Új hozzászólás Aktív témák
-
evko
aktív tag
Azért ez durva.
Került hozzám egy Motorola edge 40 Neo vagy mi, jó pár hete... Na, az is egy kaka...🫢
Igazából kipróbáltam és adtam is el.
A kamerája nagyon gagyi, már nem emlékszem, mi alapján állapítottam meg, hogy teljesen használhatatlan számomra.
A sztereó hangszóró tetszett. 😊Köszi az Edge 50 Neo tippet. Remélem, az már jó lesz... Szerintem illene. Mert a gt master nem mai darab és az igazat megvallva 1,5 éve vettem pár hetes használtan 55K-ért... Szóval, ha nem is 55K-ért, de max 120K-ért elvárnék már egy jobb darabot. 😊
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
evko
aktív tag
Köszi mindenkinek a tanácsokat.
Most várok.. Várjunk, hátha jön valami jó ajánlat.
-
Milka 78
nagyúr
Parancsolj. Soha nem volt ilyen olcsó még az Edge 40.
-
Bl.Gyo.
őstag
2 és fél év után is, fényerő háromnegyeden, nincs akku kímélő módban:
Ez a kép majd jól jön eladásnál. 😄
[ Szerkesztve ]
-
rezy89
tag
Üdv! A napokban vhogy észrevettem, hogy nem az igazi a képfrissítés. 120hz-re van állítva, de biztos voltam benne, hogy csak 60-on fut. Fejlesztői beállításokban bekapcsoltam, hogy kijelezze, és valóban csak 60-on megy, tök mindegy milyen alkalmazást használok. Tud valaki segíteni esetleg, hogy mi lehet a probléma és hogy lehetne orvosolni?
-
gzoll
tag
Valakinek volt már akkumulátor cserélve a telefonjában? Eladom a Redmi Note 13 Pro-t és visszatérek GT Masterre, ha sikerül benne akkut cserélni, és nem robban fel utána. Budapesten egy szervízt találtam valami 28 ezer forintért cserélnek gyári akkumulátort benne. Szóval ha valakinek van tapasztalata az ne tartsa magában.
-
fecus
őstag
Voltam a szervizben, de azt mondja a fickó, hogy nem tud szerezni eredeti aksit a telefonhoz az utángyártottat meg nem javasolja. Van forrásotok eredeti aksira?
Ahol nincs készleten, de benne van az árulistában ott 18eFt az utolsó ára, mondta.[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
peti85
senior tag
Ez utángyártott, de nekem volt ilyen márkájú korábbi telefonomba, hozta a gyári minőséget: [link]
Ez elvileg gyári, innen is vettem más telefonhoz és tényleg az volt: [link]HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Akik cserén gondolkodnak, mire?Honor 200 milyen választás?
Note 13 pro-nál gondolom jobb... És árban, használtan nagyjából ugyanaz...Vagy ki mit gondol? Nekem a fotó teljesítmény most már fontos lenne!
Üdv mindenkinek.
-
Bl.Gyo.
őstag
Ha cserélnék én OnePlus Nord 4-re, de még tökéletes a GT master, csak pénz kidobás lenne egyelőre.
Honor 200 nem rossz van kollégámnak is.
Xiaomi-t meg személy szerint ki nem állhatom tökmindegy melyik modell.Fotós képességeket meg meg lehet neten találni tesztekben, aztán döntesz. Én nem tudom melyik milyen ez a része nem izgat.
[ Szerkesztve ]
-
peti85
senior tag
Én vettem egy használt Pixel 8-at. Eddig nagyon bejön, de ez más (ár)kategória mint a GT Master volt.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
evko
aktív tag
Szia!
Igazából a fotós képesség fontos lenne. Mert a GT master egész jó fotókat lő, árához képest pedig főleg...
Keret... Eredeti áron max 180.000Ft-os telefon.
A Honor 200 tesztek alapján elég jó fotókat lő, és 110K környékén, használt újan meg tudom kb venni. Ezért gondoltam rá, első körben.
Szóval, valami hasonló tudású érdekelhet...--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
gabbee75
csendes tag
Sziasztok!Járt már valaki úgy felvált a kijelző ragasztása?A sarkai jobb oldalon sérültek,de attól nem kellene belátnom a telefon belsejébe szerintem.
-
gabbee75
csendes tag
Szokásos részletre venném,a Nothing Phone sajnos nincs aTelekomnál.A Xiaomi meg nem a középkategória.Jónak tünik.Bár a családban volt már Xiaomi redmi a feleségemnek,tesómnak talán 11T,tőle annyit hallottam csak,hogy ez nem egy Huawei kategória a kamerája.Samsungom még nem volt,csak nyomógombos buta széttolós,mit veszíthetek?
-
Ereshkigal
őstag
Üdv!
Ma vettem észre, hogy nem tudok telefonálni, nem csörög ki senkinél sem, és engem sem tudnak felhívni. Ha átteszem a simet a másik foglalatba, ott is ugyanez van. A hálózatra felcsatlakozik, a mobilnet is megy. Van valakinek ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz Ereshkigal #4232 üzenetére
elvezd a nyugalmat
-
ginola
addikt
Váltott valaki közületek nothing phone 2-re. Amennyiben igen milyen tapasztalatok vannak vele?
-
t1
addikt
Szerintem méltó utódja. Kamera szerintem nagyjából hasonló olyan nagy előrelépést nem érzek. Rendszer nagyon stabil és gyors, kijelző patika. Ami nagyon jó az a nagy akksi 2 napot simán tudja hozni. Ami furcsa az a mérete Master inkább egy kezes, itt felejtsd el nyilván valamit valamiért. Én nem bántam meg a vételt.
-
fecus
őstag
Cseréltettem aksit a telefonban. 20eFt-volt. Eredeti aksit kértem, de nem tudtam megnézni milyet rak bele. Összekötöttem egy visszaállítással.
Most olyan mintha új lenne még azután is, hogy a legtöbb app-ot visszaraktam.
Teljes mentés és visszaállítás nem volt nehogy a "lassúságot" is visszaállítsam. App-onként mentettem amit lehet és vissza.
Más.
Valahol lehet állítani, hogy a hangerő gomb első megnyomására csak előhozza a csuszkát és rögtön ne állítson rajta egyet. Nem találom. Tudtok segíteni?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Prime Mobile Store & Service Szeged, Kárász u.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Nem értek egyet.
Minden kb.: 120eFt körül vettem 3 éve. Az évi 40eFt ha ma kidobom. Most, ha 20e-ért még egy évet teljesít az teljesen korrekt költség. Ha kettőt már tiszta haszon.
Nagyon flottul működik most. Nem játszom, nem facsézok meg a többi szociális izét sem használom rendszeresen. Miért ne menne el még pár évet. A banki és más kényes progik mind működnek.
Júliusi a biztonsági frissítés.[ Szerkesztve ]
-
gzoll
tag
Amúgy ha nem kergült volna meg az akkuja akkor én is ma mai napig használnám, mert nagyon kezes kompakt telegon teljesen jó rendszertel. Redmi Note 13 pro 5G-re váltottam és nagyon nem volt jó csere, ezért én is gondolkodom rajta egy ideje hogy cseréltetek akkut a Realme GT-ben és visszapakolom magam arra ezt meg eladom mielőtt az összes hajam kitépem tőle.
[ Szerkesztve ]
-
zoyoxy
tag
Kezdőlapon kint voltak fényképes gyorshívók(widget) 1x1-es méretben a családhoz. Legutóbbi újraindítás után üres képet mutattak, betöltés felirattal. Töröltem őket és megpróbáltam visszarakni, de csak 2x2-es van és ugyanúgy nem működik. Gyári launcher. Másoknál is előfordult? Van megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
gabbee75
csendes tag
Honorb200 lett a befutó.Más világ.. Nem megyek el örökre keresem a kijelzőmre a megolást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest