Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, egy barátom Moto G-je vízkáros lett, a következőt produkálja: bekapcsol, lejátssza az animációt, betölt az Android majd magától újraindul (ha töltőre van dúgva). Ha nincs töltöre dúgva akkor csak kikapcsol.
Leszedtem az akkucsatit, visszadugtam, ugyanazt csinálja. Tudnátok ajánlani egy megbízható arcot / szervízt Budapesten aki meg tudná csinálni?
-
cszn
őstag
Most jut eszembe! Arra leszek még nagyon kíváncsi, hogy GPS beragadás lesz a Loli alatt. Jöjjön csak!
-
Pítőr
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki abban segíteni, hogy a telefonom teljesen lemerült, majd azóta fekete a képernyője. A neten keringenek mindenféle megoldások, hogy hogy lehet életet lehelni bele, de eddig egyik sem jött be.
A kérdésem, van Budapesten olyan szerviz aki meg tudja állapítani nekem, hogy a képernyő, vagy az alaplap ment tönkre!?
Vagy esetleg közületek valaki bevállalja azt a 14db csavart, hogy megnézzük, hogy az alaplap, vagy a képernyő a rossz!?
Illetve létezik valamilyen diagnosztikai szoftver, amivel ki lehetne deríteni, csak rádugnám gépre, az meg kiírja, hogy ez, meg ez a rossz!?
Köszi!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
juhiimi
aktív tag
Nem tudjatok mikorra varhato OTA-n a frissites G1-re?
-
ronin79
addikt
válasz KurtCobain #11959 üzenetére
Aha, rá is kerestem. 8.percnél van [link]. A billentyűzet meg elég nagy baki, de legalább könnyen orvosolható.
-
embe
nagyúr
Már csak azt a romot kellene megszerezni, és akkor magyar nyelvű lenne a teló, mókolás nélkül.
-
Obyboy
addikt
Tegnap rendeltem egy első generációs 4Gset angliából flipes tokkal ~65k.
[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Pítőr
aktív tag
válasz Baloo27 #11956 üzenetére
Megcsináltam, nem működik!
Cserébe, ha megnyomom a hangerő fel gombot rezeg egyet, gondolom akkor kapcsol be.
Még azt kipróbálom, hogy teszek bele egy sim kártyát, felhívom, ha kicseng, akkor valószínű meghalt az lcd!?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
Grande Ale
őstag
Az nagyon jó! Akkor szerintem a frissítéssel jön a magyar! Vagy ha nem akkor simán feltesszük azt a romot és kész!
-
Baloo27
aktív tag
válasz Grande Ale #11965 üzenetére
Vagy az is lehet, hogy tesco.retail.eu rom van rajta és azért magyar
-
Baloo27
aktív tag
válasz Grande Ale #11969 üzenetére
Ha felkerül, itt biztosan megtalálod:[link]
Billentyűzet? Nincs magyar billentyűzet, ha kiválasztottad a magyar nyelvet. -
benjoe1
aktív tag
Lenne egy kérdésem, ami lehet hogy csak nekem nem egyértelmű.
Ugyanazok a gyári és custom ROM-ok használhatóak minden gen.1-es (sima, dual, LTE) készülékhez?
Még nincs ilyen telefonom, de lehet hogy ilyen lesz.https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
ghiottone
nagyúr
válasz benjoe1 #11973 üzenetére
Kiragadok egy idézetet az összefoglalóból.:
"Vigyázz!: az _umtsds – végű romok csak a DUAL-SIM-es verziókra rakhatóak fel."
Nem mindegy, hogy mire mit rakol fel. A dualosra rárakhatod az sima romot, de akkor nem lesz 2 sim kártyád, a 2 sim kártyásra megint nem igazán okés az 1 kártyás rom felrakása - az LTE verziót pedig nem kellene keverni a simával.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
benjoe1
aktív tag
válasz ghiottone #11974 üzenetére
Valóban, ez elkerülte a figyelmem. A védelmemre szóljon, munkahelyen munka közben olvasgattam a fórumot, amikor éppen ráértem, de nem tudtam még teljesen végignézni és LTE verzióra koncentráltam.
Én is így gondoltam, hogy oda kell figyelni a verziókra, viszont külön rendes topikot nem találtam a 4G-s verziónak. Vagy csak én nem találom?
A 4G verziót nem részletezi, illetve meg sem említi a téma összefoglaló, így én onnan nem tudok mit kiragadni.Hogy tiszta legyen minden, milyen jelzése van az LTE verziójú rom-oknak? Hogyan tudom megkülönböztetni?
Meg is találtam az általad feltöltött 4G EU 4.4.4 magyarítás csomagot az említett verzióhoz a 11484-es hozzászólásba.De hol találok gyári rom-ot? A korábban linkelt oldalon a 4G verzióhoz (ami ugye az XT1039) nem látok.
Közben látom az xda-n van külön topik: Moto G Android Development, és Moto G 4G Android Development, 4G-hez a stock rom-okat itt találtam. Az említett 21.11.56.peregrine_reteu.reteuall.en.EU verziót nem láttam, csak OTA érhető el?Ha jól olvastam, akkor még nincs olyan módszer, amivel bootloader nyitás nélkül lehetne root-olni. Tehát csak garanciavesztéssel lehet xposed+gravitybox, illetve nyitott bootloader-el custom rom. Ez céges (nem saját) készüléknél sajnos gond.
4G verzióhoz amúgy melyik custom ROM ajánlott?
Esetleg aki már hónapok óta benne van a Moto G témában, nem frissítené a téma összefoglalót 4G erzióval? Vagy már itt az új gen. 2, és nem láttok értelmét ennek?
Lehet hogy lesz kérdésem, előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
ghiottone
nagyúr
válasz benjoe1 #11975 üzenetére
Hű, azt tényleg nem rakattam bele az összefoglalóba. Na majd ha lesz időm frissítem. A gyári romokat elég vegyesen frissítik az sbf oldalon, de elvileg valahol már láttam a 4pda.ru fórumán. (8 hónapja nincs már G-m, de ha valaki leírja, jelzi, akkor belepakoltatom)
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
-
őstag
válasz ronin79 #11977 üzenetére
pont azért vettem MotoG-t, hogy ne kelljen custom romokkal szórakozni. Akkor szoktam CM-et (vagy más custom romot) használni, ha a gyári rendszer egy laggos-bugos sz.r, és használhatóvá akarom tenni a készüléket (Samsung, Sony, ZTE). Néhány plusz fícsör miatt nem fogok váltani, egyelőre teljesen elégedett vagyok a GPE rommal, és várom az 5.0-t. Rootra meg szükségem van, mert van néhány appom, ami kell, és igényli.
szóval inkább a Motorola / vagy Google -Gpe/ érdeme, hogy még mennyien használják a gyári rendszert - közülünk is, akik nem zárkóznának el egy rom cserétől."... and I hope you have a great day!"
-
diegho
nagyúr
válasz Kroni1 #11985 üzenetére
Amúgy valaki tudja miért nem csinál egy gyártó sem olyan telót, ami:
4.3-4.7" 130mm alatt IPS HD kijelzővel
Snapdragon 410
1,5GB ram
8GB tárhely + SD
8MP használható autofocus camera + flash
Notification led
Szokásos szenzorok
Stock droid minden fos nélkül, vagy jól optimalizált custom droidEgy ilyen telefont simán árulhatnának 70k-ért függetlenül és mondjuk 45k körül alap előfizuval. Hatalmas siker lenne.
Jelenleg egy telefont tudok mondani, amire a G-t talán lecserélném, ez az Ace4, de az is csak az ára miatt (26k a flottámban) és mert van rajta fizikai gomb, ami nekem a fétisem. Veszek is az asszonynak egyet karácsonyra (remélem nem olvassa a fórumot ) és meglesem jól milyen, ha bejövős lehet váltok rá addig, amíg nem gyárt valaki egy fent említettet. -
ronin79
addikt
válasz pető bá' #11981 üzenetére
Na most akkor valótlant állítottam? Ebben a topikban nincs custom rom téma, nincs kernel, semmi tuning, mert mindenkinek megfelel a gyári úgyh. a kérdező custom rom témával rossz helyen keresgél.
Amúgy utóbbi pár napban én is GPe romon lógtam, de valahogy mindig vissza kerül a cm11 -
őstag
válasz ronin79 #11987 üzenetére
nem állítottál valótlant, csak úgy is le lehet venni, hogy mindenki más balf@sz, mert a gyári romot használja - amiről sugallod, hogy nem tartod jónak (..még rendes romot nem látott..) illetve tisztelet azon kivételeknek, akik használtak már custom romot. Csak erre reagáltam, hogy szerintem a gyári is rendes rom
értem én a poént semmi gáz jó az, ha tapasztalatot cseréltek itt is, akik kipróbáltak ezt-azt, legyen magyar nyelven is valami információ az egyéb romokról
"... and I hope you have a great day!"
-
lajozs
aktív tag
válasz Atomcsirke #11937 üzenetére
Itt [link] sokat találsz PayPal-lel, akár 100 Euro alatt.
a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
diegho
nagyúr
2A-es töltővel szabad tölteni a telót?
-
ronin79
addikt
válasz pető bá' #11989 üzenetére
Azt más hangnemben mondtam volna és pont itt a gáz, hogy írásban nem jön át a hangnem és másképp lehet értelmezni, mint ahogy az gondolva volt. Mind1, egy vicces infó volt a kérdezőnek és mindenki úgy értelmezi ahogy akarja
(#11990) Lovi24
Ezen is már túl vagyunk, annyira itt nem hiányzik a mélyvíz topik, elvagyok xda-n. Ha jön valami új dolog úgyis onnan kerül ide, idővel.
-
randras_83
addikt
-
törölt tag
válasz Kroni1 #11995 üzenetére
Mindenki olyat használ, vesz magának, ami megfelel neki.
Nekem ez bőven megfelel az előző 5"-os kínaihoz képest meg főleg. Bár igazad van, néha én is táskába teszem. Egyébként meg farmer oldalzseb, néha kabát belső zseb, tényleg néha, mert macerás és lassú a művelet. Leggyorsabb zsebre tenni és sokszor ott van, amikor dolgozom ülve és zenét hallgatok róla. Érdekes, hogy a nejem se mondja, hogy milyen batár ez és használja is néha.De tényleg egyéni döntés kérdése.
-
Baloo27
aktív tag
válasz randras_83 #11996 üzenetére
András Pénteken ráérek
-
ReFleXx
addikt
Sziasztok!
Szerintetek mennyi a reális körülbelüli értéke egy fél éves (még talán garis is) jó állapotú, fóliával használt dual sim kártyás, 1 gen Moto G-nek?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest