- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EndR
tag
válasz
TheBikerider #8 üzenetére
A Wiko (és pl. a BQ) nem a hulladék kategória. Spanyolországban pl. mindkettő elég nagy szeletben jelen van, még szolgáltatóknál is!
(Nekem is BQ M5-öm van, amitől nem szívesen szabadulnék meg)Nézd meg pl. spanyol élvonalbeli sport sajtótájékoztatók szponzorfelületét.
Azért mert Magyarországon és/vagy globálisan nincs jelen, még nem biztos, hogy kuka. -
fornettisuti
veterán
Itthoni szerviz és support nélkül elég meredek megvenni ennyiért.
-
Újabb hulladék,de legalább drága.
-
Csapoati
nagyúr
Amúgy Snapdragon 626-ért 400 euro az jó ár? Hát... ha még egy nagyobb márka lenne, akkor azt mondom hogy igen, de ez is kínai.
-
atosan
veterán
Jé, Samsung 😀
Az nem lehet, hogy titokban az ilyen cégek mögött is a samu áll? Mint csendes társ 😂 -
moleculez
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #3 üzenetére
Ahogy megláttam a hátlapot, a Galaxy Ace-t éreztem a kezemben.
Amúgy korrekt vas, viszont ez is csak egy kínai telefon, csak vállalható névvel. (Nem egy Doogee) -
-
Csapoati
nagyúr
Gratulálunk! Az Önök (Wiku) telefonja nyerte a jubileumi "500. ugyanolyan előlappal bíró készülék" díjat!
-
Tényleg nem tűnik rossz ajánlatnak a teló...
De könyörgöm, már itt az öreg kontinensen is utánozni kell a Samu-t? Azt hiszem, utoljára tettem fel ezt a kérdést, mert úgy tűnik, ez az előlapi dizájn már egy divat, nem pedig Samu majmolás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Nyaralás topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest