- Mobil flották
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|DavidWoody|
tag
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Szerintem a "tisztes kozepkategoria" samueknal az S5 minivel kezdodik ( nagy joindulattal) , es azzal is er veget. Ami az alatt van az az also kategoria. Elnezest kerek en mindenkitol , de szerintem ha a QHD+sd805+3gb ram stb a felsokategoria , akkor nagyjabol az FHD+SD800 vagy valami hasonlo kombo +1,5-2 gb ram lesz az a "tisztes kozep" . Aze ace vonal szerintem abszolut alsokategoria.
-
wortz
tag
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Ne érts félre, nem személyesen beléd szeretnék beléd kötni, de szerinted az Ace 4 az "tisztes középkategória"???
60 ezer forintért (hivatalos garival, függetlenül annyi, kb.) adnak egy minősíthetetlenül szutyok tokozásba zárt űbervacak kijelzőt, egy űbergány 5 megapixeles kamerával és olyan hardverrel, ami még a saját OS-ét sem viszi el lag nélkül?
Na hát ez nulla. Mikor a cikkben is szereplő konkurens gyártóknál fel ennyiért lényegesen erősebb hardverrel 13+5MP-s kamerás, HD IPS paneles telőkat kapni.
Szerintem ez ma már belépőnek is baromira kevés, csak a Samu próbálja elhitetni, hogy ez középkategória. Pont ebből ábrándultak már ki az emberek, ezért zuhannak az eladásaik.Amúgy a mondandód lényegével egyetértek, szerintem is kéne egy tisztességes, erős, középkategória, de jelen pillanatban ez akkor teljesülne, ha S4 mini kategóriájú telefonokat árulnának az ACE-ek helyett, azok árában.
A Samu a középkategóriában gyakorlatilag 3 éve nem lépett érdemben előre.
Egyszerűen hányok már ettől a gyártótól. Hihetetlenül gusztustalan, hogy van 3-4 értékelhető telefonjuk, és kiköpnek melléjük évente még 50-et, amik igazából semmilyen kategóriában nem állják meg a helyüket, és általában "csak" kétszer annyit kérnek érte, mint amit érnek. Ehhez még jön a saját, RAM killer, bugos, lefagyós, laggolós felületük, és a többségében nulla szoftvertámogatás.
Hát rosszakarat nélkül mondom, hogy akinek ez kell, az meg is érdemli. Kérlek ne vedd magadra. -
big-J
őstag
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Az A széria nem ugyanez? Az is közép, meg még van vagy 5-6 közép telefonjuk. a közép note, meg a legnagyobbik A szériás is ugyanaz, stb. Szerintem 80%-al kevesebbel is vígan ellennének.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest