Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz versionen #4150 üzenetére
Nekem pont ellentétes a tapasztalatom, bár ezt még nem merem elkiabálni, de én az előző frissítés után tapasztaltam hasonlót. Időnként úgy belassult a telefon, hogy néha földhöz vágtam volna. Most ezzel a frissítéssel mintha rendbe tették volna.
Viszont biztos hogy nem csak biztonsági frissítés volt, csak ahogy lenni szokott, semmi sincs a kiadási jegyzékben. De van egy új böngésző (Internet), más lett a Galéria (felismer személyeket és csoportosít pl.), meg ott van ez a Metis.
Az előző (vagy azt megelőző, nem tudom én most vettem észre két hete) frissítésbe is bekerült pl. a zseblámpa bekapcsolása zárolt képernyőnél a VOL- gomb hosszan nyomására. Ez nagyon hasznos (a rajzolós megoldás nekem nagyon nem jött be), mégsem esett róla szó a frissítések leírásában.
Szeretem ezt a telefont (főleg hogy most megint gyors és nem akadozik), de következő nem Realme lesz valószínűleg. Ez a szoftveres támogatás vérszegény.HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
Bl.Gyo.
őstag
A hangerő gombos zseblámpa bekapcsolása az már létezik mióta megvan a telefon. De én is észre vettem pár változást. Jobb vagy rosszabb nem lett a teló. 1.23GB volt a frissítés, túl sok hogy csak biztonsági legyen. Amikor a Moto G51-re jön biztonsági frissítés az nincs még 100mb sem.
Amúgy ha valakinek van türelme rom-olgatni egy Telegram csatornán van pár rom, pl. LineageOS, pixel experience. Ezek szinte tiszta Androidok és frissítik is őket. Ha jól láttam van leírás mindegyikben angolul hogyan lehet feltenni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
peti85
senior tag
válasz Bl.Gyo. #4155 üzenetére
Akkor ezt a zseblémpa bekapcsolást VOL- gombbal csak én nem találtam az elején, pedig kerestem. A képernyőn rajzolgatós módszer volt beállítva, de az nem tetszett, sokszor nem reagált rá elsőre.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
peti85
senior tag
válasz Bl.Gyo. #4157 üzenetére
Amikor nem akartam, akkor persze nekem is bekapcsolt néha. Na mindegy, ez a hangerő gombos jobb megoldás, nem tudom miért nem láttam az elején.
Amúgy én továbbra is azt mondom hogy ez a legutolsó frissítés helyretett valamit, mert azóta nem dadog a telefonom továbbra sem. Kopp-kopp-kopp...
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
zsinyeg
csendes tag
Jövő héten egy S23 váltja a telót.
Sajnos a kamera teljesen kezd meghalni. A videók vagy sikerülnek vagy nem és le is fagy kamera használat kozben.
Szeptemberben akkucsere volt de tegnap is 3X töltöttem fel. Igaz használom is sokat.
Kár mert amúgy nagyon szerethető telefon (lenne). -
-
SZJ7
csendes tag
Sziasztok, nekem is megjelent nemrég a telefonon a jack csatlakozó magasságában a zöld ledcsík, ami kvázi típushiba, ahogy külföldi fórumokon olvastam. Nem tudjátok, hogy esetleg javítást / kijelzőcserét hol lenne érdemes csináltatni Budapesten, ha az eredeti / közel eredeti kijelző minőséget szeretném megtartani?
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Lezart kepernyo eseten, egy ido utan, nem lehet hivni a telefont....
"a hivott szam jelenleg nem kapcsolhato"
Kepernyo felold, es akkor mukszik....
Eddig nem csinalt ilyet....
Mit kellene allitani? -
Bl.Gyo.
őstag
Valaki használ AccuBattery appot? Mit mutat még a gyári akkuval? Nekem 87%os az akkum, még 3700mah-t saccol a 4300as akkura.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz gya/352 #4169 üzenetére
Napi használatban észre veszed hogy nem úgy bírja mint régebben? Kijelző idő?
Lehet nekem 87%os, mert még jól bírja és kezdetektől vigyázok az akkura, pl nem merül 15% alá de viszont 100-ra töltöm, és töltés közben soha de soha nem használtam, szerintem evvel így lehet a legjobban kímélni egy akkut. -
Bl.Gyo.
őstag
Valaki használja a Google asszisztens-t a telón? Azt szeretném beállítani hogy úgy is lehessen utasítani hogy a képernyő ki van kapcsolva azaz amikor az aod-ot mutatja csak, abban az alapotában. Zárt képernyőnél működik a "hey Google" de ahhoz fel kell ébreszteni, hozzá kell nyúlni a telóhoz.
-
peti85
senior tag
válasz Bl.Gyo. #4171 üzenetére
Én órán használom (Samsung Watch 5 Pro), de korábban használtam a telefonon is. Most újra kipróbáltam a telefonon. Bekapcsoltam a Google alkalmazás beállításaiban a Google Segéd/Hey Google & Voice Match alatt a Hey Google opciót, illetve a Google Segéd/Lock Screen alatt a Válaszok a lezárási képernyőn opciót is.. Ezzel már működött lezárt képernyőn is a "Hey Google" hangparancs, de a választ csak akkor adta meg, ha feloldottam a telefont. Be kellett állítani a Smart Lock-ot (én az órámra állítottam be) és így már nem kell feloldani sem a telefont.
-
Bl.Gyo.
őstag
Pontosítom a szituációt. A célom hogy hang paranccsal tudjam bekapcsolni pl. az okos izzómat, anélkül hogy a telóhoz kelljen nyúljak. Maga a parancs működik lezárt képernyőnél is, meg teszi fel kapcsolja, én azt szeretném hogy a teló az asztalon van, nem nyúlok hozzá és mondom neki "hey Google, turn on the light", és bekapcsolja. Szóval itt az a bajom hogy a Google asszisztens nem figyel amikor a képernyő is ki van kapcsolva.
-
H-Mano
tag
Új szoftververzióról valakinek van már érdemi információja?1.0.161(417MB)
-
BlueSteel
tag
Másnak is van olyan hibája, hogy nem tudja felvenni a telefont, mert ahogy a kijelzőre tenné az ujját, elsötétül a kép? Mit lehet ez ellen tenni?
-
gabbee75
csendes tag
Ma érkezett a júliusi biztonsági frissítés.Gyorsak voltak. [kép] szerintetek lassan vége a frissítésnek vagy megvárják az év végét...Apró észrevétel.Merül az akkum mint a Titanic.Még garis lenne novemberig ha nem esik le az autó tetejéről menetközben.Kijelző jobb alsó és felső része kuka...
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz BlueSteel #4181 üzenetére
Ezek fura jelenségek, nekem egyik frissítés se befolyásolt semmit a telefon működésében. Sose értettem ezeket a hirtelen akku merüléseket update után.
De ilyenkor szoktam mondani ha van annyi erőd, időd, és számít a készülék annyit még, egy gyári visszaállítást meg lehet próbálni végső megoldásként, hátha helyre jön. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz gabbee75 #4183 üzenetére
Ez vicces mert nekem is pontosan ennyit ír, majdnem számra pontosan, 3666 stb. És 85-87%. Viszont jó a képernyő időm, kb. 7-8 óra. Hát akkor tényleg nem ér sokat az app. Régen is furcsa volt akkor is 85 százalékot írt amit meg keveseltem. Adtam neki meg egy esélyt, de ez akkor így fals az egész, kamu.
-
arrrgggh
tag
Sziasztok!
Az utolsó két frissítés óta én is akku problémákkal küzdök, már egy napot is alig megy el a teló.
Ti nem láttok ebben szándékosságot?
Az előző telefonom egy Xiaomi mi a2 lite volt, azt az utosó frissítéssel szinte teljesen használhatatlanná tették. Mondjuk ott a memóriakezelés bolondult meg.(De lehet, hogy csak én gondolom túl...)
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz arrrgggh #4187 üzenetére
Ismétlem magam, hogy nekem nincs semmi bajom a telóval. Ha ez szándékos akkor mindenkinek így merülne, nekem is. Amúgyis ha szándékos lenne avval csak azt érnék el hogy elpártolnak a márkától és mást vesznek az emberek, realme-nek az sehol se lenne jó (Xiaomi-nak sem lenne érdeke, se senkinek)... Itt valami más okozza a dolgot.
-
lacib
tag
válasz Bl.Gyo. #4188 üzenetére
Nekem is kell töltenem napközben, különben nem bírja ki estig.
Én a melegre fogom, mert melegszik is.
Most látványosan merül, de gyorsan is töltődik.
Több mint 2 éves, szerintem kezdi megadni magát az akku.Nokia1611- Nokia3330- Sie Me45- Sie M65- SE C702- ZTE Blade- ZTE GrandXIn-Huawei G620s-Lumia 735-Xiaomi RN4
-
gzoll
tag
válasz arrrgggh #4187 üzenetére
Én az utóbbi két frissítést nem raktam fel mert váltottam egy Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G-re (záróhelben nagyon rossz váltás volt úgyhogy jövő hónapban veszem a következő telefont ez meg megy fityingekért facebookra csak vigye el valaki gyorsan) szóval a lényeg hogy nekem már kb fél éve is úgy merült, hogy nap közben is 1-2 töltést kellett adni neki :-( azért cseréltem csak le... Eleve nem volt combos az akkuja, aztán 2 év után ez a két cellás akku szerintem dupla annyit romlik mint egy egy cellás (feltételezés, nem értek hozzá)
Egy helyen cserélnek akkut amit találtam a neten de valami 28 ezer forint a csere gyári akkura -
evko
aktív tag
válasz arrrgggh #4191 üzenetére
Én sem tudom, mire váltanék, mert eléggé jó kis teló ez... Az a helyzet.
Nekem van ugyan más gondom is vele (a hangszóró néha recseg, de nem gondolom, hogy hangszóró hiba, mert ügyfélszolgálat pl. nem recseg)... De elég jó teló.
Most, ha 100K-ért veszek egy telót, az rosszabb, mint ez...
Ez mondjuk 45K... Vagy annyit sem ér... Adjam el 40-ért, vegyek 100-130-ért egy rosszabbat?
Nekem már olyan kellene akkor, amivel jó képeket lehet készíteni....Az akku csere engem is érdekelhet, bár szerintem ugyan olyan rossz, mint volt mindig is..
Gyorsan merül, ez tény. És nagyjából ez az egyetlen hibája a telónak.--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
-
gzoll
tag
válasz gabbee75 #4198 üzenetére
Nekem gigantikus csalódás, de csak azért mert elszoktam ettől a teletömött miui rendszertől. A kamerája rosszabb képeket készít mint a GT Master, hiába van felhájpolva a 200mpx. Kettő jó dolog van benne összesen az egyik az esim, a masikt pedig az akkumulátor mérete. Amint lesz valami értelmes alternatíva, rakom is ki a piacra. Nekem is megfordult a fejemben hogy akkut cseréltetek a GT Masterben mert egész egyszerűen jobb telefon, jobb fotókat csinál, jobb rajta az android
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest