- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1ght3chzor
őstag
Nagyon jó lenne, bár most is alig tudom lemeríteni egy nap alatt.
-
wolfnet
tag
Én 7es tabot nyomkodok nagyon sokat, és pontosan tudom mennyivel több mindent lehet kezdeni vele mint egy pad1-el és hogy olcsóbb is volt. Én úgy tudom 3G-s pad2 180 tól - 3G-s tab 10.1 130tól. lehet nem 30% mert elszámoltam magam bocsi.
*plussz a google elismeri hogy GNU linuxot használ az androidhoz, míg az apple a per után is csak "elfogadja" hogy egy mezei debian linux fut az ios kezelő felülete mögött.
pussz apple
-
wolfnet
tag
válasz
imisomogyi #60 üzenetére
Persze így van. Én úgy vagyok vele hogy a multimédiás kütyümbe legyen benne minden amire szükségem van. Nem akarok 20kütyüvel elindulni otthonról.
-
wolfnet
tag
válasz
imisomogyi #56 üzenetére
sajnos akármennyire utálom a samsungot, a tabjai -t szívesebben venném mint a padet. a 3G-s modellek bőven 30-40%al olcsóbban elérhetőek, úgy hogy bluetooth eszközökkel Telefonálhatsz is vele, vagyis GSM modul is van. Alternatíva nincs erre apple-nél.
-
wolfnet
tag
válasz
MARTIN970215 #5 üzenetére
fuj xD
-
imisomogyi
aktív tag
Persze értem amit mondasz. Ha tabletben gondolkoznék, én valahogy kihagynám az Androidot. Az iPad pedig ott van árban ahol a többi nagy gyártó androidosai. Szóval inkább gyűjtögetnék még egy kicsit egy 3G-s iPadre, vagy várnék egy Windows Phone 7, vagy Windows 8 alapú kütyüre.
-
Depression
veterán
Ha igaz, akkor nagy piros pont jár érte.
Bárcsak végre olyat is olvasnánk, hogy valami új technológiát vezetnek be akksik terén. -
kariad
senior tag
válasz
imisomogyi #51 üzenetére
Nekem 20K is számít...bár ne számítana....
-
Gadgetfun
tag
Az Apple szerint holnaptól nem 2012-őt írunk, hanem még csak 2011/S-t
BUÉK mindenkinek! -
imisomogyi
aktív tag
Itt mondjuk megnézheted. Jó esetben egy árban vannak. Netán 10-20 ezer forint a különbség. Az pedig nyilván nem sok.
-
kariad
senior tag
válasz
imisomogyi #48 üzenetére
Kit értesz konkrétan a többiek alatt? Mert árban azért olcsóbbak!!
-
Dunbar
senior tag
válasz
imisomogyi #48 üzenetére
Sőt, iPad jó áron van, droidos cuccok jobban elszállnak, csak aztán jobban leesik az áruk.
-
kariad
senior tag
Csak 1 baj van ezzel a félig rágott 3.0 almával ...... az ára!!!!
-
imisomogyi
aktív tag
Ipad 3.... szép találmány lesz abban biztos vagyok!
De most éljen inkább a Nokia tabletje.
Nagyon okos döntés ez az aksi növelés, ha már erősebb proci, nagyobb felbontású kijelző lesz benne. Belegondoltatok már, ilyen felbontáson milyen játékok lesznek majd??
És azok meghajtásához bizony szufla is kell majd. -
Cannabis7
senior tag
na végre, ez jó ötlet, és egy jó fél év múlva számíthatunk erre a sorbon a többi gyártótól is...
most kéne apple részvényekbe fektetni. (ha lenne miből :S)
-
Gengi
senior tag
Ezt valaki az elsõ percig is elhitte :-)?
-
a.sebi
őstag
Tudjátok n vagyok apple fun de 2012 ben az apple olyat fog szerintem megint tarolni mint tavaj az i 4el.....csak iden i 5vagy i6 lesz....steve magautan hagyta az 5eves tervet de ha nem is miatta hanem mas miatt szerintem 2012 arrol fog szolni hogy lesz egy reg vart olcsobb iphone is.....az i 5 meg egy nagyobb kijelzoju uj dizajnnal rendelkezo telefon lesz ami nem azert lesz nagy dorranás mert valami olyan lesz ami meg sosem volt a telekomminácios piacon. Hanem azert mert apple es uj......de szerintem lesznek valtozások .....nem igy fog tovabb menni.........nem vagyok jos nem vagyok informált ez egy tipp de szerintem igy lesz.......
-
bongeszo
aktív tag
Szerintem lesz kétszeres akku, de tök mindegy, hogy milyen vastag lesz mert a népek úgy is imádni fogják, mert Apple. és nem azért mert Apple az Apple, hanem azért mert mindent olyan minőségi formába tudnak önteni, hogy az mindenkinek tetszik... (kivéve az Apple ellenségek)
-
Cyberpunk
félisten
Na az valami brutális lesz.
-
b4zsi-
őstag
válasz
MARTIN970215 #5 üzenetére
Ezt nagyon fontos volt megosztanod. Hát amikor fogtam Ipadet nem volt vastag így se lesz az ráadásul úgy se a zsebedbeb tartod, hanem valószínűleg táskában...
-
domerator
veterán
Ez tökéletesen beleillik Steve Jobs koncepciójába.
Félelmetes, de 4 éve rángatja marionettként a mobilipart és ha követik az állítólag létező 2-3 éves tervét, akkor ez így is lesz még egy darabig.
-
erdoke
titán
Dupla, sorry.
-
erdoke
titán
A Digitimes találati aránya borzasztóan gyenge, kizárt, hogy ez a pletyka sok valóságalappal bírna. Az biztos, hogy ha lesz A6 SoC + négyszeres felbontású kijelző + LTE modem kombináció, ahhoz oda kell pakolni egy lényegesen nagyobb akksit, ha hasonló üzemidőt szeretnének a végén. Pusztán ebből kiindulva akár elképzelhető az, hogy az LTE modemes változatok vastagabbak és nehezebbek lesznek, de hogy minden másban egyező két iPad 3 jelenjen meg, az szinte kizárt.
-
B1T3
addikt
Sokan úgy írnak, mintha ez már eldőlt volna, és tényként kezelhető lenne, hogy ekkora kapacitású akkumulátort fog kapni a következő iPad. Szerintem ez még nem fix információ.
-
vulnrea
aktív tag
Eddig úgy volt az Apple termékeivel, hogy csak lehuzzák az emberről a bőrt mégjobban, aztán ami belül van nem annyira kiemelkedő...
Két hónapja használom boldogan a legújabb iPhone-t eleinte féltem egy kicsit vajon jó lesz? kell ez nekem? hozzáteszem, hogy előtte Galaxy S2-őm volt, az androidnak tudható be de tény, hogy lassabb volt a 4s pedig szárnyal és ez az ipad 2-re is elmondható, remélem hogy az új iphone illetve ipad is hozza ezt a szintet!
Szerintem nem annyira fontos a quad-core meg az ilyen-olyan ram meg bla-bla-bla, legyen jól összerakva, ne akadjon meg nekem a duplamagos proci mellett a teló 1 db program miatt stb...
-
Gadgetfun
tag
Az ITCafe-ba is írtam már ehhez a témához, hogy szinte kizárt a három készülék megjelenése. Ez is csak ugyanaz a találgatás, amit az legutóbbi iPhone megjelenése előtt is tudni véltek, hogy lesz egy olcsóbb iPhone és mellette még az iPhone5. ehhez képest kaptuk az i4S-t. Most is az lesz, hogy max. növelik a kijelző és a kamerák felbontását, + pár újdonság, és az aksit is csak annyira növelik, hogy az ezzel járó többlet energiaszükségletet fedezzék. Az iPad-nak nem is voltak ezen téren problémái, a 6-10 óra üzemidő bőven elég egy tabletnek. A súlyán viszont tényleg csökkenthetnének kicsit...
-
=Mentor=
őstag
Lehet hogy olyan brutális hardvert kap, hogy az üzemidő semmit nem nő
-
0xmilan
addikt
Ha duplájára nő mind a két oldalon(szélesség*hosszúság) a pixelek száma, akkor az összességében nem duplázódás, hanem négyszereződés. Elvileg így lesz az ipad 3 esetében, mint ahogy az iphonnal is megcsinálták: minden korábbi pixelre 4 pixel fog jutni, hogy ne legyen macerás a régi appok futtatása, így könnyebb átméretezni... És nem a felbontás zabálja az akksit, hanem a cpu+grafikus mag, ami ha ez igaz, akkor 4x annyi pixelt kell hogy kirajzoljon, mint a 2-esnél.
-
Dr.Anonymus
addikt
nem értem mi szükség van nagyobb akksira egy olyan készülékben, amit amúgy is otthonra terveztek, és max kb. pár órát használja az ember a fotelben ülve este meló után..
szerintem eddig se volt gond az akksijával, inkább mobilokba kellene nagyobb akksi
most azt hogy az iPad-emet 4naponta, hetente, vagy másfél hetente kell töltenem, ....nem teljesen mindegy?én inkább annak örülnék jobban ha könnyebb lenne a készülék...
-
rudymester
senior tag
Végre valaki rájött, hogy nincs igazából értelme ezeknek az extra vékony kialakításoknak az üzemidő kárára.
Én bármelyik szupervékony telefonnál beoldozok 3 mm vastagságot az akksi javára. Engem nem zavar, de ha pl az alsókategóriás Galaxy Minimnek, 3-4 óra alatt lemerítem wifis netezéssel, videó streammel. Ha meg esetleg online MMO-t játszok vele, akkor 2 óra sem kell a teljes lemerülésig (30%-os fényerővel). Együtt tudok élni vele, de jobb lenne, ha kevésbé kellene figyelnem a töltöttséget. Szerencsére a munkám alatt tudom tölteni a telót.
-
törölt tag
lehet hogy sokkolni is lehet vele pl disznóvágáskor ,vagy kávét melegíteni a kijelzőn,de legyen nagyobb aksi és az lesz a verseny kinek bírja tovább ami jó is.
-
ducsidu
senior tag
Lehet,hogy lesz benne 4G és azért kell a nagyobb akksi
-
tjb007
nagyúr
Nem mondta senki, hogy nem lehet elvárni, maximum annyit, hogy nem érdemes.
3000mAh -s akkut ha fejen állsz sem fognak a 8 milliméter vastag telefonba belepasszírozni a technika jelenlegi állása szerint, na meg ott van még a gyártó aki leginkább azt nézi, hogy neki mi a jó költségek szempontjából, hogyan lehet több pénzt csinálni, nem azt nézi ami a vásárlónak jó.
Megveszed 140.000 forintért a telefont a 1700 -as akkuval, ha meg nagyobb kell akkor vehetsz hozzá nettó 50 dollárért 2100 -asat, ez az üzlet, nem az ha ugyanannyi pénzért alapból azt adod. -
Zalaymate
senior tag
Már egy ideje jót röhögök azokon a feltevéseken, hogy az Apple egy adott tipusú készülékéből több modellel jelentkezik majd egyszerre. 100%, hogy csak egyféle változatú iPad 3 lesz, az eltérés csak a memóriában és a 3G-ben fog megnyilvánulni. Kizárt, hogy ilyen-olyan méretű akksis, eltérő méretű memóriás és 3G-s, 4G-s, vagy ezek nélküli változatok is legyenek!
-
vicze
félisten
Amúgy tényleg szerinted a gyártók ezen egyáltalán nem gondolkodnak?
Nemes egyszerűséggel, a technika jelenleg itt tart, ekkora energiasűrűséget lehet kicsikarni XY méretű területből. Ha lesz valamilyen áttörés, az minden gyártónál meg fog jelenni, mert ők is valakitől veszik...
Jelenleg csak azt lehet csinálni, hogy minél kompaktabbra venni a maradék HW-t, hogy a készülékházban a lehető legnagyobb hely maradjon az aksinak.És ugye a példádban nem az Apple hatalmas fejlesztésére gondolták, hogy a 4S-ben 1420 helyett 1430mAh-s aksi van? (És az SW megkötések miatt még az üzemidő is csökkent vele...)
-
Miért nem lehet elvárni nagyobb kapacitású akkut?
Amúgy meg ne az utángyártott bumszli szarok legyenek már a kötelezően vásárolható darabok, két okból:
1. ugyanakkora a magassága és a szélessége (ez kötött), magasság változhat - cellák száma -, és így a kapacitás.
2. A bumszli kialakítás miatt, a készülék ergonómiáját tönkre vágó hátlapokkal operálhatsz - ha egyáltalán operálhatsz, lásd unibody készülékek, vagy épp iPhone, ahol nem is nagyon tudod cserélni az akksit.
Szóval meg lehet azt oldani, hogy már a tervező asztalon nagyobb kapacitású akku kerüljön a telefonba - lásd iPhone, még ha ezért egy csomó kompromisszumot is kell kötnie a gyártónak - áttervezett antenna rendszer, speciális microSIM, stb).
-
Agro
senior tag
Azért azt se felejtsük el, hogy egy jóval nagyobb kijelzőt is fog működtetni ez a hű de nagy újítás. Biztos, hogy növekedni fog drasztikusan a készenléti ideje, de nem hiszem, hogy duplájára nőne terhelés alatt.
Ettől függetlenül respect a "kezdeményezésért".
-
vicze
félisten
Arra azért senki se gondolt, hogy azért kell a nagyobb aksi esetleg, mert dupla akkor lesz a kijelző felbontása és mértéktelenül zabálja az aksit? Nem fogja tovább bírni mint a 2-es így tippre max. 10%-kal.
Nem innováció, hanem egyszerűen szükségszerű. Apple mindig is azt rakta bele, ami szükségszerű.
És azt meg végképp nem értem, hogy a Béla által gyártott termékben Józsi aksija vannak akkor miért a Bélát istenítik? -
CienPo
csendes tag
Az is kérdés hogy milyen erős cucc lesz majd benne... előfordulhat hogy így is csak ugyanakkora üzemidőt tudnak majd produkálni...
-
Robertoq
őstag
Már elindult erre más is, a SGSIII elméletileg 9mm lesz, azaz vastagabb lesz mint a 2, lehet az aksi miatt...
-
PowerBuldog
veterán
A súlyára azért kíváncsi leszek.
-
jacis
nagyúr
Jó ötlet és szerintem Ők igenis úttörők ebben az iparágban.
-
tjb007
nagyúr
Eddig is lehetett kapni nagyobb teljesítményű akkumulátorokat, akinek kellett az eddig és ezután is meg fogja tudni venni.
Ha arra vársz, hogy majd a gyártók 3000-4000mAh -ás akkumulátorokkal fogják a telefonjaik árulni akkor rossz bolygón élsz. Egyrészt mivel ezek méretüket tekintve vaskosabbak ezért rontanak a telefonok összképén (a gyártók szerint, főleg a mostani Ki tud vékonyabb telefont gyártani ? időben), na meg miért adnának egy olyan dolgot alapból amiből plusz pénzt lehet beszedni ? -
Psytech
őstag
Nem szeretem apple-éket, de ez a kezdeményezés a "végre valahára valaki ezt is csinálja" kategória, úgyhogy ezért piros pont nekik
-
Skizz
addikt
Végre, az első értelmes döntés odafönt. Ez kéne a mobilpiacon is. Nem asztali gépeket megszégyenítő processzorokat gyártani, hanem elérni, hogy tovább bírja az okostelefon 12 óra készenlétnél, ha egy kicsit is használjuk.
-
stbtamas
aktív tag
Végre nem 4 magos procceszorokról és nem 2GB rammal rendelkező tábla/telefonokról hallani, hanem valami értelmes "fejlesztésről" is. Nagyon kellett ez már!
-
MARTIN970215
tag
Maradok a Samsungnál!
-
gybazsi
senior tag
Erre valaki lassan rájöhetne a mobilpiacon is, hogy lenne igény valamivel vastagabb, de erősebb akkuval szerelt telefonokra.
-
solanthugor
aktív tag
Vègre..
-
.mf
veterán
Nem úttörő az (annyi mindent szedtek ők is össze innen-onnan, amikért másokat simán beperelnek), inkább a többi gyártó dizájn-osztálya áll fantáziátlan és félkegyelmű majmokból. Ez már x éve ismert vásárlói igény, csak a többség képtelen volt ráállni, s csak ritka és drága (üzleti szubnotik extra akkukkal) gépek készültek hosszú üzemidőre.
-
Pete55555
addikt
Nagyon helyes, úgyis mindig az Apple az úttörő mindenben, hátha ezt is átveszi majd a többi gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DigiTimes állítása szerint 14 000 mAh kapacitású akkumulátorral érkezik az Apple következő internettáblája.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Politika
- További aktív témák...
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest