- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajkapeter
senior tag
válasz Kungelfang #2447 üzenetére
55-ért szerintem jó vétel. Azért akciózzák, mert jön a gt2 pr, szerintem olyan 75 körül. Ez az óra is ott körül kezdte.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Jack Oneill
veterán
Na nekem is megjott. 1.0.11.20
-
Kungelfang
csendes tag
Köszi a válaszokat! Igen, a bonyolultabb oldaláról akartam megközelíteni a dolgot, de így már tiszta a dolog, hogy leírtátok! Szerintem beruházok egyre ezen az áron
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Vettem egy GT 2 Pro órát. Ki hány %-nál kezdi tölteni? A dobozban nem találtam töltőfejet lehet nincs is gyárilag? Töltöttem le számlapokat de nem tudom az órára telepíteni. Csináltam mappát(remélem jó helyre a telón) és mikor rábökök a fáljra akkor azt írja hogy keressen programot amivel meglehet nyitni? Lehet mégsem jó helyen hoztam létre a mappát?[ Szerkesztve ]
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
csipuka
senior tag
Szamlapot nem ugy teszunk fel, hogy a file browser-ben raboksz es felismeri mivel kell elinditani, hanem a Huawei Health app-ban.
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Unokaöcsém szeretne venni egy GT2e órát de senki sem tudja megmondani neki, hogy lehet-e messenger üzenetre válaszolni az órán keresztül?
Tudtok ebben segíteni?"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Macika66
őstag
válasz gipsztigris #2459 üzenetére
Nem lehet.
De mondd már, próbáltál már 2,5 cm2-en gépelni? -
csipuka
senior tag
válasz Macika66 #2460 üzenetére
Nem csak gepelni lehet, hanem konzerv valaszokkal sem lehet valaszolni.
Asszonynak fitbit van, es a bolcsiben ahol dolgozott, nem lehetett telo naluk. Uzenetben viszont feltehettem kerdest, es az orarol tudott valaszolni az elore bekeszitett konzerv valaszokkal. Ilyet sem tud a GT2.
Gepelni rajta, meg se fordulna a fejemben -
Macika66
őstag
válasz gipsztigris #2462 üzenetére
Kioktatás?
-
Bélaaaa
őstag
Peace barátaim, peace!
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
gipsztigris
addikt
válasz Bélaaaa #2464 üzenetére
Békesség van erősen!
#2463Macika66
Ok, nem kioktatás csak bárgyúnak néztél. Nyilván nem fordul meg épeszű ember fejében, hogy ujjbeggyel pötyögjön egy 4cm átmérőjű körkijelzőn, de a hangalapú gépelés az nem újkeletű történet. Öt éve volt egy LG G Watch R órám és már azzal is tudtam válaszolni emailekre és szinte bármire hangalapú gépeléssel.
Erre gondolt a srác is, de senki sem tudott érdemi választ adni neki."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
csipuka
senior tag
válasz gipsztigris #2465 üzenetére
Bar nekem csak GT2 oram van, de ahogy irtam azon semmilyen valasz lehetoseg nincs:
1. nincs potyoges
2. nincs konzerv valasz
3. nincs diktalas
stb. -
Atikusz
senior tag
Huawei Watch GT2 gyári óraszíjakat hol lehet vásárolni? Konkrétan a narancs/sötétzöld színű szilikonszíj érdekelne.
-
Yugo
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérséem az órával kapcsolatban.
Van olyan edzésprogram benne, vagy lehet e rá telepíteni olyat, ami ilyen interval timer?
Arra gondolok, hogy pl 40mp munka, 20mp pihenő, aztán megint 40mp 20mp ... és ebből 6 mondjuk, utána 3 perc pihi, aztán megint egy kör ilyen.
Esetleg képet is tudtok mutatni róla?Köszi a válaszokat előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Buta kerdesem lenne. Ha a telot ujra belakom egy reset miatt, akkor kell az oran is reset?
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #2472 üzenetére
Bocsi, meg egy kerdes. A pulzus szamitasi modszereknel az a ketto beallitas mit takar? HRR szamitas es maximalis pulzusszam szazaleka. Melyiken kell haaznalni?
-
Decske
senior tag
válasz Jack Oneill #2472 üzenetére
Nem. Elég, ha az órán nyomsz egy disconnectet és az új telefonnal csatlakozol az órához.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
zsolt160
tag
válasz Jack Oneill #2473 üzenetére
-
dajkapeter
senior tag
Disconnect sem szükséges. Én épp 1 hete csináltam egy HR-t a telómon. Elsőre, gond nélkül vissza tudott csatlakozni.
Jack Oneill #2472
Nem szükséges resetelni. Nyugodtan újra rakhatod. Ha még aktuális a válaszom.[ Szerkesztve ]
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Jack Oneill
veterán
Rendben, koszi mindenkinek a valaszt.
-
soundman1
senior tag
Infó az új appról!
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
Moritz
csendes tag
Sziasztok
Szeretném használni a Yazio (v7.0.13) programot a telefonomom (Huawei P30 pro) egy Huawei Watch GT2-4ED órával és egy Huawei Body Fat Scale-A24 mérleggel, de sajnos a kalóriaszámláló program nem akarja elkezdeni az adatokat gyűjteni az Egészség alkalmazásból. Az egészség alkalmazás a két eszköz adatait mindig pontosan szinkronizálja. Az alábbi hibaüzenet jelenik meg állandóan:
A program mutatja, hogy össze vannak kapcsolva. A képernyőn a fogaskerék ikon nem aktív.
Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan lehetne használni ezt jól, hogyan kezdhetné el a program a fitness-adatokat gyűjteni?
köszönöm
MINIX NEO U22-XJ, MiniMX, CoreELEC
-
soundman1
senior tag
válasz snakebait #2482 üzenetére
Huawei telóm van a 4.517 verzióval, tegnap jött appgallery-n. Úgy látszik, hogy egyelőre csak a gyártó telóin érhető el ez az új funkció.
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
g0dl
addikt
Az utóbbi pár hónapban a pulzusmérés pontosságával komoly gondjaim vannak. Szinte véletlenszerűen mutat egy 60-80 közti értéket függetlenül attól, hogy a valóságban ( számolással mért) 60 alatti, vagy éppen 140 feletti a pulzus.
Más is tapasztal hasonlót?
-
Decske
senior tag
-
Viper26
nagyúr
A spo2 mérést be kell valahol kapcsolni, vagy magától csinálja x időközönként?
Az óra GT 2 pro.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
válasz pajorgergo #2490 üzenetére
Csak nem találom hol.
Health monitoring alatt nem látom.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
Ahogy látom a HR zónákat csak úgy elállítja, hogyan lehet ezt menteni, hogy ne csinálja?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
Annak vajon mi lehet az oka hogy 1-1 értesítés ugy jelenik meg az órán mintha legalább 4-5 különbözö értesités lenne? -
soundman1
senior tag
Az Egészség app Én/Adatvédelem kezelése/Huawei egészségkészlet társitása be van kapcsolva? Azt mondja a felugró üzi, hogy csak ekkor éri el 3. alkalmazás a Health adatait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest