Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
iOS MIUI koppintás...
-
cezarlacrone
aktív tag
El Dobnád?
-
mizoli
addikt
A K20 feketében tetszene.
-
batai15
félisten
Azért a miui icon Pack mindent elárul gyártótól.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #20 üzenetére
-
Mr.Silkó
veterán
Na, ezek legalább jól néznek ki – főleg a K50 a bőr hátlappal –, még ha szerények is hardveresen. Lehet érdemes lesz odafigyelni a jövőben erre a cégre.
-
Nem lennének rosszak, de hogy honnan vadásztak le a MIUI V5 / V6 ikonpakkot
...
-
juuzer
addikt
Csak nekem tűnik úgy, mintha MIUI futna rajtuk?
-
-
tixem
addikt
El King, jó hogy nem El Diablo
Hogy tudnak ilyen idétlen neveket kitalálni
-
judas13
veterán
Hands on [link]
-
roli543
őstag
Valahogy nem tűnnek gagyinak, olcsó Jánosnak, de nyílvan minden a használaton múlik. A K20 egyenesen tetszik, kis is próbálnám szívesen, csak kár, hogy ekkorák... Esetleg a B20 miatt elképzelhető, hogy lesz teszt itt a Mobilarenan?
-
oriic
HÁZIGAZDA
K20 es K50 konkretan tetszik.
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #10 üzenetére
"ha egy gyártó ízlésesen ihletet merít máshonnan" ez a lopás finomabb megfogalmazása...
-
-
judas13
veterán
Csak a rend kedvéért a face oldalukat most megnéztem és 592 262! (valódi?) ember kedveli.
-
judas13
veterán
Mindegy is ha valakik jót koppintanak - a lényeg, hogy jól - nekem elsőre így mind bejön. Igényesnek tűnik az a LG bőr hátlapjára emlékeztető modell vagy a Sony utánérzés is rendben van és a többi is. Remélem megveti a lábát a cég a jövőben akár nemzetközi szinten is.200 zöldhasü alatt lesz realitása sztem.
-
Tomy Yayo
senior tag
Nézzük csak, kívülről egy Lumia 950 koppintás, egy Xperia koppintás, egy iphone koppintás, stbstb. van itt minden
De lehet csak nekem tűnnek úgy. Galaxykat hiányolok.
-
kbyte1024
veterán
nekem is tetszik azx20 de a supportra kivi leszek
-
Juhaszatti
addikt
Nem tűnik reménytelennek a márka, kifejezetten igényesnek tűnnek. Persze hardveresen fejlődniük kell, mert sem a közepes MTK, se a HD+ nem túl megnyerő.
-
A K20 gyakorlatilag egy XZ–P9–i7Plus hibrid kinézetben
-
janeszgol
félisten
Húha, érdekesek. Mondjuk rosszul nem néznek ki elölről, a K50 egyenesen tetszik nekem. Kicsit Galaxy Note-os az eleje, csak 18:9-ben. Kijelzők így képen nem tűnnek, szemfárasztóan gagyinak, persze más paramétere is fontos egy megjelenítőnek. Ram/tárhely gondolom okés lesz az árához képest. Kár, hogy egy ideig leállt a MediaTek a fejlesztésekkel és csak ezek az SoC-k maradtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest