- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
válasz blod001 #2198 üzenetére
En arra celoztam, hogy nem kell menukben lepkedni, hanem konnyu megnezni.
Amugy nalam sem villan fel alapbol csak rezeg, de ha felemelem az orat akkor mar mutatja a watchface-t es utana egybol a notification-t. Nem kell semmit megnyitni.
Mivel legtobbszor nincs szemelott az ora amikor uzenet jon, ez az osztonos mozdulat nalam mukodik. -
Black_Raven
veterán
válasz blod001 #2198 üzenetére
Bizony, az lenne az értelme hogy felvillanjon a kijelző , minden érteditésnél.. aha, utána meg 2 naponta tóltjük, ez ám a jó funkció.
Nem véletlenül van ez így kitalálva, és ez nem bug, hanem direkt ilyen..[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Decske
senior tag
válasz Black_Raven #2202 üzenetére
Pedig simán lehetne olyan beállítás, ami ezt választhatóvá tenné, hogy felvillanjon értesítéseknél. Esetleg always on kijelző. Szvsz még úgy is remek akksi időt produkálna.
Remélem a pletykált Harmony OS frissítés majd kicsit kiszélesíti a lehetőségeket.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
Decske
senior tag
válasz Black_Raven #2206 üzenetére
Nem, most nincs, 20 percig tud csak folyamatosan ébren maradni, utána kialszik.
Én értem, hogy te nem akarod, hogy folyamatosan világítson, de attól még, hogy esetleg belekerül ez a funkció, miért jelentené azt, hogy attól fogva csak always on lenne elérhető?Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
blod001
tag
válasz Black_Raven #2202 üzenetére
Xiaomi GTR-en így van és röhögve megy 3 hétig. Elég szomorú hogy ez nem bug hanem "feature".
-
Black_Raven
veterán
Mint válaszható funkció, engem nem zavarna, legalább mindenki boldog lenne.
blod001: nem értem miért nem felel meg amit a fórumtárs írt..bekapcsolod a kézfelemelést, amikor jön üzenet felemeled a kezed, ránézel és hopp mutatja az üzenetet[ Szerkesztve ]
-
Decske
senior tag
válasz Black_Raven #2209 üzenetére
Mert mindenkinek mások az igényei. (Mondok egy élethelyzetet. Vakon gépelsz, jön egy értesítés, miközben gépelsz, felvillan, rápillantasz a csuklódra (nem hagyod abba a gépelést) és az alapján eltudod dönteni, hogy az értesítés fontos vagy sem, hogy megmozdítanád a csuklódat. Számos más helyzetben is jó lenne, ha lenne ilyen.)
Ahogy korábban írtam, megértem, hogy neked megfelel az ami van, de azon nem kell értetlenkedni, hogy másnak meg nem felel meg az, ami neked igen. Szerencsére nem vagyunk egyformák. Ezért lenne jó, ha lenne rá beállítás, mindenki úgy állítaná be, ahogy neki megfelel és mindenki elégedett lenne. Mivel sajnos nincsenek benne (egyik sem nagyon processzor és/vagy háttértár igényes feladat, hogy a hardver korlátozná, sokkal inkább szoftveres, csak a kis kínai mérnökök nem biztos, hogy gondoltak rá), ezért talán érdemes beszélni róla, rákérdezni, eszmét cserélni róla.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
Black_Raven
veterán
Az ilyen kéréseket mindenképpen a Huawei oldalain is tudatni kellene, hátha átgondolnák a jövőbeli fejlesztéseket. Sajnos elég önfejűek, lásd példának a telefonon nem bárhonnan lehúzható értesitési sávot, évek óta nem rakják be ezt a funkciót. De egy próbát megérne. Az igényekkel kapcsolatban csak annyit, persze mindenkinek más, ezért nem tudja egyik gyártó sem teljesiteni mindet. De részemről ez a téma lezárva, már így is túlbeszéltük..
-
zsolt160
tag
Én írtam egy ötletet, hogy mérjen testhőt, erre a válasz az volt, hogy nem fog, mert ott az időjárás app a telefonon és ezt meg tudja jeleníteni. De nem erről szolt a kérdés... Ez a kérdés akkor merült fel bennem mikor a Huewei avval "reklámozta" a véroxigén mérést, hogy a pandémia miatt is jó, de akkor a hőmérés is jó lenne, nem e vagy lázas... De ez van.
"Én: Huawei GT 2 óra miért nem tud hőmérsékletet mérni? Lesz ebben változás?
Válasz: Köszönettel vettük a Huawei Magyarország részére elküldött üzenetét, mellyel lehetőséget biztosított számunkra, hogy teljeskörű tájékoztatást nyújtsunk!
Martin vagyok. Én fogadtam az üzenetét. A legjobb helyen jár, hogy segíthessünk Önnek.
A Huawei és Honor okosórák nem támogatják a külső hőmérséklet mérését.
Azonban az időjárás adatok szinkronizálására lehetőség van a telefonon keresztül, mely párosítva van az eszközhöz.
A telefon az adott időjárás alkalmazásból származó online adatokat közvetíti az óra felé.
Én: Köszönöm a választ, de én a test hőmérséklet mérésére gondoltam, mivel ugye a Cod vírus idelyét éljünk.
Válasz: Technikai eszközeink nem alkalmasak a testhőmérséklet mérésére.
Kérem, hogy keressen fel egy gyógyszertárat vagy egy gyógyászati szaküzletet, ahol hitelesített orvostechnikai készülékeket is vásárolhat."[ Szerkesztve ]
-
-
Decske
senior tag
válasz Black_Raven #2213 üzenetére
Na látod, erről a lehetőségről nem tudtam. Ha nem tárgyaltuk volna "túl", akkor nem is tudtam volna meg.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
Macika66
őstag
válasz Black_Raven #2213 üzenetére
Kérem, hogy keressen fel egy gyógyszertárat vagy egy gyógyászati szaküzletet, ahol hitelesített orvostechnikai készülékeket is vásárolhat.
Na tessék, ha eddig nem tudtad volna, hol kaphatsz lázmérőt...
Valami oka biztosan van, hogy még az Apple méregdrága cuccaiban sincs benne.
Vagy a jövőnek tartogatják, apránként csöpögtetik a jóságot.
Vagy pedig van valami technikai akadálya... -
zsolt160
tag
-
Macika66
őstag
válasz Black_Raven #2218 üzenetére
Bocs, mellényúltam...
-
Jack Oneill
veterán
Ez az intelligens pulzusmérés csak akkor mér , ha érzékel aktivitást az óra? Tehát ha nyugiban van, pl leveszem éjszaka , akkor nem mér?
-
soundman1
senior tag
válasz Jack Oneill #2221 üzenetére
Jó kérdés, hogyan működik. Amikor leveszed akkor biztos, hogy nem mér, mindegy milyen módban van.
A használati útmutató 33. oldala azt írja, hogy Intelligens módban csak magas intenzitás esetén mér mp-enként, a többi intenzitás esetén 10 percenként mér. Ha viszont a Health:ben megnézem kinagyítva a Szív "kártyán" az adatokat, akkor olyan mintha valós időben, mp-enként mérne, pedig Intelligensre van beállitva. Akkor most mi az igaz?[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
rayoliviero
veterán
Sziasztok!
A GT 2 Elite és Pro óra miben különbözik egymástól?
-
pajorgergo
aktív tag
válasz rayoliviero #2224 üzenetére
Ahogy néztem, a GT2 Elite igazából csak egy fémszíjas GT 2.
A GT Pro viszont zafír üveg, titán tokozás, vezetéknélküli töltést támogat, benne van a GPS alapú visszavezetés mint a Honor GS Pro-ban.Eladó Apple iPhone 13 Pro Max bőr tokok nálam.
-
rayoliviero
veterán
válasz pajorgergo #2225 üzenetére
Köszi. Akkor a GT Pro a legjobb ezek szerint, de az meg nincs fém szíjjal, ha jól láttam.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz rayoliviero #2226 üzenetére
Szerintem bármelyik 22mm-es fémszíj jó rá
Eladó Apple iPhone 13 Pro Max bőr tokok nálam.
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Érdeklődnék GT2 pro óra felől. Hogy bírja a vizet(esetleg szennyezett víz)? Samu telóval a kommunikáció mennyire körülményes? Gondolom sok óralap van hozzá cseréléshez de szerkesztett óralappal is meg birkózik?
Utólag is köszi a válaszokat!SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
Jack Oneill
veterán
Miota lehet elolvasni az ertesiteseket az oran? Ma minden messenger es android uzenetkuldon keresztul jott uzenetet rendesen megjelenit az ora. 😄😄 A teljes uzenet tartalmat. Eddig nekem nem volt ilyen, csak jelzes.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #2231 üzenetére
Bocsi, nem messenger volt, hanem a sima gyari uzenetkuldo.
-
adamfriday
senior tag
válasz Jack Oneill #2231 üzenetére
Amióta megvan az órám (1 éve) el tudom rajta olvasni a messenger üzeneteket.
-
Jack Oneill
veterán
válasz adamfriday #2233 üzenetére
Hmm erdekes. Nekem eddig csak ertesitett, de most el tudom olvasni.
-
stul87
tag
Valaki tudja, hogy a fizetős számlapok miért tűntek el? Mire ráértem volna az ünnepek alatt böngészni őket, addigra nyomuk sincs.
"csak a pubg!" by Sz
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Érdeklődnék hogy köztünk van e ez az óraszámlap készítő: [link]SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
poero
aktív tag
Megnéztem üzletben a GT2 pro-t, és nagyon tetszik az egyik gyári számlap. Tetszene ha elérhető lenne a GT2-re is akár fizetősen is. Vagy valami nagyon hasonló.
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
zsolt160
tag
Tamachi-val?
-
zsolt160
tag
Mert szép? Illetve a tájékozódáshoz, óra mint iránytű, erről már linkeltem leírást.
-
zoli8814
aktív tag
A taichis megoldást leirna valaki?
Xiaomi 14 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest