- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Létezik passzív hűtésű mini-ITX deszka Kaverivel is?
-
KISDUCK
addikt
Hát nekem az itthoni asztali pc-t kéne nyugdíjaznom s478-as celeron van benne és a so-dimm-es alaplap lenne tuti, mert van elfekvőben itthon 1 modul + amd-t jobban díjazom. Elég ha net+film megy vele meg van pár sata és usb rajt. Megfordult a fejemben inteles deszka is, de abból nem tudom mi lenne a tuti és minek milyen ereje van, meg rosszat olvastam eddig az inteles ssd vezérlőről. Esetleg ha valaki tudna olyat linkelni, ami kici-occó-jó az nem lenne rosz.
-
apatyas
Korrektor
Találtam so-dimm ITX alaplapot! Link
-
buherton
őstag
-
törölt tag
j1900-zal mikor lesz thin-ITX alaplap végre?
-
buherton
őstag
Ajánlom figyelmedbe ezeket az alaplapokat: [link] (ilyen van nekem most jelenleg, de ennél egy picit lehetne erősebb, mert SSH-val ~6 MB/s-al tudok másolni LAN-on, míg Samba-val HDD limitbe ütközök 60-70 MB/s-nál), [link], [link] (a beszerezhetőség viszont kérdéses). Sajnos egyiken sincs két LAN, de ha mást nem akarsz bele, akkor a PICe helyére mehet kártya.
-
apatyas
Korrektor
Örültem volna egy so-dimm foglalatos A6-5200 -nak. Meredek terveim vannak vele, de addig amíg rohadt magas addig lehetetlen küldetés.
Szerk: elbambultam, megelőztek. -
KISDUCK
addikt
Az amd-s alaplap nem so-dimm-es?
-
Tigerclaw
nagyúr
az az A4-5000-es verzió kellene
-
.mf
veterán
"A kérdés inkább az, hogy ki mer Biostar lapra szavazni, esetleg 1-2 ezer Ft-tal olcsóbban ki bízik meg minőségben, a négy nagy gyártó mögött van-e jövője a Biostarnak?"
Mondjuk az, akinek nem a marketing mennyisége mondja meg, hogy mit vegyen?
Mai napig ketyeg enyhébb tuning és underclock mellett a s1156-os Biostar lapom, ami a legolcsóbb Asusok árán CF/SLI-t és extra fícsöröket, jobb tápáramkört és alkatrészeket kínált. Ebben az árkategóriában előbb vennék Biostart, mint Anust - a közép- és felsőkategóriás termékeik jók, de alsó- és alsó-közép kategóriában drágán vackot adnak, többel volt már gondom, helyettük inkább Asrock, Biostar, Gigabyte. MSI is inkább csak középkategóriától. -
csendes
addikt
Az E-2100-as alaplapért nem rossz ár az 55 EUR, összehasonlításul [link], talán a J1900-as lap sem fog sokkal többe kerülni. A kérdés inkább az, hogy ki mer Biostar lapra szavazni, esetleg 1-2 ezer Ft-tal olcsóbban ki bízik meg minőségben, a négy nagy gyártó mögött van-e jövője a Biostarnak? Illetve HTPC-hez jobb lehet -e egy hasonló, de m-ATX méretű alaplap J1900-zal [link], amibe esetleg később lehet nagyobb felbontást támogató videókártyát tenni?
-
A DC tápegység nem feltétlenül szempont egy házi szervernél. Főleg ha sok a HDD. A hálókártya meg könnyen megoldható, akár egy USB-s megoldással. Viszont egy ZFS mellé pl. nagyon jól jönne az ECC.
(#2) radi8tor1: A homeserverek leginkább a SOHO kategóriába tartoznak. A HO = konzumer, de nagyjából a SO is. Ha a HP bele tudta rakni a mikroszerverébe, akkor bemászhatna ide is. Másra úgyse nagyon jók ezek az alaplapok. (Az utolsó mondatomon lehetne vitázni, de én így látom).
(#5) buherton: én is a Celeron847 utódját keresem, de valahogy nem találnak bele az elképzeléseimbe.
-
buherton
őstag
A külső tápot nagyon sajnálom
. Különben egyértelműen cserélnék a home szerverben, mert csak kellene egy kicsit több kraft. [link]
-
vinibali
őstag
egy régebben megjelent kabini alapú ECS lap sem kapható még nálunk. azt hiszem KBNI-5200 a neve. múltkor írtam egy hivatalos forgalmazónak, még válaszra sem méltattak
-
Ménem(sic!) lehet ECC-vel adni alaplapot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest