Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
válasz pete_21 #8550 üzenetére
Én most mondtam le két 16ost a screenshopnál. Lehet nemsokára megint lesz "raktáron"...
Nem is értem, hogy lehet egy webshop több mint 2 hétig szabadságon, ügyfélszolgálat nélkül. Vicc az egész. 30.án rendeltem és semmi visszaigazoló telefon, e-mailemre sem reagáltak... Abszurdisztán feeling.
-
Skillet
addikt
elhiszem, de szerintem 1 év garanciával nem fogok venni. 2év garis már van itthon is. igaz bolti garancia...de letojom. ha más nem lesz, marad ez. valószínűleg várok még jövő hétig, aztán lépek valamit.
addig lesem folyamatosan a hirdetéseket.pete_21
persze, megnyitottam én a hirdetéseket, de ott sincs benne.
valószínűleg azért nincs most, mert a német mediamarkt-ban sincsen.
ha ott újra lesz, akkor biztosan lesz itthon is pár
talán kivárom. bár az árát tudni kellene.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Itt vett valaki MOTO G-t? Kapok rá ugyanúgy garanciát? -
rothadt
aktív tag
Engem kicsit zavar, hogy a kezdő kép nem alakítható, nem lehet csak fotózni, meg googlézni, vagy felnyitni...a nyitó guriga miért nem programozható? Aztàn a notification szintén nem programozható...kell és remélem lesz ide is cyanogen...sok apróság, ami hiányzik a defy utàn, notiban dátumra naptár jön be, órára ugye óra, stb.....
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
heidricha
őstag
válasz Cruzolka #8522 üzenetére
Az első számomra nem MotoG-s kérdés, hanem launcher-es. Érdekes látni, hogy nem mindenkinek nyilvánvaló, hogy a testreszabás a felhasználó privilégiuma. Nem tartom rossznak, csak annyira távol áll tőlem, hogy folyamatosan meglep. Ismertető cikkekben rendszeresen szokták írni, hogy milyen jó lenne, ha ez, vagy az lenne még hozzá. Én meg csak nézek ki a fejemből: dehát van 300 féle a piacon, a fele teljesen ingyen... minek tennének bele egyet, amit vagy szeretek, vagy nem? Aztán meg az lesz a baj, hogy minek van az ott, ha úgyis másikat használok.
A másik sem igazán, a fentiek miatt ... "Hírek+Időjárás" az alap Google Androidban is van (mint nálam a jelenlegi GPE), de sosem használtam. "News and weather" néven?
-
TaylorPro
addikt
Ki hogyan és mivel rootolt GPE 4.4.4-et?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz TaylorPro #8559 üzenetére
Az eszközkezelőben nem hiányzik esetleg valamelyik driver - én decemberben szenvedtem ilyennel.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Upo
addikt
válasz ghiottone #8561 üzenetére
Ja hogy a számítógép nem látja? Azt hittem a twrp. Ha sürgős akkor átdobom ptp módba, az menni szokott. Bemásolom a képek közé, a twrp-ben meg betallózom onnan, "oszt jónapot..."
Vagy rá lehet dobni dropboxon vagy airdroid vagy adb push, annyi lehetőség van.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
TaylorPro
addikt
Nem volt jó a TWRP. Ezzel sikerült. Köszönöm mindenkinek! Végre rootoltan fent van a GPE 4.4.4.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
zolion01
tag
Nos, mivel személyesen ismerem, és az eddigi telefonjain két napig nem volt ugyan az a ROM így ez teljesen meglepő számomra. A Defy-m tárhelye többször volt formázva mint bármely más adathordozóm a ROM-olás miatt, de ennél a telefonnál a gyári rendszer is tökéletes. Szerintem.
-
D4ni
őstag
Sok-sok ROMolgatást olvastam a mostani időkben, végül feltenném a kérdést: érdemes custom romot rakni erre a remekül sikerült telóra? Ti miért csináljátok?
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
TaylorPro
addikt
Tetszik ez a 4.4.4. A GPE verzióra eddig nem tudtam működő módosított recoveryt tenni, erre gond nélkül ment a TWRP.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
zolion01
tag
Szerintem erre a telefonra nincs semmi értelme, kivéve ha lenne egy MIUI is, mert azért már én is hajlandó lennék unlockolni a bootloader-t. Direkt figyelem a GPS hibát is, de nálam nem jelentkezett, tehát nekem még ez sem indokolná.
Defy-n volt, mert ott a MOTO úgy gondolta, hogy neki is kell egyedi felület ez volt a BLUR, ami egyébként nagyon jó alkalmazásokat, és egységes szép megjelenést adott mindennek, viszont az 512MB RAM-ból 1-2nap használat után 60-70MB volt üres és eszméletlen lassú volt. Na ott egy Cyan vagy egy Wiui(Miui) felrakása után mintha egy új telefont kaptál volna.
Mivel az Android szabadon módosítható, ezért néha előfordulhat, hogy valakinek sikerül egy jobb ROM-ot összedobni a gyárinál, nálam erre az Ubuntu a legjobb példa, mert szinte bármely Ubuntu-ra épülő Linux jobban működik a gépemen, mint az eredeti (pl.: Linux Mint, ElementaryOS) pedig az alapok ugyanazok...
-
kelly7
aktív tag
Most néztem a Moto oldalán, hogy 4G-ben nem lesz dual sim.
Maradok akkor egy 16 gigásnál. Hol érdemes most ezt be szerezni? Hol a legolcsóbb? -
Ikka
csendes tag
Sziasztok!
Erre a telefonra lehet valahogyan magyar nyelvet tenni?
Valami egyszerű megoldással. -
Skillet
addikt
tényleg? és mégis miért? ez a nagy eu?
én rendeltem már nem egy cuccot angliából. cégtől is. sosem volt gond az áfával...meg hasonlókkal.
nem is értem. csesszék meg.
amerikából is rendeltünk már cuccokat. volt, hogy jött is papír. vám. azon le is volt írva, hogy mi a helyzet ha eu-ból, meg ha 3. országból rendelsz. eu-nál semmi. se vám se áfa nem terheli.
szóval nekem ez magas.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
heidricha
őstag
Ez sok? Kukkants be egy Nexus topikba, ott van ROMolás, itt legfeljebb szórványosnak mondanám.
Az ok pedig nálam a kényelem.
Hangosodó csengőhang, lockscreen shortcuts, beállítható quick settings és navigációs sáv, állítható értesítési sáv. Nem állítom, hogy ne lehetne élni nélkülük, nyilván sokakat nem vonz, de nekem az alap felület már kényelmetlen. Egy kicsit. Ahhoz eléggé, hogy keressek megoldást az ilyesmikre. -
Ear001
addikt
válasz Skillet #8584 üzenetére
Mert az eladó a felhasználási országnak fizeti az áfát ami nálunk ennyi. Jó bonyolult procedúra tartozik hozzá, egy kis cég nem fogja megoldani, hogy országonként eltérö áfát fizessen, de olyan nagynak, mint az Amazon már muszály. Szóval ne rájuk haragudj, hanem állambácsira.
[ Szerkesztve ]
-
kelly7
aktív tag
-
ghiottone
nagyúr
Akinek fent a 4.4.4 -es GPE rom az legyen oly kedves és töltse föl a systemen belülről az app, framework, priv-app mappákból az alábbi appokat google drive-ra. Köszi.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Baloo27
aktív tag
Fóliából membrane-t használnak páran,nekem guarmor van fenn március óta ès egy karc sincs mèg rajta.Sima színes hátlapból olcsón vehetsz ebayen.Èn jelenleg egy imak áttetsző hátlaptokban tartom,amíg meg nem èrkezik a fehèr grip shell Amerikában nincs dual,az a fejlődő országoknak lett tervezve pl.: Ázsiai règió
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
-
w333
félisten
Hamarosan érkezik a 4.4.4 frissítés
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Szerintetek melyiket érdemes megvenni a simát vagy a 4G-set ? A memoris kártyára települnek a programok ha a 4G-set veszem meg ? Van valakinek tapasztalata a 4G-sel ? Köszi a választ elöre is !
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest