- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petike168
aktív tag
válasz
Freakadude #13390 üzenetére
Igen, valóban
Remélhetőleg akkor stabilan fog működni.
-
Petike168
aktív tag
válasz
Freakadude #13382 üzenetére
Nincs mit, örülök hogy megy, de egy kicsit nem bonyolítottad túl ezzel a boot-os Kodi/XBMC-vel? Mármint ahogy nézem ezt simán lehet telepíteni programként windows/linux alá is.
-
Petike168
aktív tag
válasz
Freakadude #13380 üzenetére
Ha csak simán ftp-n keresztül csatlakozol, akkor alapból csak lementeni tudod a videókat/képeket. Tehát az, hogy 2-er rákattintasz és elindul nem fog menni. Nem ismerem én se ezt az xbmc-t, szóval nem tudom hogy működik.
-
Petike168
aktív tag
válasz
Freakadude #13377 üzenetére
Közben találtam egy ilyen megoldást is:
[link] -
Petike168
aktív tag
válasz
Freakadude #13375 üzenetére
- Azért mert az ftp-t kizártad, mivel szeretnéd, hogy a videók azonnal elinduljanak és ne kelljen másolgatniuk( teljesen jogosan teszem hozzá).
- Csinálhatnál esetleg egy web szervert a nas-ra, ami konkrétan csak egy media könyvtár funkciót lát el beépített letjátszóval, ami a nas-on lévő média tartalmakra mutat (mintha egy mini youtube-it csinálnál). De szerintem ezt se lehet megúszni átkódolás nélkül és a felépítése se a legegyszerűbb, én is csak külföldi fórumokon olvastam róla. Meg ugye szintén nem erre a hardverre van ez tervezve.
- Tehát ha másolás és átkódolás nélkül akarod megúszni, akkor marad az hogy VPN-en becsatlakoznak. Ez nem kimondottan stream lesz, de ha akarják akkor a te nas-odról futtatják( lényegében akkor ez lesz a streamelés), ha akarják át is másolhatják.
Természetesen azért az internet sávszélesség is számít. Hiába van Neked 500 megás neted(gondolom jó neted van, ha streamelésbe gondolkodsz átkódolás nélkül), ha a másik oldalon csak 5 megás. Az életbe nem fog tudni lejátszani mondjuk HD filmeket amik Nálad vannak akadás nélkül(hacsak át nem másolja, amire szintén lesz lehetősége VPN-en keresztül).
-
Petike168
aktív tag
válasz
Freakadude #13371 üzenetére
Szerintem itt is a VPN lesz a megoldás, mint azt már többször javasolták is hasonló témakörökben. Ott aztán vagy DLNA-n keresztül játszák át, vagy simán hálózati meghajtóként csatlakoztatják a NAS-t. Ha mindenáron transcode nélkül akarod megúszni.
-
s4tch
veterán
válasz
Freakadude #13371 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam (5 hónapos lesz a fiam, a róla készült videókat osztottam volna meg hasonló módon), aztán végül az lett a vége, hogy feltöltök mindent privát videóként a youtube-ra, és ezeket a linkeket osztom meg a családdal.
-
Tonyk
veterán
válasz
Freakadude #11584 üzenetére
ja, hát ha log nélkül is megy, akkor a hibadetektálás is megy
-
Tonyk
veterán
válasz
Freakadude #11582 üzenetére
' in file `/ffp/start/sickbeard.sh' has no providers.
...
* /ffp/start/sickbeard.sh inactive
..
* /ffp/start/nzbget.sh inactive -
Tonyk
veterán
válasz
Freakadude #11578 üzenetére
jut eszembe
/i-data/<azonosító>/admin/zy-pkgs/ffp/ffp.log -ban nincs semmi árulkodó?
-
Tonyk
veterán
válasz
Freakadude #11578 üzenetére
jónak tűnnek
-
Tonyk
veterán
válasz
Freakadude #11576 üzenetére
ide tudnád másolni az indító script ls-es kimenetét? Ha pl nzgbet.sh -val indul, akkor add ki ezt a parancsot és a kimenetet másold ide:
ls -l /ffp/start/nzbget.shroot alól telepítetted?
-
Tonyk
veterán
válasz
Freakadude #11574 üzenetére
Ahhoz hogy valami elinduljon automatikusan, annak az indító scriptjének az /ffp/start alatt kell lennie executeable joggal (chmod a+x /ffp/start/valami.sh)
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest