- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
telya
aktív tag
hat ez kurvajo.. elobb fring, most meg ez. sztem azz emberek 90%-a skype miatt hasznalta mind2-t, igy hogy kiszedik, gyakorlatilag a kutyanak nem fognak kelleni.
-
Lompos48
nagyúr
Hát majd legfennebb 2 alkalmazást futtatunk egyszerre a telefonon. So what?
-
SPY0817
aktív tag
én csak telón használtam de 2.1 lesz a etlón a 2.1 akkor felteszem az orig skype klienst mert ez a nimbuz telón nem valami korrekt...
-
Magnum_
nagyúr
csak a skype miatt használok nimbuzzt.. fasza
-
Sanraith
aktív tag
Gondolom attól hogy mondjuk nem frissítem még ugyanúgy nem fog működni... akkor kuka.
-
törölt tag
köcsög skype, de komolyan...!
asszem részemről ennyi volt a használata. még im-ként megy, de gyaníthatóan egyre kevésbé lesz rá szükségem, ha egyszer beindul rendesen a google voice és a gtalk (egyesítése). skypeoutra már nem töltök pénzt ilyen árazás mellett, meg üzletpolitika mellett inkább. -
Mr.Csizmás
titán
f*ck, pont tegnap tettem fel a nimbuzzt
(részben a skype miatt)
-
RaveForce
veterán
a cikkben emlitetteken kivul java alapu varians is elerheto
-
Sebhelyes
senior tag
FFFFUUUU Skype!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest