Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorg
tag
Fura, én ezt a készüléket a Sabrenak hallottam és az wp7-es lesz. Személy szerint jobb örülnék symbiannak, mert nagyon tetszik ez az új, a C-s fejlesztés meg mégjobb lesz.
-
MR007RM
addikt
Hát talán nem egésszen illetve kitudja. Egyedi hiba jött elő a HDMI-vel. Meghalt a világon egyedül nálam. Nemtom hogy csináltam, de sikerült. Gondolom azóta is vakarják a fejüket a Nokiánál.
De komolyra fordítva a szót. Vettem hozzá egy régi DVI-D szabványos monitort olcsón, amit egy átalakító segítségével tudtam a hdmi-hez csatlakoztatni. Egy darabig jól működött, aztán egyszercsak mikor egy játékot futattam bevágot mellé egy másik progi, összevesztek, a teló megbolondult. Kihúzás vissza ha jól emlékszem és kész. És máris HDMI gyilkos lettem mint mondtam egyedül a világon nekem sikerült.
A dolog érdekessége hogy fokozatosan múlt ki, mikor nálam már nem adott jelet egy haveromnál az új monitorán még bejött, de pl a filmnézés is akadozva ment és késöbb már nála sem.
De e-nélkül is teló a teló ezért is búslakodom. -
MR007RM
addikt
Én jelenleg még az N8-amnak is örülnék nemhogy az utódnak, ha méltóztatná visszaadni a "kedvenc" GSM-boltom a javítatásból úgy csöpnyi 2 hónap után. És nehogy azt gondolja vki hogy az új, hibátlanra gondolok, hanem arra amit bevittem nekik garanciális javításra. Hát ideáig jutottam.
Továbbra is álmodozom! Hátha..... -
"Ők rendelkeznek a legnagyobb kutató-fejlesztő csapattal."
Ami mint tudjuk, rettenetes nagy pazarlás.
(A nagy RnD költség nem egy pozitív jelző.)"Rengeteg meghökkentő és sok értékes valódi fejlesztést mutattak már be."
Nem tudom mikre gondolsz, de ennél sokkal többet vágott hanyatt a menedzsment.
-
kpal
nagyúr
Az király lesz mint az N8
-
MR007RM
addikt
http://youtu.be/G3VlESLIVLE
Még egésszen friss!
A Microsoft mehet ahová akar. Mégis csak a symbian győz a végén. -
Misály
addikt
Volt egy elb@szott masfel-ket ev a symbian foundation-nel akik nem csinaltak tul sokat, jott egy uj ceo aki elvett 4 honapot a cegtol amig kitalaltak az uj csapasiranyt kiszerveztek megint a symbian fejlesztest ami megintcsak megallitja a fejlesztest. Siman osszejon az a 2-3 ev lemaradas, pusztan ostoba management dontesek kellenek hozza...
( Amugy egyre erdekesebb ez a belle )
-
Gadgetfun
tag
Úgy látszik a Nokia nem akarja teljesen leírnia symbiant (nagyon helyesen!) addig, míg ki nem derül hogyan muzsikálnak együtt a WP7-el. Fejlesztgetnek rá rendesen, és egyre több jobbnál jobb symbianos modellt kalapálnak össze... lehet, hogy még a végén visszatérek én is a jó öreg symbianra?
-
Ricardo
titán
Csak nem mozgolódás van a Nokia háza táján? Végre valami. Az mondjuk én is furcsának találom, (bár nem bánom) hogy symbiannal jön. Eddig sem lehetett rajtuk kiigazodni.
Eleinte hitegettek mindenkit a fejlesztéssel, aztán hivatalosan is dobták (azért még reszelgetjük dumával), most meg jön ez. Valóban nem lehet elhinni azt sem amit kérdeznek.A hivatalos bejelentésig szkeptikus vagyok.
-
dz1989
senior tag
Irtó kiváncsi vagyok. A Symbiant hogy belerakják az is nagyjó és nagyon örülök.
-
=Mentor=
őstag
Én úgy tudtam, hogy a Symbian felső korlátja 640x360, de ezek szerint a Belle már támogatja a nagyobb felbontásokat is. Mindenesetre nagyon várós ez a telefon, pláne hogy 16 megapixeles ütős minőségű kamerát fog kapni elvileg
Kicsit meglep (bár örülök neki), hogy a felső kategóriában is tovább nyomják a Symbiant, de valószínűleg azért, mert a nagyobb felbontás és az egyéb paraméterek csak ezzel a rendszerrel kivitelezhetők egyelőre, márpedig a WP8 csak jövő ősszel jön...
DAvid75: A Nokia azért máig egyedi dizájnú telefonokat gyárt, ami talán még a Sony Ericssonról mondható el aztán kifújt... A Samsung csak majmol, a HTC meg unalmas egyen kinézetű.
Ami az innovációt illeti: A Nokia N8 azért tudott újat mutatni ha mással nem a fényképezőjével! A fémes anyaghasználat elterjesztése szintén a Nokiától indult!
-
Gengi
senior tag
Már ne haragudj ,de nem tudom ,hogy tudsz-e még egy olyan gyártót mondani ,aki többet tett a Mobilfejlődésért mint a NOKIA. Ők rendelkeznek a legnagyobb kutató-fejlesztő csapattal. Rengeteg meghökkentő és sok értékes valódi fejlesztést mutattak már be. Én azon lepődöm meg ,hogy még nem mutattak be perem(1-2 mm) nélküli eszközöket.
-
attisx
addikt
Nem vagyok vallásos, de most elkezdtem imádkozni, hogy ez, és a korábban megszellőztetett spec igaz legyen..
.
-
David75
őstag
Mert a htc se egy nagy reformer a szememben a nokia-t meg kb az 5800-ig tartottam annak. Ez egy űr dizájn amit semmiképp nem veszek be. Meg most nem úgy volt hogy az unibody anyagában színezett karbonát cucc mellé rakja a nokia a voksát mert ez megint fém? (remélem igen mert sok éve ez az első számomra is innovatív megoldásuk ami nagyon tetszik.)
-
David75
őstag
Nagyon kamunak tűnik. oldalt semmi perem nincs. Pont a nokia tudja ezt megoldani?
-
Lenry
félisten
válasz
petymeg2033 #12 üzenetére
gyanítom, hogy a gyártó sem véletlenül felejtette rajta azt a videót
-
petymeg2033
tag
Valaki benfentesebb azt magyarázza már meg, hogy ez hogy lehetséges:
Van egy technikai blog, akik tesztelnek egy készüléket. Az adott készülék videólejátszója elkezd lejátszani egy kompromittáló videót. Ezt követően pedig továbbra is az elég kétséges minőségű felvételt terjesztik, nem közvetlenül magát a videót.
Ha jól sejtem a telefon videólejátszója is fájlokat játszik le (mi mást?!). Ez a fájl megtalálható a telefon memóriájában. Feltételezem, hogy egy szakmai csapat bele tud annyira nyúlni egy ilyen rendszerbe, hogy ha macerás is előkotorni a filmet (nem hinném), akkor se maradjon nyoma magán a készüléken.Első tippem, hogy szerződést szegnének, és utána nem kapnának az adott gyártótól készüléket tesztelésre.
Második tippem, hogy a gyártó kérte fel őket, hogy "véletlenül" találják meg a videót a telefonon. -
(An)Dante
őstag
Az új Symbian alkalmazások jelentős része Nokia Qt SDK segítségével készül, ahol lehetőség nyílhik a kezelőfelület automatikus skálázására. Ha a képarány azonos, akkor ez még egyszerűbb. Márpedig a 360x640-ról 540x960-ra történő átállás mindössze az oldalankénti felbontás másfélszeresre történő növelését jelenti.
-
atoth
aktív tag
500, 600, 700, 701, N9, most meg egy új felsőkategóriás Symbian telefon, plusz új S40 modellek? A jelek szerint nem haldoklik a Nokia, hanem éppen ellenkezőleg, nagy rohamra készül, minden kategóriában, világszerte.
-
lcee79
addikt
Mondjuk nokia (vagyis symbian) ok hogy szokásosnál nagyobb felbontású kijelzővel jön, és ez előrelépés, meg jó dolog, meg minden...
De a legtöbb progi 360x630-ra van írva...
Ezért a programok nem mennek jól, vagy el sem indulnak az ettől különböző kijelzőn (pl. Nokia E6-nál is ez a probléma...)A symbiant ehhez hozzá kellene fejleszteni... (remélem már rajta vannak)
-
Youri
veterán
Mikorra kezdene felnőni (
) a Nokia az iOS-Android pároshoz a saját cuccával, kukázza egy sokkal bizonytalanabb és zártabb WP7 miatt.
-
robertel
senior tag
Oszt hogyér adják majd?
-
Armagedown
őstag
Nem tűnik rossznak , kíváncsi leszek hogy mennyibe kerül majd ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Technoblog által tesztelt Nokia 700 prototípuson már egy következő Symbian készülék bemutató videója is szerepel.
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest