Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• creation

senior tag

válasz turorudi #18 üzenetére

Én az olcsón "jót" kategóriából a sokat szidott DeepCool Smarter-t vettem meg mATX cfg építésére. Kellemesen csalódtam benne (ahogy más is) és a kidomborodó oldallapoknak hála 6600 JMF áron befért a házba a Scythe Ninja 3 is. Ami azért ebben az árfekvésben azzal a kritériummal, hogy a hátlapon legyen legalább 1db 12cm-es hely, nem nagyon van (/volt) a piacon.

Igaz ami igaz, a ház anyaghasználata nem egy kazánlemez szint. Node nem is rázópadon akarom használni. Való igaz, hogy a HDD rezonál benne, de már meg van rá a megoldás. Mondjuk a Ninja és a hátlapi venti közé se kell nagyon semmit tenni már, mert ha 15mm hely van akkor szerintem sokat mondok... Vannak hátrányai de több az előnye.

Ehhez a Cooltek házhoz annyi kb a hozzáfűzni valóm, hogy volt már olyan házam (Talán akyga), aminek a hasonló HDD rögzítési módja miatt a sírhatnék jött rám. Konkrétan azon a vékonyka kis lemezen a 2db 3,5"-os HDD olyan zenét tudott játszani amilyet csak akart, de állandóan csak a repedtfazék hangszereléssel volt hajlandó... Valamint hiába volt lehetőség "nagy VGA" berakására, ha mindkét HDD-t beraktam, akkor iszonyatosan furmányos módon lehetett csak szerelni a gépet...

Új hozzászólás Aktív témák