- Légies iPhone halvány színei
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
GFerr56
aktív tag
Hali!
Immár több, mint fél éve gyűrök egy 1070 FTW DT Gaming-et, lekopogjam, a legnagyobb megelégedésemre. Én szoftveresen állítottam be (pedig double-bios rendszerű, nem lenne bonyolult frissíteni), és röhögve megy OC-al is (bár ennek nem vagyok híve, úgyhogy csak semmi frekvencia, meg ilyenek...). A max GPU hőfok nem éri el a 70 fokot (mivel ennyire állítottam), egyébként garancia időn belül mindig minden cuccomat lecserélem (azért vigyázok rájuk), úgyhogy , ha valami gubanc lesz (ne legyen), akkor sem esek kétségbe. Szóval más gyártóknál is volt ilyen jellegű probléma. Korrektségről annyit, hogy ugyan nem indokolja különösebben semmi (SAMSUNG memóriás stb.), azért igényeltem thermal pad-et, amit ingyen küldtek is (nem használtam fel), és pont olyan időszakban vettem, hogy postaköltségért küldtek egy Power-Link csatlakozót is. Ja és egyébként a hűtés megváltoztatásával nem veszíted el a garanciát (meg kell tartani az eredetit). Szóval, azért annyira nem rossz kártya. Hibás szériák mindenhol akadnak, még a legnagyobbaknál is (annyira kiélezett a verseny, hogy napok-hetek is számítanak a megjelenéseknél).
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Légies iPhone halvány színei
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Milyen videókártyát?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest