Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz Bl.Gyo. #4100 üzenetére
Igen, ez a baj nálam, hogy ide belépve (Lezárási képernyő jelszava) azt írja, hogy már a "Ki" lehetőség van bekapcsolva. Ergo Simán fel kellene pöccinteni. Ehelyett mindig, ha megnyomom az oldalán a gombot, már az aktív képernyő fogad, nem a lezárt.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Bl.Gyo.
őstag
Kíváncsi lennék miért hanyagolják el a GT master-t. Egy 8i-re a mai napig jön frissítés...
-
evko
aktív tag
válasz Debilon #4103 üzenetére
Ez a kérdés engem is érdekel.
Egyébként jutott hozzám egy Motorola edge 40 Neo. Hát, megy is tovább. 🫢
Ez persze Neo, de ... A GT master kamerája sokkal jobb... Érdekes.Nekem a kijelző sem tetszett, de lehet csak hozzá kellene szokni, vagy a felbontás különbség lehet az oka...
Nem tudom, de megy tovább.A GT master még mindig nagyon jó teló.
Nyilván szeretnék jobb fotós telót, de ez a teló mondjuk 40K-ért ezt tudja, 100K-ért ha veszek, a legtöbb még ezt sem tudja...
200K meg sok.. csak ezért....--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
gzoll
tag
Én is gondolkodtam hogy erre cserélek, de az ívelt kijelző végül nekem nem tetszett élőben... Gondolkodtam a Nothing 2a -n, de az nem tetszik, a Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G meg amúgy jó lenne de nekem már volt Xiaomi és kiidegelt a sok kínai szemét a telefonon, plusz ennek megint nincs közelség érzékelője, azzal meg már szívtam eleget. Baromi tanácstalan vagyok mire váltsak, mert szeretem a GT-t de az akkumulátora az nagyon gatya már. Realme kínálatban meg nemigen van középen semmi, vannak az ilyen 70ezer alatti telefonok, meg a 200e közeliek.
-
drr
őstag
@doongoo - Én arra váltottam lassan fél éve. Teljesen elégedett vagyok!
@gzoll - A fiam pár hete nyűzi a Nothing 2a-t, az is nagyon nagyon tetszik!
A MIUI/HyperOS reklámoktól pár mozdulattal meg lehet szabadulni, nekem sehol sincs. A NP pedig alapból angol cucc, egyedi felület gyakorlatilag vegytiszta android alapon, teljesen reklámmentes.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Olvasok valamit új update-ről, úgy tűnik Indiában jött valami de panasz is van rá, okozott problémákat: [link]
Viszont van egy csomó custom rom is rá már (pl. Lineage os), Android 14-el meg majd 15 stb, ami azért nem rossz, csak kérdés a banki appok hogy viselkednek rajtuk...
nekem még mindig tökéletes a készülék, és az akku is jó még. -
zsinyeg
csendes tag
Már biztonsági frissítések se jönnek? 2023 decemberi az utolsó.
Sajnos a kamera haldoklik. Videót alig lehet felvenni. Ha sikerül is, minden második harmadik videót lehet tovább küldeni vagy más eszközön lejátszani.
Szervíz nem foglalkozik vele.
Ha fényképezés, videózás közben jön egy Messenger üzenet a telefon ki is fagy.
Sajnos amint lehet egy S23 váltja. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz zsinyeg #4113 üzenetére
Épp előtted írtam (link is) hogy Indiában már jött update. Ide is jönni fog akkor, de egyesek panaszkodnak hogy van valami gebasz vele, nem tudom mennyire valós vagy mire ide ér javítva jön e már. Viszont valószínűleg ez lesz az utolsó rá, mert nyáron jár le a 3 év security support.
Viszont vannak rom-ok a telóra, naprakész Androiddal stb. Kipróbálnám csak tartok tőle hogy a banki appom nem fog menni rajtuk jó lenne tudni hogy mi a helyzet...
Nekem semmi bajom a telóval, 2 és fél éves már. Nálad szoftveres gond lehet.[ Szerkesztve ]
-
zsinyeg
csendes tag
Kamerán kívül hiba hogy telefonálás közben nincs mobilnet.
Másik telefonba átrakva a SIM kártyát nincs ez a probléma. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz zsinyeg #4115 üzenetére
Az nem hiba. Az a volte hiánya. Másik teló támogatott azért megy, ez nem akkor. Vodán kis trükkel meg lehet oldani a volte-t. A telekom is ugyan így. A Yettel meg automatikusan működik trükk nélkül mert forgalmazta is a készüléket, a másik kettő nem. Ez nem telefon hiba csak nem támogatott teljesen.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Debilon #4117 üzenetére
Nekem trükk nélkül nem ment. Hívás közben G-re váltott a térerőnél. A trükk (shizuku és pixel ims appok) után 4G-n maradt szépen azaz aktív a volte ezzel a net is. Egy idő után eltűnt a kapcsoló is, de meg maradt a volte. Alapjáraton nem ment vele, de ezt régebben csináltam meg, lehet ma már trükközés nélkül is menne.
-
zsinyeg
csendes tag
Telekomos vagyok, hívtak őket azt mondták nem tudják mi okozhatja.
-
Debilon
addikt
válasz Bl.Gyo. #4118 üzenetére
érdekes, nekem sosem volt fenn ilyesmi a telón, aktív a SIM-en a volte, és nem vált le hívás közben, HD vagy HD+ a hívás, többször küldtem képet egyebeket hívás közben mobilneten
de nekem pl. sosem volt kapcsoló
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
gya/352
tag
Ma jött egy update. Felrakta már valaki? Müxik rendesen? Mintha néhány napja szó lett volna róla hogy gond van ezzel az updattel.
-
Bl.Gyo.
őstag
Ilyeneket posztolnak akik frissítették.
-
Mols
csendes tag
Reggel felraktam.... Eddig hiba nélkül megy...
A hülyeség nem pók, mégis behálózza a világot......
-
gzoll
tag
Nekem sajnos elkezdett exponenciálisan romlani az akku teljesítmény, plusz elkezdett befagyotatni, de nem hirtelen hanem ezt így szépen lassan értük el. Ma már ott volt hogy reggel levettem töltőről, délután háromkor 27%-on volt és alig használtam. Jobb híján egy Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G-t vettem, de azért figyelem a Realme telefonokat ha jön valami jó ajánlat mifelénk akkor azonnal váltok vissza. Nagyon szerettem használni, de már több mint két éve nyúztam.
-
gzoll
tag
válasz tomeek1986 #4129 üzenetére
Nem, ez a két és fél év használat miatt. A mostani frissítés engem már nem ért el, dobozban van a cucc
-
tomeek1986
csendes tag
Aki felrakta már, tapasztalt valami szokatlant?
-
rick009
tag
válasz tomeek1986 #4131 üzenetére
nem jött még semmi
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz tomeek1986 #4135 üzenetére
Nem villogás, hanem egy folyamatos fehér csík mintha kijelző baja lenne. De indiaiak írják ezt, itt akik fel tették azoknak nincsen.
Model rmx3360 (indiai) vs. 3363 (global). Lehet az előbbi modellre jellemző ez. Ha nekem megjön fel rakom lesz ami lesz. -
Mols
csendes tag
válasz tomeek1986 #4137 üzenetére
Annyi a hiba, hogy bt hangfal csatlakoztatásakor ki-be kell kapcsolni a bt . Eddig ez nem volt.... Más probléma nem merült fel...
A hülyeség nem pók, mégis behálózza a világot......
-
Bl.Gyo.
őstag
Na mostmár jöhetne nekünk is az update. Mennyit össze kínlódik a realme evvel nagyon nyögvenyelősen megy nekik már nagyon nem akarnak a telóval foglalkozni, azért is jön ki 1 update december óta mert nyáron jár le a támogatás és akkor csak 1-et kell kiadniuk. Jó hozzáállás. Tudom nem változtatja meg az életem az update de hamár rá szánták magukat hogy kiadnak még egyet akkor jöjjön már, kapja meg már a végtisztességet a modell.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Milka 78 #4140 üzenetére
Hát igen. Elég link lett, nem így ismertem meg amikor a gt master-t vettem. Ha a gt master kimúlik, más márka után nézek (Motorola nem rossz, de az edge 40re meg mindig nem jött meg az Android 14... Kínai hozzáállás ez is). Jók a telói, tartósak, de a link hozzáállásuk nem szimpi.
[ Szerkesztve ]
-
madagaszkar
tag
Nekem ma jött meg a frissítés. 1,23 GB.
RMX3363_13.1.0.159 (EX01)
A telefon nem jelezte, rákerestem.
Most települ.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz madagaszkar #4142 üzenetére
Nekem is végre.
-
Bl.Gyo.
őstag
Áprilisi biztonsági 😄. 2 hónapja volt az. Nagy nehezen el jutott az is ide, júniusban 😄. Végülis jobb mint a 2023 decemberi. Tudom kifutó modell de legalább csinálnák végig tisztességel a dolgot. Szerintem ha nem sírtak volna ennyit az Indiaiak a frissítésért ez se jött volna. Kezdenek szét hullani a realme-nél, kezdenek bele xarni a dolgokba.
[ Szerkesztve ]
-
madagaszkar
tag
Vodafone WoWIFI és WoLTE megy valakinek, mert elméletileg be van kapcsolva?
-
Debilon
addikt
válasz madagaszkar #4145 üzenetére
volte megy, de kijelzés nincs az állapotsoron
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
H-Mano
tag
Nálam sem jelezte, rá kellett keresnem.Azóta jelzi...
(még nem frissítettem.) -
Bl.Gyo.
őstag
válasz madagaszkar #4145 üzenetére
Itt csak azt kapcsolod ki meg be hogy felül megjelenjen vagy ne nem pedig a funkciót.
Nálam megy a volte, nem írja ki felül, a vowifi meg csak Samsung telokon megy még. -
Bl.Gyo.
őstag
Frissítés óta mást is ba..ogat ez? Minden nap reggel 1x felugrik, amíg nem fogadom el...
-
versionen
csendes tag
Frissítettem a GT master telefont.
A frissítés óta nagyon nehezen nyílnak meg az appok.
Előtte nem volt ilyen gond.
A wifi is gyengén működik, alig van adatátvitel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest