- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Attól még frissítheted a magyar oldalról. Simán rámehet még 1X.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Arween
senior tag
Tetszik a gyári böngésző,de hogy tudnám az asztali gépemről chrome böngészőből a könyvjelzőket a telefonomra varázsolni?
-
sanyci
senior tag
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
törölt tag
és 10 nap után ha kell egy HR akkor mit csinálsz? ezeknél a fejlesztői romoknál bármikor előfordulhat
én maradok a wazé-nál az mutatja a forgalmat is
és nem érdekel hogy nem offline nem tudom elhasználni a havi 150 mb-sem
vagy használom a lumia here+ naviját[ Szerkesztve ]
-
Klara_
őstag
-
válasz #70516736 #2909 üzenetére
Bármikor újratelepítheted majd, ha az ingyenes 10 nap alatt hozzáadod az accountodhoz. Utána azoknak nem lehet csak elérni, akik addig nem adták az accountjukhoz. Megjegyzem, hogy nem lesz belőle fizetős változat, legalábbis egy darabig biztos nem.
Amúgy Here is van androidra, teljesen ingyenesen.
(#2914) Klara_: remélem lesz belőle Snapdragon 615-ös verzió is.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz #70516736 #2921 üzenetére
Továbbra is látni fogod az áruházban. Csak azok nem fogják látni, akik nem telepítették a 10 nap alatt.
Az összes, átmenetileg ingyenes promó így működik a google playen.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
-
blakey
titán
válasz #70516736 #2926 üzenetére
Névhez van társítva és nem telefonhoz.
Amúgy "tavaly".
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Fejvadi
nagyúr
Ez jó dolog ha egy app. ingyenes lesz és valaki jelzi itt.
-
szvarog
tag
válasz Fejvadi #2929 üzenetére
Ez ugyan nem app és nem ingyenes, de az edigital ami Magyarországon a Xiaomi talán egyetlen (?) hivatalos viszonteladója pár napi akciózik ezt azt.
Többek közt Xiaomi kiegészítőket is:
http://www.edigital.hu/?dosearch=1&cat=0&scf=0&search[name]=1&search[txt]=xiaomi
Ha valakit érdekel.
-
sanyirigo
senior tag
Sziasztok!
Ma vásároltam egy ilyen készüléket karpereccel együtt. Óriási a megelégedés.
Egy kérdésem azonban lenne. Nem tudjátok véletlenül, hogy hátlapot hol lehetne venni hozzá? Ez a fehér nem nagyon nyerte el a tetszésemPixel 7
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Kristof14 #2932 üzenetére
Szinte mindenre amit tud.
Napi 3 alkalom ébresztés, persze ebből 1 a reggeli kelés.
Ha zajos helyen vagyok, bekapcsolom a BT.-ot és ha nem hallanám a csengetést, szépen rezeg és észreveszem. Akkor is jó ha olyan helyen vagy ahol nem akarsz másokat zavarni a csengőhanggal. Ugyan így be vannak állítva, ha mail-t, sms-t, vagy bármi app. amit kijelöltem értesítést küld. Minden reggel megnézem, hogy aludtam, mennyi volt a mély alvás és mennyi amikor félálomban voltam vagy forgolódtam. Délután van mindig 2 fontos időpont amit beállítottam és akkor rezeg. Az intelligens ébresztés meg figyeli, hogy mennyire mélyen alszom és a beállított idő előtt ébreszt, ha úgy ítéli meg, hogy nem alszom mélyen. Minden nap megnézem mennyit gyalogoltam és mennyi van még vissza, hogy elérjem azt a limitet amit kitűztem. Minden nap minimum 20 km biciklizés, ilyenkor a zoknimba teszem és szépen mér minden fordulatot. Mutatja mennyi kalóriát égettem el, mennyi időm ment rá, mekkora távot tettem meg, stb. Mindemellett vízálló és nálam 2 havonta egyszer kell tölteni az sem tart sokáig Pc-be dugva. Be van állítva a telefonon a zárolás (PIN kód vagy ábra), de ha a karkötővel a telefon közelébe érek kb. 1m-en belül akkor nem kér kódot, de ha arrébb megyek és valaki piszkálná, már kódot kér. Lehet valamit kihagytam. -
sanyirigo
senior tag
Köszi mindenkinek. Már keresem is
szvarog esetleg tudnád linkelni az eladót, akitől Te vetted? Jöhet akár privátba is.
[ Szerkesztve ]
Pixel 7
-
blakey
titán
válasz szvarog #2937 üzenetére
Ilyet vettem, 2 db-ot 1400HUF-ért, egy kék meg egy arany.
Még 15 órán át tart a 75%-os akció ill. több rendelés esetén további kedvezmény jár.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Klara_
őstag
válasz szvarog #2937 üzenetére
Eredetit en csak ezt a 1 darabot talaltam ebay-en, de nem adok ennyit erte.
Inkabb vettem egy gyari TPU tokot ami log rajta, mint tehenen a gatya, bezzeg a redmire tokeletes volt a gyari TPU tok.[ Szerkesztve ]
-
szvarog
tag
válasz sanyirigo #2940 üzenetére
Szia! Én már nem találom akitől vettem vagy csak ő már nem árul ilyeneket pontosabban.
De mondjuk ez jónak tűnik.
Igaz ez 1600....
http://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Hongmi-Redmi-Note-5-5inch-Candy-Color-Battery-Housing-Back-Cover-Case-/321424867908?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item4ad66a4244 -
blakey
titán
válasz FET-MEN #2947 üzenetére
Nincs nálam, ma rendeltem, annyit nem ér, mint eredetileg, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest