Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz Debilon #3590 üzenetére
Én is kipróbáltam. Kikapcsoltam a WiFi-t, indítottam egy hívást (szintén Voda-Voda irányba), kiírja hogy HD hívás, de a net nem működik hívás közben, a böngésző nem tudja lefrissíteni az oldalakat. Hívás végén működik a net.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
tompa07
csendes tag
válasz Bl.Gyo. #3588 üzenetére
Nekem volt, hogy 3-4-5 másodpercet is várt minden egyes hívás kezdeményezésnél mire elkezdett végre csengeni a telefon.
Baromi idegesítő volt, pláne, hogy egyik napról a másikra lett ilyen.
Meguntam és lecseréltem a telefonomat egy drágább kategóriára.
Megszűnt a problémám.
1 másodperc és kapcsol. -
Batu3
tag
válasz Bl.Gyo. #3579 üzenetére
Eddig nem volt 5G-m, mostanában mértem sebességet több helyen Bp-en, de a max. 60mbit/s volt. Nem tudom a telefon baja-e, de elég gyenguszka. Mire fel volt ez a nagy 5G hype...mondják, hogy stabilitás, de az a 4G-vel is rendben volt. Önvezető autókkal meg ne áltassuk magunkat, Magyarisztánba az nem mostanában lesz még, ergo az 5G nem feature (még).
Tok rendelésre visszatérve továbbra is Aliexpress-t ajánlom, az utóbbi időben felgyorsult a küldés sebessége, max. 2 hét és ráaadásul futár hozzá. Áfa-vám stb. nincs. Gyárilag van rajta fólia + tok hozzá, úgyhogy 2 hétet ki lehet bírni. Olcsóbb és nagyobb a választék.Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Igazából 1 napja használom a telót.
Legnagyobb probléma a mobilhálózattal van...
Van 4g, de mire magához tér, percek kérdése. És össze-vissza ugrál...
Mindkét foglalatban ugyan ezt csinálja. Ez a teló hibája lehet??
Hálózati beállításokat már reseteltem, nem lett jobb.
Másik telefonnal minden megy rendben.Egyébként szerintem gyorsan merül...
P40lite után váltottam erre... Ahhoz viszonyítva..
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
evko
aktív tag
válasz gingerbalm #3608 üzenetére
Új, pár hónapja kaptam.
De egyébként nem gondolom,hogy egyszer hasítania kellene, máskor pedig belassul, mint állat...
Idegesítő..De még megy a teszt.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Oh Vodafone. Nekem is csinál olyat hogy pl. el megyek lejön wifi -ről és le vált egyből edge-re, pedig ott a 4G torony két utcára, meg az itthoni netem routeben is Voda (mobil) az nem csinál ilyet.
Nem mindig de sokszor van ez, utána pár perc és vissza megy 4G-re, és utána fixen van. Írtam erről a voda topicjában de nem tudták és másnak nincs ilyen baja nem láttam panaszt erre. Szerintem a teló és Voda nem igazán szeretik egymást. De egy gyári beállítást azért meg csinálhatsz hátha. -
peti85
senior tag
Szerintem sem kerek minden a Voda+GTMaster kombóban.
- Nem működik a VoLTE (inaktív a kapcsoló), A12-n rendeb volt
- Hívásindításkor hosszú másodpercekig nem épül fel a kapcsolat, nem kezd kicsöngeni. De ez mondjuk az előző telómmal (Honor 8) is előfordult.Az 5G meg sokszor parasztvakítás, a legtöbb helyen nem igazi 5G hálózatra lépnek fel a telefonok, csak egy pimpelt 4G-re, amit a telefon 5G-nek jelez, de ez nem az! Kevés olyan hely van ahol igazi 5G megy. Bog beszélt erről az egyik MA!gazinban: [link]
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
evko
aktív tag
Egy kalap... Sajnos...
Nem gondolom,hogy a reset segít.
A hálózati reset nem segített. Igazából az van, hogy ez így használhatatlan,mert olyan, mintha háló hibás lenne a teló... Szóval ezt jól megcsinálták...Eléggé ideges vagyok,hogy egy ennyire jó telót sikerült vennem...
-
sebai
csendes tag
sziasztok
"smart lock" -ot használ vki ?
elvileg tudja a telelfon
nekem pedig vegyesek a tapasztalataim, hol működik hol nem
én a lokáció alapú feloldást használom / használnám
de van hogy nem ismeri fel h "otthon" vagyok, és nem old fel
köszi -
evko
aktív tag
Sziasztok!
Fejlemény... Budapesten hasít a 4G a telón... Vidéken (Fegyvernek) pedig nagy semmi... Szinte alig tölt be 1 oldalt is.... Mintha nem is lenne mobilnet...
A vodafone hálózatát néztem, ott is teljes lefedettség van. Hogy lehet ez?
Mi okozhatja a gondot?
Valakinek valami tipp?--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
Bl.Gyo.
őstag
Hát Fegyvernek-en egyszem B20as és egyszem B28as adó van és azok is a város szélén, lehet le van terhelve vagy túl messze van. Hajnalban is rossz? Esetleg közel tudsz menni a toronyhoz (ott a térképen hol van), és úgy megnézni mi a helyzet (persze ha arra jársz)?
Még mindig az a 4G - E között ugrálás? Lehet akkor ott nem jó valami a toronnyal... de ha más teloval meg jó... hát akkor nem tudom. 🤔 Esetleg cseréltess SIM kártyát hátha megoldja!!
Esetleg kerdezz rá a Vodafone fórumán hátha van valakinek ötlete: [link][ Szerkesztve ]
-
peti85
senior tag
Nekem az a bajom a Smart Lock-al, hogy ha be van kapcsolva és társítva mondjuk az órámhoz, akkor ugye nem kell ujjlenyomat/arcazonsítás/minta/... segítségével feloldani a képernyőt. Ez nyilván tök jól hangzik.
De a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy ha felemelem a telót, akkor még:
- vagy meg kell nyomnom a bekapcsológombot
- vagy dupla kopp
hogy AoD-ről átváltson a zárképernyőre, ahol még kell egy felfelé legyintő mozdulat a feloldáshozMíg ha nincs SmartLock, akkor ha úgy fogom meg a telefont, hogy egyből a megfelelő helyre teszem az ujjam, akkor ujjlenyomattal azonnal felold.
Szerintem ez utóbbi sokkal kényelmesebb és gyorsabb is. Az ujjlenyomat olvasó aktív lehetne SmartLock engedélyezése esetén is, így lenne értelme.
Ugyan ez a bajom az arcalapú feloldással is, ha felismert, akkor oldja fel azonnal, ne kelljen még egy legyintés a feloldáshoz.[ Szerkesztve ]
-
-
zoyoxy
tag
Google Play azt mondja reggel óta, hogy a fájlkezelő (My Files) frissítése nem sikerült, mert már(???) nem kompatibilis a készülékemmel. Fura. Másnál mi a helyzet? Nem hat ugyan meg különösebben, mert amúgy is a Solid Explorert használom, de akkor is.
-
senior tag
Tegnap töltés közben az akku töltöttség jelző 66%-on "ragadt" hosszú ideig, aztán felugrott 100-ra.
Most 100%-on áll tegnap este óta. Volt több újraindítás, de nem segített.
Gyári op rendszer, nincs semmilyen akku birizgáló app telepítve.Találkozott már valaki hasonlóval?
Путин, иди нахуй!
-
Ktr20 8
csendes tag
Urak, mondom, nálam mi történt, immár kétszer. Telefon a farzsebemben, viszonylag meleg idő. Egyszercsak a készülék elkezd irtó hangosan sípolni, villogtatja a vakut/zseblámpát, mint valami emergency cucc. Pontosabban nem tudom leírni, mert olyan pánikba estem, hogy kikapcs-bekapcs, mielőtt valaki rámhívja a rendőröket. Előre is köszi, ha van ötlet, a biztonság/vészhelyzet menüben nincs bekapcsolva semmi.
-
Benhill
senior tag
Másnak nem állt át az idő egy órával előbbre?
Reggelre egy órával több lett, most 8:58 van. Újraindítás megvolt, idozona jó.
Na ezt az üzenetet elküldtem és most vissza állt.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Atti777 #3631 üzenetére
Úgy tűnik korai volt az öröm, továbbra is "beragad" a kijelzés valahol, most éppen 47%-on áll jó ideje úgy, hogy töltőre van dugva.
Tud valaki olyan működő kódot, amivel az akku feszültségét meg lehet nézni?
A *#0228# és *#*#4636#*#* nem működik.(A *#899# -re előbukkanó menüben van töltés / kisütés teszt, de még nem próbáltam )
Путин, иди нахуй!
-
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Atti777 #3639 üzenetére
Hát 4200mV már a maximum az a 100%nak kéne lennie, ha akkor írja ki amikor nincs töltőn. Ha töltés közben írja ezt, akkor az még normális is lehet, mert kapja a cuccot, és felugrik.
Mivel töltöd? A gyári gyors töltő vagy sima 10w-ossal. Próbáld a sima 10w-ossal 5v 2A tölteni akkor mit csinál, másik töltővel hogy nem e töltő romlott el és hülyítí meg a telót. Meg hagyni lemerülni kikapcsolódásig aztán töltőre tenni a 10-essel. Ilyeneket lehet próbálgatni.
Fel rakom az ampere-t, megnézem nekem mit ír. Nekem tökéletes a töltés, merülés, kijelzés is.[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
Hogyan lehet "feléleszteni" az OTG-t? Be kell valahol kapcsolni?
Vettem egy USB-s endoszkópot. Működik, mert a PC-re dugva világít és a VLC-n látom a képet. A telefonon nem tudom ugyanezt elérni. Az OTG View2 4.3.3-at tettem fel."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
peti85
senior tag
Igen, engedélyezni kell és csak 10 percig él az engedély ha jól emlékszem, tehát mindig újra be kell kapcsolni ha használni szeretnéd.
A Beállításokban keress rá az "OTG" szóra és ki fogja dobni.HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Kormi76 #3641 üzenetére
Neked mennyi a battery health? Nekem 88%, igaz 2 töltés után mégcsak. Viszont az akkum elég jó 10 óra képernyő idő kijön, és vigyázok is rá, töltés közben nem használom, 20-30%tol töltöm kb. 90ig, vigyázok ne melegedjen, elejétől így használom. Másfél éves a teló. De ez a 88% nekem fals-nak tűnik. Első indításnál az akku kapacitást is 3550mah-re érzékelte, kezzel állítottam 4300ra. Gyári gyorstöltjével töltve 30-40w-os töltést írt a 65 helyett amivel elvileg kéne mennie. Lehet nem túl pontos az app.
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
válasz novinyul #3644 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek. Szuperül működik.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
gya/352
tag
válasz Bl.Gyo. #3646 üzenetére
"kezzel állítottam 4300ra"
Mivel az app nem tudja, hgoy mekkora kapacitású akku van a telefonban, így be is kell állítani. A töltések alapján legfeljebb kalkulálni tudja a kapcitást, mivel elég ritkán van 0-ról 100%-ra töltve a telefon, és még az sem biztos hogy az a full kapacitás amit 0...100% között lát az akkuból.
Hol mutatja ezt a 88% battery helalth értéket? Csinálnál róla egy képernyőképet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest