Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Új fw F.09-es végződéssel. Eddig semmi különös.
-
peti85
senior tag
Érdekes módon most én is megkaptam az elsők között az F.09 frissítést. Nem tapasztaltam semmi változást:
- Az Akkumulátor értesítései továbbra sem kikapcsolhatóak, hiába nyomok rá, legközelebb ugyan úgy feldobja
- GLS automatánál nem érzékelte az NFC-s fizetéstHP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
Bl.Gyo.
őstag
Nekem is elsőként, még mielőtt ide írták már feltettem. Innentől nem hiszem hogy lesz már bármi változás a telefonban, inkább már csak ezeket a security patch-eket adják ki rá. De, jó lenne ha tévednék.
Amúgy a gls automata nfc probléma más telefonnál nincs? Mással működik? Nekem van egy Motorola telóm avval majd kipróbálom működik e.[ Szerkesztve ]
-
gya/352
tag
válasz Bl.Gyo. #3658 üzenetére
Hagyd lemerülni kikapcsolásig, és úgy töltsd fel. Természetesen úgy hogy rögtön bekapcsolod a telót amikor töltőre dugod, hogy elinduljon az app. Akkor lesz érdekes hogy mit mutat kapacitásnak. Minden más csak saccolás.
Én is felraktam, nekem két töltés után 83 százalékosnak mutatja az akkut. Hétvégén megpróbálom én is elérni a teljes lemerülést és úgy feltölteni.
Az egyedüli jó ebben az appban hogy eddig számomra ez az egyetlen app ami kb jól mutatja, hogy mekkora áramot vesz fel töltés közben. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz gya/352 #3660 üzenetére
Hány wattot ír töltés közben neked? Nekem 30-40w, amikor 65ön (vagy e környékén) kéne mennie. Én gyanítom talán azért számolja rosszul a health-ot, mert a wattot is rosszul érzékeli. Tehát app szerint fél óra alatt 100-on van 30-40w töltéssel, így 4300as akkut 85%ra értékeli, miközben valószínűleg 65 környékén megy mert úgy kell mennie és fél óra 40w-al 15-100%ig már gyanúsan rossz lenne, napközben sem bírná a teló ha ilyen gyenge lenne az akku, amikor 10 órás képernyő időim vannak.
Ezt csak én gondolom mert fura sose megy feljebb 40w-nál de ugy ugyanúgy 30 perc alatt 15rol 100on van mint új korában.Én hagyom ezt az appot szerintem, fent marad még kíváncsi vagyok mit produkál de amíg 10oras képernyő időim vannak nem idegesítem magam fals adatokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
A Vodafone VoLTE működik a készüléken?
-
gya/352
tag
válasz Bl.Gyo. #3661 üzenetére
A wattokon szerintem kár agyalni, mert az hogy az akkut mennyivel lehet éppen tölteni, az sok mindentől függ, de a hőmérsékletétől különösen. A 65W szerintem egy elméleti maximum. Nekem általában 25 W körül szokott tölteni.
Most végre lemerült kikapcsolásig a telefon. Úgyhogy ment egy teljes feltöltés, néha láttam olyan 30-40W közötti értékeket is, de azt csak nagyon rövid időre.
A lényeg, hogy ezen töltés alkalmával 89%-ra saccolta az akku állapotát, belenyomott 3732 mAh-t, úgyhogy az akku kapacitást 3848 mAh-ra tippeli.
Nem tudom igaz lehet-e.
Nem sok értelme van ennek az appnak sem az biztos. -
-
gya/352
tag
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Milka 78 #3667 üzenetére
Érdekes nekem nincs semmi kapcsoló mégis működik, mert hívás közben 4G-n marad. Amúgy sehol máshol nem jelzi.
A telekom meg nem működik rajta, aktív a VoLTE a kártyán, de hívásnál levált 2Gre.
A Yettel is máshogy viselkedik, avval meg is jelenik felül a VoLTE felirat, úgy látszik az teljesen támogatott, a Yettel forgalmazta a készüléket is.
A Vodafone meg fura van volte de nem jelzi nincs kapcsoló... -
Debilon
addikt
válasz Debilon #3671 üzenetére
Ugyanígy működik a Vodafone volte nálam is, de írja a hd vagy hd+ a hivas közben is.
viszont érdekes, hogy a telefon elvileg tudja a volte roamingot de a digis kártya meg levált 4g-rol ha azon hivok (hívás listában HD hangot ír)
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Debilon #3672 üzenetére
Az a HD felirat is fura mert nekem akkor is írta amikor még nem is volt aktív a kártyán a volte egyáltalán, és már 3G sem volt.
Nem tudok kiigazodni mikor mi van, ezek a kijelzések félre vezetőek.
De az biztos hogy ha nem vált le 4Gről akkor működik ha le vált akkor nem.[ Szerkesztve ]
-
Benhill
senior tag
Nálam ez az Accubattery applikáció kapacitásra 44%-ot ir... Már mióta használom 10x töltöttem kb, minden alkalommal 15%-ig meritve.
Értelme nem tudom van-e... nálam 1.5 napig elmegy a teló átlagban, 36 óra után 20-30% marad benne kb. 60Hz, Wifi és mobilnet folyamatosan bekapcsolva.
-
eisento
addikt
Skacok. Esetleg vasarolt valaki mostanaban toltofejet a telefonhoz? Milyet erdemes? Csak gyari vagy alirol is lehet? vegulis csak arra kellene, hogy amikor kint tartozkodom kulfoldon havi 1-2 alkalommal ne kelljen elvinnem a gyari toltot (nem szeretnem veletlenul sem otthagyni valahol hotelben stb.) ha van valami best buy akar olyan is amin tobb port is van olyan is johet. Koszi. Es nekem se jott meg a 9-es frissites
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz eisento #3679 üzenetére
Attól függ sima 10wos kell, vagy gyors.
Gyors töltéshez ez jó: Xiaomi MDY-10-EL nem gyári töltő gyorsaság de jóval gyorsabb mint egy sima 10w-os, és akármilyen kabellel megy.
Lassú 10w-os meg bármelyik márkásabb jó, már az alzapower márkájú minőséginek számít (alza.hu-rol). Gagyit ne vegyél, főleg alirol.[ Szerkesztve ]
-
evko
aktív tag
válasz Bl.Gyo. #3623 üzenetére
Nah, szia újra!
Fegyverneken továbbra is rossz. Voltam Tarcalon... Ott meg hasít a 4G... De Fegyvernek, Törökszentmiklós irányába, közelebb a toronyhoz sem javul a helyzet.
Egyébként más kérdés... Ez a teló tudja a volte-t? Honnan tudom, mert itt nincs olyan ikon..?
Köszi
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
peti85
senior tag
válasz Debilon #3682 üzenetére
Ez nem igaz, van kapcsoló, de nem minden szolgáltatónál lehet bekapcsolni, van ahol inaktív. Nekem Vodafone SIM-kártyával Android 12-n be lehetett kapcsolni és szépen működött is. Android 13 óta inaktív a kapcsoló és nem is működik.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
Bl.Gyo.
őstag
Nekem nincs kapcsoló vodánál, de megy a volte, de kijelzés nincs fent erről. 4G-n marad, és azonnal kapcsol, működik.
Yettelel van kapcsoló (a yettel sim menün belül), és ki is jelzi felül hogy volte.Úgy tűnik sokféleképpen működik, de azt nem értem hogy ugyan azon a telefon modellen ugyan avval a Szolgáltatóval az egyiken miért van kapcsoló másikon miért nincs, itt valami félreértés van.
-
Bl.Gyo.
őstag
Ez valami más. Ez a 2-es sim-hez tartozik ott írja is, és akkor aktív ha bekapcsolod a 2. Sim-et. Nincs 2. Simed így nem is lesz aktív a kapcsoló. Nem tudom mi ezert a rendes volte kapcsoló az adott sim menüben van ha van. Yettelnél van, vodánál nincs. Itt valami kompatibilitás dolog lesz...
-
Milka 78
nagyúr
Én nem tudom nálatok hogy megy, de itt az első perctől nem ment a volte vodán.
-
Kormi76
aktív tag
Szerintem ez tévedés. A gyorstöltésnek nem nagyon van gyakorlati hátránya. Legalábbis 2 cellás akkunál, mivel így alacsonyan tudja tartani az áramerősséget. A Realme gyorstöltése egy viszonylag rövid ideig tartó mérsékelt hőterhelés az akkunak, ami szerintem jobban kíméli az akkut, mint egy hagyományos (lassú) töltő hosszú ideig tartó hőterhelése. Az akkut ugyanis nem a töltés gyorsasága, hanem az így keletkező hő károsítja fokozottan (meg persze minden töltés okoz természetes degradációt is).
3 éve használok Realme telefont, és 85%-os akkuállapotom van, rendszeres gyorstöltés mellett. Egy dologra kell figyelni: ne merítsd le teljesen és ne töltsd fel teljesen: 30-80% között ideális tartani az akkut, meg fogja hálálni. Nekem így is simán kibír egy napot, és kb. 10 perc töltés reggelente nem nagy macera. -
Kormi76
aktív tag
Igen AccuBattery, nekem bevált. Szerintem használható, több készüléken is használom, nem mindenhol 85%-ot ír. Nekem sem mindig annyit írt. Minden töltés más, függ tőle, hogy mennyire jól saccolja meg, van egy szórása, mint minden mérésnek, de a hosszútávú átlag számít, ami a hibákat jól korrigálja. Szerintem alkalmas arra, hogy az akku állapotát felmérjük vele, és mondjuk kiszűrjük, hogy egy alkalmazás zabálja-e az akkut, vagy kuka lett.
Egyébként nekem a Realme akkukkal általánosan jó a tapasztalatom, az egy cellásakkal is, szóval az nem az app hibája, ha ezeket jónak írja. Évek múltával sem csökken érdemben az üzemidő, nem úgy, mint a Samsung akkuk esetén. -
evko
aktív tag
Sziasztok!
Este, sötét szobában szerintem nagyon halvány nálam a háttérvilágítás. Automatikusra van állítva, ha fényt kap, emeli is a fényerőt, de sötétben ez szerintem simán szemrontó.
Erre van valami megoldás, vagy valamit állítani kell pluszban rajta?--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs