- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
Szeretnek megerositest kapni, hogy ez a szij tenyleg jo a gt2-hoz?
[link] -
zsolt160
tag
válasz nagylaci6417 #2300 üzenetére
Almával sok minden nem működi, a számlap sem tudomásom szerint.
-
zsolt160
tag
válasz Jack Oneill #2301 üzenetére
Igen, a nagyoknak (46 mm) 22 mm, a kicsinek (42 mm) 20 mm legyen a szíj és akkor jó méretben. Persze ha vastag a karod érdemes megnézni a hosszát is.
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Jótállással kapcsolatban szeretnék kérdezni. Euronics-ben is levették az árat 100 alá(GT 2 PRO). De viszont oldalt még ott van hogy 24 hónap gyártói garancia van rá ha jól értem. Szerintetek mi az igazság? Melyik az érvényes? Bocsi hogy erősen OFF a dolog. [link]SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
Technoman
őstag
Íme a leghivatalosabbés legfrissebb válasz a kérdéseidre
Természetesen a cég a hivatalos forrásból származó termékekre adja a 2 évet (A Euronics hivatalos, én is ott vettem a telómat)Erről az ársávosról fentebb már értekeztünk. A lényeg: a hivatalos, "ársávos" garancia időn felül a gyártó/forgalmazó önkéntes jótállást is adhat (Fontos viszont, hogy az ottani jótállási feltételeket már ő szabályozhatja! Pld ebben már nem ad gart a kiegészítőkre)
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz csipuka #2305 üzenetére
Nem is kell várni semmire, ilyen merülés után azonnal egy gyári vissza az órán, újra feltölteni és ha holnapra nem 7% körül van a merülés +/- 1%, akkor holnap mehet is vissza a feladónak. Ez is kizárólag a csutkára merült akksi miatt egy esélyt adva. Ha nincs kedve hozzá, akkor azonnal lapát. Ennyi..
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Jack Oneill
veterán
Erről kinek, mi a véleménye? Üvegfóliát nem szeretem, csak a sima fóliát.
[link] -
artid
aktív tag
válasz Jack Oneill #2312 üzenetére
Pont ilyet rendeltem, s tettem fel az órámra. Nem egyszerű és nem szép, nagyon karcolódik.
Nekem a széleken nem tapadt meg, s az alapos tisztítás ellenére is buborékos maradt (nem tűnnek el).
Amíg nincs más, marad, de erősen keresem az útodját!
Ha kell kép róla, szólj...
(persze az is lehet, hogy én vagyok béna, de telefonokra fóliát/üveggfóliát hibátlanul tettem fel eddig nem egy alkalommal)
Szóval én nem ajánlom.Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
zsolt160
tag
válasz Jack Oneill #2314 üzenetére
Vagy veszel szilikon tokot rá.
-
padi68
senior tag
Sziasztok, GPS mennyire megbízható ill pontos erdőben?
A különböző Xiaomi/Huawei okosórák közül melyik teljesít a legjobban GPS terén?
Köszönöm
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
Jack Oneill
veterán
Frissult az egészség app, jott par uj szamlap.
-
ntomka
nagyúr
A csodás akksi időkhöz hozzátartozik, hogy azért többünknek, ha nem az átlagnak azért egy hét körül bír az akksi max (ezt már beszéltük párszor). A csodás 2 hetes üzemidőt sosem sikerült összehozni. Ha kikapcsolnám az értesítéseket, kijelző felemelésre, aktív stressz mérést, meg esetleg a telót repülőbe raknám éjszakára, akkor lehet menne, de akkor meg minek az óra?
ツ Headphones on - World off
-
Jack Oneill
veterán
Nalam ma van 2.hete. 39%
Amit hasznalok:
Intelligens pulzus.
Allando kapcsolat a teloval, kiveve ejszaka.
Ertesitesek be, kiveve messenger, facebook.
Felemeles kijelzo kikapcsolva, en nyomom meg, ha kivancsi vagyok ra.
Nalam ezek mennek.
Nyilvan ezek fehasznalas fuggo dolgok, ebben igazad van.[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz Jack Oneill #2320 üzenetére
Felemeles kijelzo kikapcsolva, en nyomom meg, ha kivancsi vagyok ra.
Ezen nagyon sok múlhat egyébként. Nekem néha össze-vissza villog a kijelző. Lehet kipróbálom majd következő töltés után.ツ Headphones on - World off
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Nem Huawei-m van... vagy mégis: Honor Magic Watch 222.-án voltam egy kiránduláson a Zemplénben. Akkor a telóról indítottam el a Healtban az Edzés pont alatt a "séta" -t, nem találtam az órán látható "hegyi túra"-t. Mint edzés programot. Utána ezt frankón visszatudom nézni a telón, még egy kis zenét is kevert alá. Ezt viszont nem látom az órán.
Most szombaton egy másik túrán az óráról indítottam az edzés alatt a "hegyi túra"-t. Most viszont ezt nem látom a telón, nincs az a kis összefoglaló videó mint az előző esetben.
Nincs mód arra hogy ezt is feltöltse a telóra a Healtba? Szinkronizálás be van kapcsolva működik. A telefonon a Healtban 4 féle edzés van csak. Ez nem módosítható? -
dajkapeter
senior tag
Nekem HWGT2-n az edzéseknél személyre szabható, hogy mi látszódik. Én mindig az óráról indítom a túrázást. Vagy, hogy 2-3 napig be se lépek az egészség appba. Majd miután belépek az egészség appba ott van. Az automata szinkron nekem is be van kapcsolva. A telóról sose indítom.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Zototh64
őstag
válasz Jack Oneill #2318 üzenetére
Melyik a legújabb?
Nekem 11.0.3.513Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
embe
nagyúr
válasz dajkapeter #2324 üzenetére
Akkor a fene sem érti... És neked a telós appban van "hegyi túra"? Nekem a Honoron van, viszont az appban nincs,
-
embe
nagyúr
válasz dajkapeter #2328 üzenetére
Ez nekem is így van.
Nem tudom milyen edzést indítasz el az órán, de ha szinkronizálja a telőra akkor a térkép szelvény is ott lesz az egészségben? -
poero
aktív tag
válasz Jack Oneill #2322 üzenetére
Kíváncsi vagyok min múlhat, mert nekem kb minden úgy van, mint nálad és mégis csak 2 hetente töltöm. Egyedül a felesleges app értesítéseket kapcsoltam ki az egészség appban, így csak az alábbiak értesítési jönnek át: Facebook, insta, messenger, naptár, üzenetek, whatsapp, email, időjárás, időkép, Outlook, teams, telegram, viber. Ezen kívül engedélyezve van minden (truesleep, tevékenység emlekeztetés, pulzusfigyeléa, stresszmérés), GPS bekapcsolva, emelésre ébred a kijelző, heti 1-2 alkalommal telefon hivast is fogadok rajta. Annyi hogy én este 8-körül leveszem és kb reggel fél6-körül veszem vissza. (tudom minek akkor az alvásfigyelés, de minek kapcsoljam ki?)
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
driztd
csendes tag
Nekem GT2 Pro van. A telefonnal együtt használom túrázásra, úgy pontos. Önállóan nem tudom, hogy teljesít. Futni szoktam vele telefon nélkül, elfogadható a pontossága, viszont nem erdőben futok.
Más órákkal nincs tapasztalatom. De ha neked fontos, talán a Garminok erre inkább céleszközök. -
bandigyerek
senior tag
Szívesen segítenék, de csak félig tudok. Bringázni szoktam (leginkább nyáron, mert utálom a dagonyát) és MTB-vel taligaútra és ösvényre is betévedek olykor-olykor és nem tapasztaltam semmi rendellenességet. Szépen lekövette a nyomvonalat. Egyszer kipróbáltam, hogy városban épületből - épületbe mentem, és hát ott csinált furcsaságokat, de azért ott is helyt állt. Viszont részedről ez utóbbi nem releváns. Az viszont igen, hogy ha egész nap úton vagy, mint a lószar, azt is bírni fogja az óra.
-
padi68
senior tag
válasz bandigyerek #2339 üzenetére
tetszik! :
" ...ha egész nap úton vagy, mint a lószar..."
az eszembe sem jutott, hogy amint jobb idő és út viszonyok lesznek, akkor átnyergelek a benti cangáról a normál drótszamárra...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
embe
nagyúr
válasz dajkapeter #2337 üzenetére
Indítod...majd megállítod?
Na majd rálesek holnap megint...
Már nekem sem a mókolt van, hanem a legfrissebb Huawei oldalról leszedett. -
dajkapeter
senior tag
Én telóról semmit sem csinálok. Az órán belépek a Hegyi túrába és elindítom. A túra végén pedig az órán állítom le. Nem szoktam belépegetni a telóba ezt követően és szinkronizálni. Van, hogy 2-3 napig be se lépek az appba
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
zsolt160
tag
Én néha APKmirror oldaláról szedem le a még ki nem adott verziókat, amikben vagy van valami újítás vagy nem, ami meg jelenik majd a Play áruházas ugyan ilyen verziójú app-ban. Viszont a HMS előbb frissít mint a Google play áruház.
-
zsolt160
tag
válasz dajkapeter #2342 üzenetére
Én se szoktam, sokkal jobban testre tudom szabni az órán az edzéseket. Pl. sétánál az órán ki lehet kapcsolni a hangjelzéseket, míg a telefonon nem. De ugyan úgy ha szinkronizálódnak a telefonra felteszi az útvonalat.
-
embe
nagyúr
Azért láthat hogy nem hanyagolta el a Huawei, "pár" verzió megjelent azóta.
-
embe
nagyúr
válasz dajkapeter #2337 üzenetére
Jó lesz ez. Most újra raktam az alkalmazást. Tettem pár métert a melóhelyen, sétát indítottam az óráról. Ezt utána felszinkronizálta az alkalmazásba. Csak a GPS adatok hiányoznak, de az amiatt hogy jelezte is a GPS jel hiányát.
Így szerintem minden ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest