Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz audi100td #11701 üzenetére
szerintem nem túl nagy, nekem jó a méret bár nem kicsi a kezem, de nem is nagy
eu m-l kesztyűméretű kézhez nem nagy
ez engem is aggasztott különben, mert volt már 5-ös telefonom és az viszont zavaróan nagy volt, ezért mielőtt vettem összevetettem a telefon méreteket
szóval nem árt jobban megvizsgálni méreteket, és nem csak a kijelző mérete alapján esetleg elhamarkodottan dönteni[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz Lovi24 #11702 üzenetére
emlékezzünk vissza az SGS3 vs SGS4 készülékekre
kb. mm-re azonos méret, mégis 4.8" helyett 5.0"-os kijelző
szóval beleférne a nagyobb, ha nagyon akarná a gyártó, de nem akarja, mert akkor "házon belüli konkurenciát" hozna létre...
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
audi100td
nagyúr
válasz #67688960 #11703 üzenetére
Engem igazából nem is kézben tartva szokott zavarni, inkább azt nem szeretem ha húzza a zsebem egy telefon. Ahogy elnézem ez a G1-nél is gond lehet. Az SGS2 ideális méret volt nekem, ahhoz képest meg mindkettő böszmenagy, mint súlyban, mint szélességben. Ez kicsit őszintén szólva el is vette a kedvem, viszont ár/érték arányban meg nem igen találok hasonlót.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
komolyan nem értem a "nagy" telefon dolgot
egy Atab5-ről váltottam, ami 5" volt
gondoltam majd jó lesz a tok ehhez is, de kiesik belőle.
sokkal kisebb annál, a kialakítása pedig sokkal jobb, kézbe simuló, jobban kézben lehet tartani.
sztem király -
ronin79
addikt
És jönnek szépen a frissítések egymás után. Térkép se rossz, habár sokat nem használom.
-
ronin79
addikt
válasz szpali #11711 üzenetére
Én a Sygicet használom navira, de múltkor amikor egyik városkában a Deichmannt kerestem a Térkép jött kapóra
(#11712) embe
Előhozod a menüt és az alján a Tippek és trükköknél írja. Ha hosszan rányomsz az aktuális helyre felugrik a jelölő és egyből az utcakép lehetőség is.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz ronin79 #11713 üzenetére
Ott néztem először, mert régen is ott volt. De nem találtam. Közben újraindítottam a telót, most már ott vigyorog. lehet ez kellett neki.
Más: A stock romban be lehet állítani valahogy, hogy ha mondjuk a 3G hálózatot állítom be, akkor ha erősebb a jel a 2G-n, ne váltson át arra? Mert ha gyenge a 3G lefedettség, akkor átáll 2G-re.
-
törölt tag
-
MKLS
aktív tag
Sziasztok, van ra valami mod, hogy spanyol amazon angolul jelenjen meg? Egyszeruen nem igazodok igy ki rajta.
-
senior tag
hy all !
mennyit érhet most egy ilyen 16 gb változatban, 5 hónaposan ?
-
senior tag
Jó kihalt a topic
-
diegho
nagyúr
válasz Grande Ale #11729 üzenetére
Miben jobb? Mert pl nekem már szóba se jöhet a mérete miatt, pedig nagy kezem van, de köszönöm nem kérek 135mm feletti telefont többet.
-
törölt tag
válasz diegho #11733 üzenetére
Mint említettem, volt egy Atab5-ös készülékem, tudom ez csak 1, de mindkettő 5"
Azonban ég és föld a kettő. Ez fizikálisan kisebb, jobb a fogása, az íves hátlap kifejezetten előnyös kézben.Nem mindenki akar másnaponként rendszert telepítgetni, nekem telefonálásra, netezésre kell, no meg zenét hallgatni, erre tökéletes a gyári rendszer is
De a WP-t utálom. -
pepejoe
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám és remélem tudtok segíteni (bár nem igazán probléma csak kellemetlenség). Ha itthon kapcsolom be a wifit akkor soha semmilyen frissítést nem hajlandó magától letölteni. De amint valahol máshol csatlakozom hálózatra ott elkezdi magától a folyamatot.
Van valahol valamilyen beállítás hogy különböző helyeken hogy viselkedjen a wifi? Lehet-e manuálisan indítani hogy töltse le az összes elérhető frissítést a letöltött programokhoz?Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Kroni1
veterán
válasz Grande Ale #11729 üzenetére
Amugy fényeröben mennyivel rosszabb a moto g2 a g1-nél?! Ugy tudom alacsonyabb a max fényereje..
-
senior tag
válasz randras_83 #11741 üzenetére
akkor 35k az reálisnak látom.
-
senior tag
-
ronin79
addikt
válasz Valaki87 #11743 üzenetére
Ha a többire lehetett nyilván erre is működne és ha nem lennél lusta akkor meg is csinálhatnád magadnak és mielőtt azt mondanád nem tudod hogy kell ZipMe-vel kimented a redszerappokat (systemui-, settings-, framework.apk, stb.), TickleMyAndroidba bemásolod a _WorkArea1/in mappába, majd ugyanezeket az appokat egy GPE romból a _WorkArea2/in mappába és framework telepítés után kicsomagolod majd átmásolod a values-hu mappákat, visszacsomagolás eredeti szignózással (ha hibát kapsz elolvasod a log fájlt és javítod), zipme update-be bemásolod és telepíted recoban. Piszkosul nagyvonalakban, de részletezni fölösleges lenne jobban, hisz úgysem fogsz nekilátni inkább megvárod a sült galambot ghiottone kollégától
-
senior tag
válasz ronin79 #11744 üzenetére
Cseppet elvagy tévedve, ugyanis nem vagyok lusta csak egyszeruen nem vagyok kocka.Soha nem nyultam bele egy telefonomba se.Egyaltalan nem ertek hozza es nem vagyok 15 eves aki ejjel-nappal ezeket bujja...
Ha valaki meg tudja nekem csinalni,annak fizetek.[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz Valaki87 #11745 üzenetére
Stimm, nem vagy te lusta csak lehet ha megynitod a linkeket akkor sz@rt sem fogsz belőle érteni még ha tíz évig fogod bújni is. Pont ezért és a hozzád hasonlóakért álltam le az xda-s topikokkal és megosztásokkal.
Ha sosem nyúltál a telóhoz akkor most akarod elkezdeni, ha valakitől készen megkapnál hozzá mindent?
Fizetned meg nem hiszem, hogy kéne érte, vannak itt jófej emberkék akik még nem csömörlöttek meg a hozzád hasonlóaktól és akiket bátran lekockázhatsz és lenézhetsz. -
veterán
Régebben csak robagp feszkózott itt.
-
senior tag
válasz ronin79 #11746 üzenetére
" vannak itt jófej emberkék akik még nem csömörlöttek meg a hozzád hasonlóaktól és akiket bátran lekockázhatsz és lenézhetsz. "
Hát te nem tartozol jó fejek közé.
A kocka kifejezés nem hiszem,hogy bántó és lenéző.
Szimplán valaki ért hozzá, és szereti csesztetni a telefont,van aki nem. - lehet,hogy neked nehéz elhinned de még létezik ilyen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest