Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Musk és az xAI elhozták a ChatGPT és a DeepSeek riválisát
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
talán az elsö amit nem kivántam meg...
-
lalakov
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
-
törölt tag
válasz
hallerlaller #21 üzenetére
"spilling the beans"
(#22) hunfatal
Szerencsére annyira nem foglalkozom vele, de hamár itt tartottunk, kikívánkozott belőlem.
Bugyuta és kész, de ezzel nincsenek egyedül. Persze a kedvencem továbbra is az autógyártók nagyon kreatív csoportja.
[ Szerkesztve ]
-
hallerlaller
addikt
még képek: [link]
-
törölt tag
Jó, biztos velem van a "gond", de nekem ezek borzasztóak. A fagyi az fagyi és nem eszem két ázott ostya között, a mézeskalács még csak-csak (bár he meghallom a nevét hamarabb jut eszembe az OS, mint a süti, pedig angolul dolgozom), de ez a borzadály?
Nincs már messze a medvecukor, és akkor leváltom a droidot.
-
margithid
veterán
Remélem jön majd a nexus s-re is
Abban mondjuk biztos vagyok, hogy szeptembernél előbb nem kapjuk meg, de azt velószinüsitem ,hogy megkapja a nexus s, elvégre ez nem főverzió.
Az 5-ös OS-t már nem hiszem, hogy kiadják nexus s-re, dehát igy se mondhatni rossznak a támogatást![ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
-
Rickazoid
addikt
Vajon mennyibe került az a "szobor"?
(#1) Binczet: Úgy tudom a Cupcake előttieknek csak nem hivatalos nevük van, Astro és Bender.
-
Binczet
tag
Nem tudja valaki, hogy az A betűs android (gondolom a legelső verzió) milyen kaját takar? A többit megtalálni a neten, de ezt nem találtam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google I/O fejlesztői konferencia kezdete előtt formálisan is megerősítést nyert az új Android platform érkezése.