- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
válasz
AxBattler #469 üzenetére
Ez lehet nem win hiba volt ,de nekünk mindegyiket eltávolította. Ha nem engedtem neki akkor nem tette volna fel a biztonsági frissítést (itt rákérdezett illetve írta, hogy el kell távolítania csak úgy tudja felrakni ) azaz itt felhasználói baavatkozás nélkül nem cselekedett
A 10.2. már hibátlanul megy.
-
ttt1
őstag
válasz
AxBattler #465 üzenetére
Nem vitázok többet. Működöt daemon is és a februárban kiadott is működik amit most frissítettek A virtual clone driver sem windows10-es ergo mégsem tud mindent a win10 és akkor annyira mégsem vagyok hülye,mint ahogy a "kedves" fórumtárs mondja. Azaz külső alkalmazással kell megoldani. Mellesleg inkombatimilitás miatt a mcafee-t is leszedte és belőtte a daemont (10.1-es September 7, 2016 volt a kiadás a novemberben kiadott meg azt mondta nem jó).
-
ttt1
őstag
válasz
#25068288 #459 üzenetére
De te olvasod is amit írok??? Azért mert nem használom a windows beépített mountoló alkalmazását attól még az oprendszernek figyelmeztetés és vagy kérdés lélkül nem kellene eltávolítania az én általam feltett dolgokatl Ez a bajom. Te nem is akarsz megérteni. Te mindent tudsz, okos vagy ügyes vagy örülj akkor magadnak és használd úgy ahogy az MS megálmodta fogadd el és úgy nem lesz gond. Én hülye vagyok, nem tudok olvasni hazudok is és nem ezt hasdználom napi 9 órába lassan fél éve..
Egyébként a témában ezt találtam a multiple isora windows 10 alatt 2016 októberi cikk, érdekes módon itt is 3rd party alkalmazást mutogatnak nem azt,hogy jah itt tudod állítani:Mount iso -
ttt1
őstag
válasz
#25068288 #456 üzenetére
Az alapelvet nem fogod fel. Ha én felrakok valamit (winzip helyett winrar pl. mert én azt jobban preferálom) akkor ne döntse már el helyettem (kérdezés nélkül!!!) az oprendszer, hogy az nem jó ne használd. Nem használtam a windows 10 beépített mount-oló progiját,nem ismerem és nem tudom pl tud-e többet egyszerre bemountolni ( lehet igen akkor én kérek elnézést ezt a részét tényleg nem ismerem ezért is tettem fel daemont mivel egy évtizede azt használom és eddig mindenre elég is volt). Ha ebből arra következtetsz, hogy hülye vagyok akkor gratula...
-
ttt1
őstag
válasz
szaszlaci #453 üzenetére
Speciel HP multifunkciós tintasugarasom dícsérném én, mivel több mint 1 éve nem használtam és szerettem volna nyomtatni (természetesen hétvégén délután mikor esélyem se volt patront venni). Némi fej tisztítás és tesztoldal után gyakorlatilag tökéletes lett. Ennél több bizonyíték nem kell. Hp drága de megbízható (nyomtató ügyileg mindenképpen)
-
ttt1
őstag
Szívesen megmutatom neked. Gyári office 2016 van rajta jogiszta corel X8, jogtiszta mcafee és wi10 természetesen. Nem élom a vita szítása de érdekes egy 3 generációval régebbi géppel (i7-3770 és ssd) nincs ennyi "várakozás" mint a win10-el. Nem mondom ,hogy nem megy el 10-15 napot folyamatosan de sajnos (igaz csak egyszer) elődordult napközben ,hogy kiírta,hogy valami hibát észlet és force módszerrel újraindult. Következő kiírás meg az volt jah frissítéseket telepítek.. Nem metetthetem el a munkám (word,excel -tudom tudom automatikus mentés meg különben is én vagyok a hülye ha nem mentek) az ügyviteli programból os szó nélkül kidobott. Ezt kell használni ez van, csak azért nem kell a szemellenző, hogy a win10 hiperszuper gigajó. Vannak hibái (sőt lehet,hogy több mint a win7-nek). Egyszer biztos lesz ez is olyan szinten most véleményem szerint nincs.
-
ttt1
őstag
válasz
#25068288 #353 üzenetére
Te meg gondolom istencsászár és zseni vagy,mert haverod haverja azt mondta jó. Idestova 20 éve foglalkozom számítástechnikával (hálózatépítéssel stb. és tudom ez azért nem garancia a sikerre, de hogy látatlanba lehülyézz valakit ahhoz azért pofa kell). Gratulálok ezzel be is fejeztem a veled való beszélgetést. Én első kézből mondom a tapasztalataim, (és biztos én irtatom le a daemon toolst a windowsdal és teszem ki a körbe körbe karikát - fél éves gép és tiszta telepítéssel ment fel a win10, de gondolom indez nem számít mert TE tudsz mindent.
-
ttt1
őstag
Hozzá teszem Daemon tools oldalán van fent vmi február 2. kiadás, nekem egy régebbi volt fent ,de attól függetlenül a megkérdezésem nélkül ne döntse már el az oprendszer, hogy leszedi. Kérdezze meg vagy figyelmeztessen,hogy ez a frissítést nem teszi fel mindaddíg amíg le nem szedem az oké, de nem ez történt. Az értesítés panelen írta,hogy frissített és mellesleg daemont törölte.
-
ttt1
őstag
válasz
#25068288 #217 üzenetére
Homokóra ,karika a fogalmakon vitatkozhatunk. Ha neked így megfelel akkor a karika pörög folymatosan körbe. Így jó? Napi 9 órát használom. Miért hazudnék erről? Sőt mondok olyat kettő teljesen egyforma gép egymás meleltt egyiknél sikerült (01.07.-én ha nem hiszed el keress utánna) ai i5-6600-ba lévő vga drivert egyiken sikeresen frissítette ugyaza a másikon meghiusúlt. Az mcaffe enterprise editiont nem nevezném szar kamu vírusírtónak azért. Nézz utána mielött hülyeségeket beszélsz. (10.1-es verzióval volt a gond azt is megírom neked mielött azt mondod, hogy kamu). Én fél éve használom napi szinten nem azt mondta a haver típusú tapasztalatról beszélek. Ráadásul jogtiszta minden rajta windows 10 és office 2016 és a vírusírtó is nem hackelt crackelt vacak amibe "lehet" hiba.
-
ttt1
őstag
Én munkahelyen win10-et használok egy I5-6600-as cpun és 450 megát olvasó ssd-n. Igenis homokórázik pedig az officen és corelen kívül nincs rajta szinte más. Valamiért itthon egy 3. generációs intellel (elöbbi ugye 6.) win7 ssd páros nem gondolkozik. Továbbá frissítések eléggé agresszívek (nem csak a felteleülök és kész ha akarod ha nem metódusra gondolok, hanem ha a win 10 úgy itéli meg, hogy jé ez a progi nekem nem tetszik leszedi). Legutóbb a daemon toolsomra gondolta a win10, hogy az régi nem kompatibilis és leszedte (a frissítés elött kompatibilis volt?). Ennyi erővel bármit törölhet. Alkalmazást, játékot és vírusírtót is (erre is volt példa a jogtiszta mcafee-t leirtotta és beállította a defendert).A win7 ilyet nem csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audacity - hangszerkesztés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest