery]
New – Brand new images editing page (03-17)
Fix – Videos could not be deleted (03-17)
Fix – FC error when sliding to view images in front page (03-17)[Recorder]
New – Support dot marking function (03-18)Xiaomi Poco X3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest