- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
LOL...majd én bízzak meg még bennük? Van egy telefonjuk, van egy saját node-jük, én meg írjam be a privát kulcsomat hátha nem költik el?
Ha drogbáró lennék, és nem tudnám hova tenni a pénzem. Pont egy ilyen telefont-szolgáltatást gyártanék hogy MÉG TÖBB PÉNZEM LEGYEN
-
SÖ
addikt
Ha nincs play szolgáltatás, akkor csak a Google play-en kívülről szerezhető be App. Ez biztonságos?
-
-
atike
nagyúr
Hangzatos lista arról, hogy mit és hogyan tiltottak ki a módosított rendszerből...
Erre meg:
"A telefon megvásárlásával a cég kockázatmentes Bitcoin-tárolást ígér, noha a blokkláncokat nem a beépített tárhelyén, hanem a Sikur által üzemeltetett felhőn tárolja, ehhez 2 éves előfizetést, illetve egy PC-s szoftvert is adnak"
Nem tudom. Brazil elsőtelefonos cég (jó, ha úgy vesszük második), ilyen ígéretekkel... Tartanék tőle ha érintene bármilyen szinten is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest