Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cinemazealot
üzenetére
Az iskolában nincs szó adóbevallásról sem, vagyis az nem igazán jó hivatkozási pont

De a hasi légzés ismertebb elnevezés.
-
MrDerekas
addikt
válasz
cinemazealot
üzenetére
Nem maradtál le semmiről
A férfi(as) légzés az, mikor előbb hasra veszed a levegőt, majd felszívod mellkasba is. A női, ettől pihegősebb, mert mellkasra veszi alapból az ember és inkább a tüdőcsúcsokba pumpálja fel. A barokk kor hagyatékaként, miután igen nagy divatja volt, hosszú időn keresztül a fűzőknek, amitől a has teljesen kimaradt a légzés ritmusából. Magyarán a férfi légzés, jobban átszellőzteti a tüdőt és magasabb a kapacitása. Úgyhogy ennyi, hasra abszolút nem lélegzem, kivéve ha kimondottan arra figyelek. Pedig sosem volt még fűzőm 
-
MrDerekas
addikt
válasz
cinemazealot
üzenetére

Házi feladat volt ez az iromány. Egy éve kb, próbáltam megtanulni a férfi légzést. Kerek egy hónapig gyakoroltam, aztán közöltem a doktornőmmel, hogy amíg számolok, koncentrálok, tökéletesen megy. Viszont ahogy nem figyelek (jé, ott egy légy/kéne nasizni/ki ez a barom, aki így csapkodja a kocsi ajtót, stb...)máris női légzésem van. A kedves Éva kissé furán rámnézett, majd: - László! Nem volt magának valami poszttraumás élménye véletlen? Ugyan gondolkodás nélkül rávágnám, hogy nem, de akkor bevillant az, az öt nap. Úgyhogy annyit mondtam neki, hogy "lehet...". Ekkor adta feladatul, hogy írjam meg. Bár azóta sem tudok egészségesen lélegezni, de nem akarok már üvölteni éjszaka
Végülis segített, hogy megírtam, kiírtam.
Köszönöm az együttérzést és aggodalomra semmi ok
Most pihenek itthon, mert megalkudtam a főorvossal. (Nagy menet volt, először látnak ilyen többszörös visszaesőt, de lehet ilyen műtöttet is, merthogy közelebbi kórházba helyeztem át a működésem és gondoltam, akkor a pulmonológiát is itt veszem igénybe. Kb az egész osztály megismert
) Szigorú fekvés, masszív antibiotikum és semmi hajolás, emelés, nyújtózkodás. Szokásos
Igazából megnyugodtam, mikor tegnap láttam a röntgen felvételt, hogy "csak" akkora a ptx-em. Igazából a műtét és a sokszoros ptx miatt már annyira heges az egész tüdőm, hogy jó ízűen össze se tud omlani. Ez volt amivel igazából meggyőztem az orvost (aki egy irtó jó fej) viszont haza csak úgy jöhettem, hogy kérésre és hogy csak a kisebb légmell lett leletezve. Most picit több folyadék gyűlt össze a mellkas alján (a szokott két ujjnyi helyett négy ujjnyi) de simán jól vagyok vele.
Az, hogy egy ideje nem hallatok magamról, inkább az év végi hajtás, az otthoni mókolások, pár bér vizsga és némi lustaság okán történt
Tehát jól vagyok 
-
vhw
addikt
válasz
cinemazealot
üzenetére
Azóta csak történt valami előrelépés egy ilyen műtétnél(?)
-
buherton
őstag
válasz
cinemazealot
üzenetére
Írja is, hogy 10 hónapja volt és hogy kellene majd még, mert nem élethosszigtartó ez a beavatkozás sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- LEGO klub
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A férfi(as) légzés az, mikor előbb hasra veszed a levegőt, majd felszívod mellkasba is. A női, ettől pihegősebb, mert mellkasra veszi alapból az ember és inkább a tüdőcsúcsokba pumpálja fel. A barokk kor hagyatékaként, miután igen nagy divatja volt, hosszú időn keresztül a fűzőknek, amitől a has teljesen kimaradt a légzés ritmusából. Magyarán a férfi légzés, jobban átszellőzteti a tüdőt és magasabb a kapacitása. Úgyhogy ennyi, hasra abszolút nem lélegzem, kivéve ha kimondottan arra figyelek. Pedig sosem volt még fűzőm 

Végülis segített, hogy megírtam, kiírtam.
) Szigorú fekvés, masszív antibiotikum és semmi hajolás, emelés, nyújtózkodás. Szokásos
Tehát jól vagyok