Új hozzászólás Aktív témák
-
kubista85
csendes tag
Azért érdekes, hogy egy ma is az erős középmezőnybe tartozó vassal bíró telefon megragadt Android 13-on, holott lazán bírná az új főverziókat is. Tudom, ilyen a piac-gazdaság.
-
roro27
tag
Sziasztok! Esetleg cserélt már valaki akkumulátort? A pontos típusa meg van lenne valakinek?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Bl.Gyo.
őstag
Én nem cseréltem még de már utána néztem, mert gyanúsan gyorsabban merül pár napja, úgyhogy készülök ha már használhatatlan lesz:
Akku: BLP809 [link]
Ez itt nincs raktáron de mashol is meg lehet találni a típus alapján.
Szerszám és ragasztó: [link]
Az akku fedél meg ragasztva van, hőléfúvót mondanak annak meg olvasztására és leválik. Gondolom hajszárító is megfelelő erre.
YouTubeon van akku cserés videó mit hogyan. -
dora136
csendes tag
válasz Ereshkigal #4232 üzenetére
Szia! Nálam ez a probléma néhány frissítés után jött elő elég korán. Elég idegesítő volt, többen jelezték a hibát más fórumokon, factory reset, hálózati beállítások törlése stb megoldásokkal, egy sem segített. Aztán hosszú idő múlva ráakadtam egy olyan tippre, hogy a 2. SIM slotba is tegyek kártyát. A meglévő yetteles fő kártyám mellé a 2. helyre tettem is egy sima Vodafone-os eldobható simet. Azóta minden probléma megszűnt, tökéletesen tudok telefonálni térerő szegény helyeken is. Egy próbát talán megér neked is.
-
Ereshkigal
őstag
válasz dora136 #4260 üzenetére
Köszi!
Igen, erre én is rájöttem, mert a vodás mellé betettem a telekomos simemet is, és feltűnt, hogy így már tudnak hívni a vodáson, illetve én is tudok hívni róla. lyen buzi hibáról még nem halllottam. Ami viszont érdekes, hogy a vodás sim magában nem működik, a telekomos viszont igen. Gondoltam kicseréltetem a SIM-et, de nem az én nevemen van az előfizu, így nem hajlandóak. Csak hetek múlva tudom odaadni kártyát, hogy cseréljék.
-
kis-attila
tag
Szia!
Pont ezt csinálom, szerencsére nálam semmi baja. ( decemberben lesz 3 éves )
Nagy trükk nem volt benne,pont nem érdekelt + én elég keveset " nyomkodom ". Megy,semmi baja,pörög ... ennyi,más pont nem zavar, hétköznapi telefon,ha hívnak,akkor se veszem fel.
Sajnálom,hogy Android 13-nál marad,tudását,lehetőségeit + a hardware-t megnézve többet érdemelt volna.
-
dora136
csendes tag
válasz Ereshkigal #4262 üzenetére
Én is nagyon kíváncsi lennék mi tud ilyen hibát generálni, de eléggé örültem, amikor sikerült megoldani. Yetteles kártyákat tudtam próbálni, egyik sem működött előtte, kártya cserét azért nem próbáltam, mert ha jól emlékszem nem igen segített másoknak sem, és nem volt kedvem azzal szívni. De remélem nálad megoldja. A két SIM nekem tökéletes megoldás.
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Aki használja a készüléket, annak jól működik a GPS? Korábban már írtam, hogy mi a jelenség (Google maps/ Waze teljesen jól érzékeli a helyzetünket amikor be van kapcsolva a gps viszont amint elindítom az utazást nem követi az útvonalat hanem levan fagyva a kiindulási ponton és csak kilóméterekkel később frissíti magát, majd ott is lefagy) Korábban volt egy frissítés amivel helyre állt, viszont amikor most letöltöttem az új frissítést az megint elrontotta. Másnál mi helyzet ezzel? -
evko
aktív tag
Hello.
Videót veszek fel koncerten... A baszus elnyom mindent a videóban.
Van valami progi, amivel ha videót veszek fel, kimarad a basszus,? Azaz hallgatható lesz a felvétel?--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
Vackor1
tag
Sziasztok,
tudom, hogy nem ide kellene, de mivel ilyen a telóm ( és HÁTHA teló-gond, bár nem túl valószínű, Wayteq munkatárs is próbálta, neki se ment ) és van kettő Realme Smart Cam 360 típusú kamerám , hátha valaki tudja hol érdeklődjek, mert magyar ügyfélszolgálat már nincs, megszűnt az üzlet, ahol voltak, Wayteq nem tudott segíteni, a service.ph@realme.com -ról mindig ugyanaz automata üzenet jön vissza ( hogy írjam le jobban a problémát , de nagyon örülnek nekem azért ) már ötödszörre.
A probléma: van két ilyen kamerám, egy Pesten, egy Siófokon, évekig teljesen rendben működtek aztán egyszerre mindkettőt "elfelejtett" push értesítést küldeni. A kamok működnek,rögzítik is ha van esemény, el is küldik a képet a telőra, de nem kapok értesítést róla, azaz mindig meg kelleENE nyitni az appot és belenézni, ami elég életszerűtlen , így éppen a lényege veszett el a kameráknak.. Nem volt frissítés, már azokat az engedélyeket is megadtam, amiket nem is kért , töröltem is a kamerákat, újrytelepítettem és változatlan. Minden működik rajta, csak nem küld értesdítést és így nem tudom követni ha valami éppen törtémik ? Tudtok esetleg vmi kapcsolatot, ahol érdemben foglalkozának ezzel?
Előre is köszönöm a reagálásokat, legyen kelleme napotok!
Üdv!
ZsoltMindenkinek legyen szép a napja!
-
Vackor1
tag
válasz doongoo #4271 üzenetére
Köszönöm, az a baj, hogy sehova nem jitok az általam fellelt mail-címekkel, egyik sem reagál érdemben ( az automata válaszokon kívül semmit nem ír ) , se a service.ph@realme.com , sem az apps_link@realme.com, másnak meg nem tudom hova lehetne írni. (((
Még egyszer köszi, legyen szép napod !
Üdv!
ZsoltMindenkinek legyen szép a napja!
-
Vackor1
tag
Sziasztok, jövő héttől eladó lesz ( Pest- Siófok között járok általában ) egy 2022.08.29-én itthon, a realme Magyarországnál vásárolt független , hibátlan , karcmentes állapotú, 8/256 , "bőrönd" verzió, ha esetleg valakit érdekel.
Átlátszó és talán másik tok és fólia is van a dobozában, ha egy éven belül ( nyilván nem leejtéses törés/beázás, stb. ) tönkremegy, természetesen visszaveszem. Olyan 50 ezer körül gondolom az árát, de mivel nem értek hozzá, meggyőzhető vagyok ha ez sok.. Üdv! ZsoltMindenkinek legyen szép a napja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest