Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
nagyon durva amit leírok,én a lámpánál LÁTOM hogy zöld,de a pirosat és a sárgát csak úgy tudom megkülönböztetni hogy PSZICHÉSEN/ahogy az oviba megtanultuk,/tudom hogy felül a piros középen a sárga...
szóval ezek nagyon bonyolult dolgok,amikor a jogosítványhoz a háziorvos elvégezte a vizsgálatokat,akkor megígérte hogy majd nagyon alaposan kielemzi a színtévesztésem,de azóta sem került rá sor sajnos... -
kcsa
veterán
Nem kizáró ok normál B kategóriás jogosítványnál, de "hivatásos" jogsit nem kaphatok.
Viszont a közlekedési lámpa érdekes dolog. Gyerekkoromban évekig meg voltam arról győződve hogy a "zöld" lámpa az valójában fehér, a piros az evidens volt. Úgyhogy azok annyira nem hasonlítanak egymásra hogy esélyem sincs összekeverni. Érdekes dolgok ezek

-
-
jacis
nagyúr
És mi a pálya a MeeGo-val?

-
adrianv
tag
Uhh... Deja vu!
-
kcsa
veterán
-
catroot
veterán
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Jelen!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
donceleger8
őstag
Akár jó is lenne, de vannak olyan emberek, akik akár rossz infókat is megadhatnak, mintegy félrevezetve ezzel a többi embert.
Ehhez hasonló az időkép pillanatnyi helyzetképe, ott is a felhasználók által beküldött adatok alapján dolgoznak (részben), és alakítják a felhőképet.
Így láttam már nyáron 35 fokban hózáport ábrázoló grafikát. És szinte minden hónapban van valaki, aki ilyen viccesnek hiszi magát.
Persze ezzel nem, de mondjuk a navi megtévesztése már komoly gondot tud okozni.
Nem biztos, hogy olyan jó ötlet ez! -
kcsa
veterán
Inkább azt magyarázzátok el hogy miért MINDIG piros-zöld színekkel kombinálnak... Oké hogy ez "megszokott" dolog, de a népesség nem csekély része, 4-5% színtévesztő, igen jelentős részük vörös-zöld...
Légyszi, legyen már más színprofil, vagy legalább választható....
-
legiaap
félisten
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
De könyörgöm, akkor már miért nem odahaza náluk indítják el, vagy miért nem európába, vagy ha már nagy pajtása a Microsoft, akkor miért nem amcsiba. Ezek a helyek lennének logikusak, nem pedig india...
Ez ilyen apró dolog, de számomra érthetetlen. -
IkszIpszilon
aktív tag
Mumbai és Delhi városok közötti 1500 kilométernyi útszakaszon
Vajon hány Mobilarena olvasó jár arrafelé? -
legiaap
félisten
Hát ezt meg hogy hozták össze, hogy ott elérhető csak...
Én komolyan nem értem mit művel néha a Nokia. -
debrejo
senior tag
Irány India!
megjegyzem szerintem az az út folyamatosan vörös színben lenne feltüntetve, akkora lehet arra a forgalom 
-
mukibuci
nagyúr
viszonylag keveset kocsikázok arrafelé - de lesz ez még így se

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tényleg hasonlítanak amúgy, de ekkora gázban csak este vagyok olyan helyeken, ahol nem fehér fényű utcai lámpák vannak, hanem sárgás. Na ott nem mindig látom este a lámpát ha elbambulok 
szóval ezek nagyon bonyolult dolgok,amikor a jogosítványhoz a háziorvos elvégezte a vizsgálatokat,akkor megígérte hogy majd nagyon alaposan kielemzi a színtévesztésem,de azóta sem került rá sor sajnos...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vajon hány Mobilarena olvasó jár arrafelé?