Új hozzászólás Aktív témák
-
kubista85
csendes tag
Mar senki se varjon 14-es foverziot. Ahogy az varhato volt, a legujabb frissitesi tervekben mar sehol sem szerepel.
-
klaya86
senior tag
Sziasztok. A feleségemnek néztem ki egy ilyen telót. (P30 lite után) Az lenne a kérdésem, hogy mennyire vagytok elégedettek a telefonnal? Van valami szoftveres probléma? Neki semmi extra dologra nem kellene. Szokásos közösségi média, illetve kamera éjjel nappal 😂(gyerekek) Esetleg valami más ebben a kategóriában?
-
oba
addikt
válasz klaya86 #3452 üzenetére
Elégedett vagyok én is. Volt egy kis képernyő villogás egyel ezelőtti szoftverrel, de az aktuális frissítés óta az is megszűnt nálam. Semmi egyéb bug vagy ilyesmi nincs, "unalmasan" teszi a dolgát a készülék.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
-
Milka 78
nagyúr
Felraktam én is a 13-at, egyből az F.06-verziót kihagyva az előtte lévő "béta/gyári" verziót.
Igazából semmi anomália sincs. Nem villog, nem merül jobban/kevésbé, nem lassabb/gyorsabb...teljesen rendben van. -
Bl.Gyo.
őstag
Nem tudja valaki hogy a zseblámpát hogy lehet kitenni gyorsbillentyűre vagy V-t írva a képernyőre mint a régebbi rendszeren volt? El tűnt az új rendszeren.
-
namegin
tag
Tegnap megszűnt a tárgybeli telefonomon a hanghívás lehetősége. Én se tudok hívni és engem se lehet hívni. Bármelyik SIM tálcában is van a SIM kártya.
A SIM vodafonos. Újraindításnál elfogadja a PIN kódot, a mobilnet működik is. SMS működik. Csak a hanghívás szűnt meg.
Áttettem a SIM-et egy másik telefonba. Ott ment vele a hanghívás.
Beletettem egy kölcsönkért vodás SIM-et az én telefonomba, és ment a hanghívás.
Tehát a probléma csak akkor áll fent, ha az én SIM-em az én telómban van.Egy ismerősöm ismerőse ugyanígy járt tegnap. Ő SIM-et cseréltetett a Vodánál, és megoldódott a hanghívás probléma.
Ma megyek Vodához SIM-et cserélni.
Járt-e már így valaki esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz namegin #3461 üzenetére
UGYANEZ volt a problémám ugyanilyen telefonnal! Utáltam érte! Megvettem a telefont, nagyon jó volt, gyors, szép, élmény volt belakni... Aztán 1 hónap múlva ugyanúgy, tökéletesen működött minden funkciója, "csupán" engem nem lehetett hívni és én nem tudtam senkit sem hívni. Amint hívtam valakit, olyan volt, mintha a másik fél ki lenne kapcsolva. Ha engem hívtak, akkor a másik félnek kikapcsoltat jelzett engem, én meg szinte azonnal kaptam az sms-t, hogy hívtak...
Visszaküldtem, két hónapig ültek rajta, aztán visszajött azzal, hogy bemérték, tesztelték, már jó. Ugyanazzal az örömmel, mint az új telefonnál, ismét elkezdtem feltelepítgetni az appokat, meg a névjegyeket másolni, stb., viszont most egyből, az alap beállítások után elindítottam egy hívást. "Természetesen" ugyanaz volt a hibája, hívás része kuka. Én is ezer telefonban próbáltam a SIM-kártyámat, mindben j volt, ami SIM-et ebbe tettem, az meg nem hívott...
Bazi pipa lettem, telefonáltam egyet, elküldtem az Üsz-t és a szervízt a jó édes prostituált felmenőikbe, majd ismét visszaküldtem ismét. Két hét múlva a számlámon csilingelt a pénz, aminek nem örültem.
Aztán utánaolvastam, nem egyedüli eset, külföldi fórumokon szó esik ennél a telónál erről a problémáról.
Most Karácsony előtt vettem egyet a nejemnek és magamnak is, gondoltam, kockáztatok. Minden klappol velük...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
oba
addikt
Nem kell ennyire felkapni a vizet srácok Kifogott egy gyári hibás példányt belőle, és elmondta a történetét. Mi ezzel a baj? Hogy nem fényezi szét a készüléket? Már gyártónál is vannak gyári hibás példányok, a kínaiaknál még lazábban is veszik a minőségellenőrzést. Tisztában volt vele, hogy gyári hibás (tehát egyedi jelenség), ezért vett másikat. És szépen működik is. Mi a problémátok?
-
Vertigo18
addikt
Igen, bocsánat, hogy elindítottam a "népharag-lavinát", de jól értettétek. Baromira tetszett a telefon, és nagyon zavart, hogy beleesett az én készülékem is abba a gyári hibába, ami ritkán, de előfordul. A sztorit azért írtam le, mert a kolléga telója a leírása alapján ugyanazt a hibát produkálta, mint az én ELSŐ készülékem és emlékeztem, hogy én is nehezen akadtam a nyomára, hogy ez biza gyári probléma lehet. Asszem' az Árukeresőn az egyik hozzászólás erről szólt, nekem meg kottára megegyezett azzal a hibám, ezért kezdtem keresgélni.
És igen, köszönöm a "gratulációt" kubista85 kollegának, de én nem a fajtát mondtam el "minden szarnak" (sőt, szerintem sehol sem említettem, hogy szar lenne), hanem az én készülékem EGYETLEN hibáját fejtettem ki.
ÉS, mivel bazi jó telónak tartottam (amíg működött), ezért azt gondoltam, hogy bizony ugyanaz a villám már csak nem csap belém még egyszer, ha ilyen ritka ez a hibajelenség, 'nehogymán megint egy hibásat fogjak ki - ezért berendeltem még kettőt. Amik azóta is kiválóan teljesítenek 5. hónapja.
De azért látom, hogy vannak itt olyanok, akiknek átjött az írásom mondanivalója is...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
fecus
őstag
A legutóbbi frissítésnél megint elállítottak valamit. Újra nem tudom letiltani az akkumulátor app értesítéseit. Megint halvány. Sajnos nem találom/emlékszem a megoldást (választ).
Valaki tud segíteni?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Bl.Gyo.
őstag
Engem is baromira idegesít hogy minden háttérben futásra engedélyezett appnál szól, és mindíg... Igen tudom hogy fut én állítottam úgy be, hagyjon már békén. Szerintem direkt csinálták így hogy ne lehessen kikapcsolni, hogy miért nem tudom. Legalább tennének bele olyan beállítást hogy bizonyos appoknál ki lehessen kapcsolni ezt a figyelést, hamár az egészet nem engedi.
-
fecus
őstag
válasz Bl.Gyo. #3477 üzenetére
Én már egyszer leállítottam, de nem emlékszem hogyan.
Az utolsó frissítés óta kezdte megint."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
namegin
tag
válasz namegin #3461 üzenetére
Kedves Telótársak!
Köszönöm a hozzászólásokat az előző posztomban vázolt problémára. Ma megoldódott a hanghívás gondom. Le is írom, hogy miként.Szóval adva volt egy másfél éves Redmi GT Master Edition Vodás SIM-mel, amin egyik napról a másikra megszűnt a hanghívás lehetősége. Se én nem tudtam hívni, sem engem nem lehett hívni. Mobil net, SMS és minden egyéb funkció rendesen működött.
Mivel több ismerősöm is SIM kártya cserét javasolt, telepakoltam a tarisznyámat hamuban sült pogácsával, és elindultam szerencsét próbálni, azaz SIM-et cseréltetni. A második Vodás üzletben sikerült is. De az ügyfélszolgálatos srác, és magam nagy meglepetésére a hiba megmaradt. Se én nem tudtam hívni, sem engem nem lehett hívni az új SIM-mel sem. Ekkor SIM-eket cseréltünk a telefonjainkban az ügyfélszolgálatossal. Az ő telefonjában az én új (Vodás) SIM-em, az én telómban az ő (Vodás) SIM-je. Ééés: mindketten tudtuk egymást hívni.
Ilyen tünetek után logikus lépés a teljes gyári reset. Na, ehhez kellett nekem bő egy hét, mire lementettem ide-oda a dolgaimat, és lelkileg is felkészültem a jól megszokott beállítások és környezet visszapakolgatására.
A gyári visszaállítás elérése a teló menüjében: Beállítások/További beállítások/Biztonsági mentés és alaphelyzetbe állítás/Telefon visszaállítása. Rányomtam. Ezután három lehetőség tárul fel:
1. Hálózati beállítások visszaállítása (A Wi-Fi, a Bluetooth és a mobilhálózat beállításainak visszaállítása.)
2. Összes beállítás visszaállítása (Összes beállítás visszaállítás a hálózati beállításokat is beleértve.)
3. Összes adat törlése (Gyári beállítások visszaállítása)Az első lehetőséggel kezdtem. Amikor lefutott, beletettem a SIM kártyámat a telóba, és kipróbáltam a tárcsázást. ÉÉÉS MŰKÖDÖTT!!
Minden működik most is ahogy megszoktam. Megúsztam a visszatelepítést is. Lett egy új régi telefonom.Tanulságként arra tippelek, hogy a 13-as Android frissítés után nem kellett volna kihagynom a gyári visszaállítást. Vagy legalább a hálózati beállítások visszaállítását.
Remélem, nem volt felesleges a beszámolóm, ha legalább eddig elolvastátok.
-
oba
addikt
válasz namegin #3480 üzenetére
Szerencséd volt, hogy elég volt a hálózati beállítások resetje :) Főverzió telepítés után nem árt a reset, backup visszaállítása nélkül persze. Nem olyan nagy mutatvány visszarakni az appokat és az adatokat utána.
-
H-Mano
tag
válasz namegin #3480 üzenetére
Egyáltalán nem.Nagyon precíz voltál és köszi.
A gyári visszaállítás és/vagy a hard reset sokszor megoldhatja a különböző anomáliákat, mielőtt szervizbe, boltba rohangálnánk.
(Egy visszaküldött telót akartak rám sózni anno, nagyon halkan jelezte a hívást és nem lehetett változtatni a dallamot sem.Arra tippelek, hogy ezért került vissza a boltba.Egy hard reset megoldotta a problémát...) -
fecus
őstag
Megtaláltam. A gond, hogy a deep thinker nekem már el van távolítva. Tegyem vissza és aztán újra töröljem?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
neopeti
tag
Firefox youtube hallgatasnál nem tudjátok miért tűnt el minden az értesítő sávról?
Utolsó frissítés előtt lezárt képernyővel is ment a youtube firefoxban, De most valahogy eltűnt mindenhonnan . -
oba
addikt
Vanced már nálam is off kb 1-2 hete. Youtube ReVanced viszont tökéletesen működik.
-
Milka 78
nagyúr
Érdekes, hogy nálatok megmakkant.
Én is 13@f6-os frissítésen vagyok a Vanced meg fent van ezer éve. Nem volt FR, nem volt újra telepítés már ha ez számít.[ Szerkesztve ]
-
neopeti
tag
A firefox frissítés után újra működik lezárt képernyővel a youtube lejátszás, mi manó
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem.
Ez a frissítés valamit elszúrt,igaz nem tiszta telóra telepítettem.Csináltam már telefon vissza állítást de nem javult meg ,csináltam a gyári recoveryvel adat törlést de nem lett jó,régebbi rendszert nem enged feltenni.Zárt a teló helyi telepítéssel feltettem ismét a RMX3363_11_f.06 Official verzió de nem javult meg.Nincs valakinek ez a verzió .zip formátumban meg?Az XDA-ról töltöttem le ezt a zip verziót de azzal sem javult meg.
Előre is Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs