Új hozzászólás Aktív témák
-
Binczet
tag
Nem tudja valaki, hogy az A betűs android (gondolom a legelső verzió) milyen kaját takar? A többit megtalálni a neten, de ezt nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Rickazoid
addikt
Vajon mennyibe került az a "szobor"?
(#1) Binczet: Úgy tudom a Cupcake előttieknek csak nem hivatalos nevük van, Astro és Bender.
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
assemble
addikt
-
margithid
veterán
Remélem jön majd a nexus s-re is
Abban mondjuk biztos vagyok, hogy szeptembernél előbb nem kapjuk meg, de azt velószinüsitem ,hogy megkapja a nexus s, elvégre ez nem főverzió.
Az 5-ös OS-t már nem hiszem, hogy kiadják nexus s-re, dehát igy se mondhatni rossznak a támogatást![ Szerkesztve ]
-
kemdom
tag
Dehogy nincs... Régebben találtam Harry Potteres minden ízű drazsét. Az finom volt.
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB —> iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2
-
törölt tag
Jó, biztos velem van a "gond", de nekem ezek borzasztóak. A fagyi az fagyi és nem eszem két ázott ostya között, a mézeskalács még csak-csak (bár he meghallom a nevét hamarabb jut eszembe az OS, mint a süti, pedig angolul dolgozom), de ez a borzadály? Nincs már messze a medvecukor, és akkor leváltom a droidot.
-
hallerlaller
addikt
még képek: [link]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
törölt tag
válasz hallerlaller #21 üzenetére
"spilling the beans"
(#22) hunfatal
Szerencsére annyira nem foglalkozom vele, de hamár itt tartottunk, kikívánkozott belőlem. Bugyuta és kész, de ezzel nincsenek egyedül. Persze a kedvencem továbbra is az autógyártók nagyon kreatív csoportja.
[ Szerkesztve ]
-
lalakov
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
-
RaveForce
veterán
talán az elsö amit nem kivántam meg...
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022 3gen. 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./p3816
- iPhone XR 64GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3818
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 11 pro max 64GB 100%-os Akkumulátor 1 év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Apple Iphone 14 pro 128 GB 1 év Garancia.Ibrány Szabolcs út.11 TEL:30/2605667
- OnePlus Nord 2 128 GB
- Apple Iphone 13 pro 128 GB 1év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.tel:30/2605667
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest