- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
válasz stemplar07 #2949 üzenetére
What? Nekem csak annyi volt, hogy a régiről lecsatlakoztam és az újra felcsatlakoztam vele. Huawei Health telepítéssel együtt volt 1 perc.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
prolad
addikt
válasz stemplar07 #2949 üzenetére
Mostmár pont könnyebb, hogy a HMS core meg a Huawei appstore nem kell hozzá. Jelszó váltás passz, de az új telefonhoz hozzáadás megvolt 2 perc alatt.
-
burkus1993
csendes tag
Sziasztok. Uj watch gt 2 tulaj vagyok. A gyari szilikon karpant masnak is okozott bor irritaciot pirosodast? Nincs raszoritva a szij a kezemre.
"Ami nem öl meg az erősít!"
-
zsolt160
tag
válasz burkus1993 #2954 üzenetére
Igen volt, lecseréltem bőrre, azzal nincs gond.
-
embe
nagyúr
-
prolad
addikt
válasz stemplar07 #2953 üzenetére
A droid 11 önmagában biztos nem, azt használok én is (Samsung).
Más, a normál maileket egy ideje szépen jelzi az óra (elolvasni persze nem lehet...), de az exchange fiókból érkezőeket nem. Nem tudom a fiókkal van gondja, vagy a Gmail app bugja, de ha nem olvasom el a mailt/törlöm az értesítést telefonon, akkor az óra folyamatosan jelzi, hogy jött mail. Most pl 10 értésítésem van az órán ugyanarra a mailre. Remélem legalább az új OS tud ezzel mit kezdeni (ha egyáltalán megkapjuk), mert ez így elég amatőr és biztosan nem fogják már javítani.
-
ntomka
nagyúr
Én még mindig szkeptikus vagyok, de állítólag tényleg megkapjuk a Harmony OS-t: [link]
ツ Headphones on - World off
-
B. Tamas
aktív tag
válasz burkus1993 #2954 üzenetére
2,5 hete használom, direkt szilikon szíjjal, éjjel nappal rajtam van csak fürdéshez veszem le, semmi gondom nincs vele.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
g0dl
addikt
Nekem lassan egy éve és szilikonnal, igaz a gyárit csak rövid ideig hordtam, vettem más színű szilikont helyette.
Nekem a bőr szíj, és a víz nem fér össze, a fém pedig zavar.
-
Degeczi
nagyúr
válasz pajorgergo #2966 üzenetére
Nálam ugyanazt mutatja (1 mbar eltérés), mint a Samu S7
-
zsolt160
tag
Hát ha jól látom tok van rajta, nézd meg jó e rajta a nyílás.
-
veterán
Jó nagy az eltérés.
-
prolad
addikt
2GB RAM megy az új órákba és 16GB tárhely. Ez alapján szkeptikus vagyok, hogy megkapjuk-e a Harmony OS-t. Talán egy visszafogott verzió jöhet Appgalery nélkül.
-
Balcsix
senior tag
Az elasztán szíjat ugye lehet mosni vízzel, nem lesz baja?
-
Jack Oneill
veterán
-
ntomka
nagyúr
Én szkeptikus vagyok, hogy megkapjuk-e, de ha azt nézem, hogy mióta kiadták az órát gyakorlatilag semmit nem fejlesztettek a szoftverén, ezt megmagyarázná, ha tényleg megkapnánk. Engem ami már boldoggá tenne amíg az órát használni tudom:
- Normális értesítés kezelés: legyen szinkronban a telefonnal, tudjam elutasítani, amit a telefonon megnézek, az ne jelenjen meg az órán és az alap Android Wear támogatás legyen meg, azaz pl. Gmail esetén a törlés, archiválás és hasonló értesítési műveletek elvégezhetők legyenek. Ez utóbbi valszeg álom marad a harmony os miatt.
- Saját forrásból telepíthető számlapok.
- Folyamatos SpO₂ mérés. Ha már tud ilyet, a koronavírus árnyékában ez lenne a minimum.ツ Headphones on - World off
-
prolad
addikt
Értem, akkor van még rá esély. Csak az volt a furcsa, hogy 32MBról ugrottunk 2GBra, éa megmarad a visszafelé kompatibilitás. Főleg, hogy a szoftveres korlátokat a szűkös erőforrásokra fogták, cserébe ott volt a hosszú üzemidő. Erre most itt a Harmony, amit úgy promóznak pár helyen mint egy Wear OS szintű valami (sőt, a telefonos Harmonyeal azonos szintű funkciomalitással). Úgyhogy nekem zavaros ez az egész. Főleg, hogy az okosabb szoftver (és a nagyobb/fényesebb kijelző) ellenére még nőtt is az üzemidő, ha nem használod az ESIMes funkciókat.
-
Ubi
tag
Sziasztok! Van egy OnePlus 8 Pro telefonom és hozzá egy GT2-es óra. Olyat csinálnak, hogy bejövő híváskor az óra elkezd rezegni, és a telefon csengőhangja egyszerűen berecseg 2-4 mp-en keresztül. Nem jövök rá, hogy mi lehet. Telefont többször is teljesen töröltem és naprakész friss szoftverrel rendelkezik. Az óra szintén friss és az app is a legfrissebb (11.0.7.518). Már mindent letiltottam, engedélyeztem, gyorsító tárat töröltem és órát is reseteltem, de semmi. Van valakinek ötlete mi lehet a gond? Köszönöm előre is!
HTC Desire - HTC Sensation - HTC One S - HTC One (M7) - HTC One (M8) - HTC One M9 - OnePlus 3 - OnePlus 5 - Huawei P10 Plus - OnePlus 6T - OnePlus 8 Pro - iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 7
-
csipuka
senior tag
Nezegetem aj uj orarol az infokat. Nem vagyok meggyozve.
A notification jobb kezelese hasznos lenne, de amugy nem hianyzik tobb okositas nekem.
Az uzemido fontosabb szamomra a mostani funkcionalitassal.
Viszont az ar az elszallt. En meg tavaly nyaron 200$-ert vettem, most meg az egyszerubb model is +400$? WTF? -
ghiottone
nagyúr
válasz csipuka #2980 üzenetére
Sokkallom érte én is az árát. GT 2 Pro-n gondolkodom, csak nem tudom, hogy az új Harmony OS-t teljes funckciókkal fogják-e megkapni a 2-es szériaban. Az értesítések kezelésére vagyok kiváncsi.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Ubi
tag
válasz csipuka #2979 üzenetére
Kiprobaltam, úgy minden ok. Ha nincs az óra csatlakozva, tök jó. Amint csatlakozik recseg. Ha gyári csengőhang van beállítva szintén. Tehát a formátum is mindegy. Fogalmam sincs mi lehet, de baromira idegesítő!
HTC Desire - HTC Sensation - HTC One S - HTC One (M7) - HTC One (M8) - HTC One M9 - OnePlus 3 - OnePlus 5 - Huawei P10 Plus - OnePlus 6T - OnePlus 8 Pro - iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 7
-
prolad
addikt
válasz csipuka #2980 üzenetére
A normális notification kezelésért már megérné, az most elég felemás. Meg hátha javul a szenzorok kezelése, az SPO2 mérés pl elég gyenge most. Plusz lehetne kicsit jobb testreszabhatóság az órán és ha már cserélik a szoftvert, akkor a mobilos appra is ráférne egy alapos frissítés.
Az üzemidő érdekes, nem tiszta mit takar a smart mode és mennyire limitált a long battery üzemmód.
Az árak nagyon elszálltak, van pár ügyes megoldás bennük, de ennyiért jó Tizen/AW/Apple órát is kapni. Plusz szerintem a pro nem lett szép, a normál verziónál végre vékony keret van a kijelző körül és nincs rajta semmi felirat, erre a pron ott a vastag keret, amit még ezépen meg is számoznak 0-24-ig, egy digitális számlappal elég idétlenül néz ki. -
B. Tamas
aktív tag
Lehet csak nekem új, de végre találtam egy működő megoldást, hogyan lehet az aktivitásokat szinkronizálni Stravával.
https://www.youtube.com/watch?v=VsjEpFXH8sc[ Szerkesztve ]
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!
1 napos Watch GT 2 tulaj vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy a telefon keresése funkció iOS-vel nem működik, vagy valamit rosszul csinálok / beállítás kérdése? Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
B. Tamas
aktív tag
Ájfónon nincs olyan lehetőség, mint Androidon az akkukímélő funkció tiltása és autómatikus indítás? Csak tipp, sosem volt ioeses cuccom.
-
Hellas
senior tag
válasz B. Tamas #2987 üzenetére
Olyan van, hogy “alacsony töltöttségű mód”, de az ki van kapcsolva a telefonon. Ami viszont még bosszantóbb és nagyon remélem, hogy csak user error és van rá megoldás, hogy edzés (bicikli) közben, nem jelzi az értesítéseket, csak és kizárólag az edzéssel kapcsolatos aktuális információkat látom a kijelzőn. Erre van valami megoldás, vagy ez ilyen? Lényegében pont ezért vettem, hogy ha tekerek és jön valami üzenet, ne kelljen megállnom elővenni a telefont megnézni ki az.
[ Szerkesztve ]
-
B. Tamas
aktív tag
Én tegnapelőtt voltam túrázni, természetesen rögzítettem a tevékenységet. Volt egy bejövő hívásom, azt gond nélkül fogadta, sőt az órán keresztül folytattam le a rövid beszélgetést. Üzenet sehonnan nem jött azalatt a 3 óra alatt, így nem tudom, hogy azokat megkaptam e volna.
-
prolad
addikt
Kellene, hogy jelezze, múltkor túra alatt jött vagy 50. Nem tolja ki teljes képernyőre, de rezeg és a kijelző alján látod az appot meg nagyon keveset az értesítésről.
Sajnos annyiban béna az edzések felülete, hogy nem tudod a háttérbe tenni, ezért pl a ne zavarjanak módot se lehet közben bekapcsolni. Vagy megnézni egy fontosabb értesítést anélkül, hogy elővegyem a telefont. Ez nem gond egy rövidebb edzésnél, de egy 5-10 órás túránál már jöhet olyan, ami érdekel. -
g0dl
addikt
Nekem leginkább a biciklizés automatikus felismerése hiányzik. Azt a garmin szépen tudja (igaz néha a bevásárló kocsi tolását is annak érzékelte).
Van esély rá, hogy sw frissítéssel ez megoldódjon? Esetleg a pro az tud ilyet? -
csipuka
senior tag
Nekem mersekelt igenyem van az automatikus felismeresre.
Ha egyertelmu a mozgas, akkor mukodhet, de ha a bevasarlo kocsit tolod, akkor megis mi alapjan talalja ki.
A multkor asszony hajat festettem, es egy ido utan rakerdezett az ora, hogy cross-trainerezek? Aha.
A seta a futan valszeg konnyebben felismerheto, de ha akarok valamit rogziteni, akkor elinditom elotte manualisan. Ez nekem igy kerek. -
col
addikt
Üdv mindenkinek.
A mai napon csatlakoztam én is.
IOS-ról használom és nagy meglepetésemre azonnal felkínált egy frissítést is amikor használatba vettem, amivel már az IOS alatt is lehet óralapokat letölteni.Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
yxcv
tag
Üdv!
Stratos3-hoz képest mennyire pontos a GPS,barométer, HR mérés?
-
pajorgergo
aktív tag
Fejlemények, TMX oldalán múlt héten szerdán leadtam az igényt, csütörtökön vitte a futár ma hozta .
Hátlap+akkucsere
most tökéletesen működik a barométer.Eladó Apple iPhone 13 Pro Max bőr tokok nálam.
-
prolad
addikt
Kaptam egy napra kardiológián egy holtert, az alapján elég pontosan méri a pulzust az óra. Percről percre nem tudom összenézni, de a minimum, maximum és átlagértékek is majdnem egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest