Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Én egyet nem értek. Ez a telefon már nem akkora szám. Még 2020-ban jó volt az SoC, bőven jó értéket képviselt 100k alatt, de ennyiért amibe ez kerül kapható már SD460-as/662-es mobil is, ami teljesítményben ua, csak van GMS.
A kijelző jó, de nem kimagasló, az SoC átlagos, a kamera max átlagos. Semmi kiemelkedő nincs ebben. -
mexel
veterán
Sziasztok! Egy gyors kérdésem lenne mert ezt a telefont nézegettem, de végül az olvasottak alapján valószínűleg ez elmarad.
Valamilyen úton módon rá lehet varázsolni a play-t és a goggle cuccokat, vagy ez teljesen kilőve már? Mert régebben mintha olvastam volna hogy megoldható. -
kabalapasika
tag
Sziasztok!
Melyik facebook,messenger alkalmazást kell letölteni?Ami jelez üzeneteknél és teljes értékűen műkodik...Amit letöltöttem az nem jelez
Köszönöm a segítséget előre is! -
MaciPali
csendes tag
Üdv.
Érdeklődnék hogy van e valakinek olyan problémája a telefonnal hogy a programok (Facebook, Messenger, Viber) kifagynak nem töltenek be.
Telefon újraindításnál bekapcsol mind de ha kilépek belőle utána már van hogy fekete képernyő fogad és kifagy a telefon. Reset is volt már újratelepítettem minden de mégsem megy. Kifagyás után ha továbbmegy esetleg de a program akkor se indul be, akkor még a rendszer dolgok se akarnak menni. Egy egyszerű képernyő lapozás se megy. Olyan mintha teljesen lefogná a telefont valami. A beállításokba se tudok belemenni hogy megnézzem hogy mi fut a háttérben. Benne voltam még a 3 napban vásárlás után de nem cserélték ki a telefont mondván küldjem szervizbe. (Telenor). Esetleg beküldöm akkor szerintem csinálnak egy telefont frissítés újratelepítés de nem fogják letesztelni programokkal hogy megtudják mi a baja. Mit lehet ilyenkor tenni. -
Bobby G.
senior tag
Gyorsan kellett vennem egy telefont a szolgáltatótól, mert az enyém sajna tönkrement. Amit szerettem volna, nem volt készleten, meg ami a "bé" terv volt az sem, így kérdeztem az eladót, hogy mit tud adni most, ami nem kerül egy vagyonba. Kihozta ezt 0 Ft-os kezdővel havi 1000 Ft körüli részlettel. Gondoltam jó lesz egy darabig, aztán veszek valami mást, de leszámítva, hogy 1-2 applikáció nagyon hiányzik, nagy bajom nincs vele....
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Essentials #16 üzenetére
Elég kemény. 😬😂
-
valakky
aktív tag
frankón 40 ezret esett az ára a telónak 1 hét alatt, vagy alapból a cikkben barmolták el, esetleg rossz telót nézek?
-
Ez gyenge próbálkozás, kár érte. Kíváncsi vagyok hogyan tovább.
-
Grenki
csendes tag
válasz
Schuler888 #53 üzenetére
Megpróbáltam és meg is találtam, épp most települ
Igaz a google kb 3x figyelmeztetett hogy nem ajánlott weboldal meg hogy nem támogatott program...na de ezekkel nem foglalkoztam mindjárt fent is van
-
Grenki
csendes tag
Nem teljesen idevágó, de azért megkérdezném mert látom hogy most is tesztelik a telókat antutuval is..na most a google playen nem elérhető nem tudom letölteni..tudna valaki segíteni honnan tudnám letölteni?
-
janeszgol
félisten
válasz
cskamacska #44 üzenetére
+1
Manapság már ritkán olvasok olyat, aki tisztában van itt a dolgokkal. -
Dhampir
félisten
válasz
cskamacska #45 üzenetére
Nem volt olcsó általában. Sokan hozzávetőlegesen annyiért vásárolták, amennyiért a későbbi Honor 20 és Huawei Nova 5T mobilokat vesztegették.
-
gthomma
senior tag
válasz
cskamacska #44 üzenetére
Nekem kellett egy olcsó mobil, a szájfone 7s+ 32GB megdöglött. Honor 20 lite van helyette. Iphone-t akartam de nem fizetek már annyit egy mobilért.
A Honor 20 lite 2 éves garanciával, 55.000 volt. Nagyon meglepődtem hogy nem érzem működés közben a brutális árkülönbséget.
A mindennapokban a Honor pont ugyan olyan "gyors", ez is Kirin 710 -
cskamacska
addikt
válasz
Schuler888 #12 üzenetére
A telefon nyilván kuxi, de nem kell túltolni.
2015 októberében 100k alatt az ember örült hogy egy Snapdragon 410-es SoC-ot kap, 4 darab Cortex A53 maggal, Adreno 305 GPU-val, 1,5-2GB memóriával, 16GB eMMC háttértárral. Snapi 610 8 A53 maggal, picit jobb 405-ös Radeonnal már majdnem csúcskat árban jött csak (vagy kretén telefonokban olcsóbban, mint a M4 Aqua 8GB háttértárral, ami akkor sem volt elég semmire
). Ugye Lumia 650 még 2016-ban is 4 Cortex A7 magos Snap 210-el jött ki.
Amúgy a "kurrens", de a Huawei döglődésére reagálva az A50-hez képest már erősen megdrágult néptelefon Galaxy A51 effektive azonos, vagy talán még kicsit gyengébb Exynos 9611 SoC-al jött ki idén. De az már 10nm, szóval a fajlagosan roszabb energiamendzsmenttel is minden el van neki nézve, gondolom.
A telefon pedig tényleg kuxi már magukhoz mérten is, mert Mate 20 Lite gyakorlatilag 2018 végén olyan volt, mint a 20 másik Kirin 710-es rókabőr ami utána jött. És a Mate 20 bezony már megjárta a Telekom "40 ezer kártyával, csak vigyed elfele" 1 hónapos balkán friday kiszórását is tavaly ilyenkor.
-
-
Dhampir
félisten
A Kirin 970 chipset-es Honor Play már nem kapott Android 10/EMUI 10 frissítést, a Kirin 710A chipset-tel kijött Huawei P Smart 2021 már eleve ezzel érkezett.
-
moleculez
veterán
válasz
Essentials #16 üzenetére
Neeee, na ezután mondják, hogy lefizetik a MA-t...
-
Essentials
aktív tag
Mos megkérdeztem ezt, hogy működik pld a Telekomnál. Egy belsős informátor azt mondja hogy nem reklámozzák, de ha az ügyfél elégedetlen, csalódott, és nem lehet rávezetni a készülék használatára, akkor visszaveszik az eszközt, és lehetséges a csere. Ráadásul nem 3 napban van meghatározva nekik ez a belsős szabályzatban, hanem 30 napos csereként emlegetik. Tehát 1 hónapon belül visszaviszi, és jó kommunikációs készséggel megáldott, rámenős az ügyfél, akkor a T-nél nem állnak ellen. ( Nyilván sok felhasználót lepattintanak habitustól függően, de akkor is van ilyen opció. ) Szerintem másnál is.
-
fausto
addikt
válasz
Essentials #36 üzenetére
Ha rákeresel, hogy 3 napos csere, egy rakat cikket találsz arról, hogy mire vonatkozik és mire nem. Röviden: ha vettél valamit és hibás, akkor kötelező cserélni. Ha semmi baja, csak nem tetszik, akkor a kereskedő jófejségén múlik, hogy cserélik-e.
-
Gábor0
tag
válasz
Essentials #36 üzenetére
Személyes vásárlásnál a kereskedő akkor köteles 3 napon belül visszavenni (pontosabban először csak cserélni), ha hibás a termék.
Kizárólag online vásárlásnál van arra lehetőség, hogyha nem tetszik, akkor visszaküldöd,
de ott nem 3 munkanap van rá, hanem 14. -
Essentials
aktív tag
Erről az enyhülésről van valami hivatalos állásfoglalás? Ahogy írtad, egy HMS megismeréséhez pld nem elég egy segítőkész munkatárs sem. ( Nem minden esetben az. ) Azt ki kell tapasztalni, be kell költözni, a gyakorlatba kell tapasztalást gyűjteni. Nem hiszem hogy egy magára valamit is adó szolgáltató elutasítja a vásárló kérését, ha köti az embet a karóhoz hogy neki ez nem felel meg, nem azt kapta amit szeretett volna.
-
tixem
addikt
válasz
Essentials #31 üzenetére
Ez a 3 napon belüli visszavételi kötelezettség megszűnt (sajnos), illetve pontosabban mondva enyhült, mert hát személyes vásárlásnál meggyőződhet a vevő a termék hibátlanságát illetően. Az már más kérdés, hogy egy telefont belakni és megismerni nem elég a pultnál 5 perc.
Kizárólag a kereskedő jófejségén múlik a személyesen vásárolt cuccok visszavétele, karácsonykor ezért is emelik ki mindig híradókban stb, hogy ha hibátlan a termék csak éppen mondjuk nem tetszik, akkor nem biztos, hogy célt lehet érni ha visszaviszed. Persze a hibás árukat továbbra is 3 napon belül visszaveszik.
Ezért is vásárlok online amit csak tudok, mert ott viszont 14 napon belül indoklás nélkül elállhatok a vásárlástól és erre van is törvény.
-
fausto
addikt
válasz
Essentials #31 üzenetére
Nincs ilyen törvény
-
joey04
titán
Szoktuk félig viccesen beírni, hogy max a feléért lenne jó bizonyos termék, de itt ez szó szerint igaz.
-
cH1
aktív tag
válasz
beyruth82 #22 üzenetére
Nem tudom melyik szolgáltató mennyire jó fej, de én úgy vettem P40 Pro-t használtan 150ért, hogy Voda másnap nem akarta visszavenni, mert nincs semmi baja a készüléknek... Pedig a kedves Úr céges előfizetéshez hozta ki 30 másik telefon mellé, csak kért magának egy csúcskészüléket és azt ajánlották neki.
-
Bogyi007
veterán
Aki még normális Huawei telót szeretne, az vagy vegyen P30-as szériát. Az még Google kompatibilis...
Ez meg meehhhh...
-
k-adi
nagyúr
válasz
Schuler888 #13 üzenetére
Nem tartom én se kizártnak, hogy partneri megállapodás keretében lebizniszelték egymás közt.
Vagy Telekom ilyen jó fej? áh, csak nem akarták, hogy rájuk gyújtsák a boltokat az elégedetlen, csalódott vevők
-
k-adi
nagyúr
válasz
Essentials #20 üzenetére
nem meglepő, szinte végtelen pénzből jobban lehet marketingre (is) költeni.
a P9 leica marketing hadjárata valóban kemény volt, de ahhoz képest ha az volt 100% most a HMS-es marketing 200%
-
k-adi
nagyúr
"hogyan jutottunk el oda, hogy chiphiányban egy 2021 kódjelű telefonba 2018-as hardver került, Google szoftverből meg egy darab se. A tényen ugyanakkor nem változtat: 90 ezerért a jövő évre szabott P Smart értelmezhetetlen"
hát ez ennyike.
-
Essentials
aktív tag
Ilyen statisztika sosem fog nyilvánosságot kapni, mert ez bizalmas üzleti információnak minősül a gyártónál, és a partnernél is. Nekem mobilszolgáltatós ismerőseim mondják hogy már nem is ajánlják ezeket a készülékeket a kollégák sem ( csak akik bíznak a cégben, elkötelezettek ), mert hiába magyaráznak az ügyfélnek, online, és 3 napos fizikai vásárlásban is rengetegen visszaviszik! Hogy nem erre számítottak. De ez szerintem nem csak Magyarorszáon van így.
-
Tényleg kár erőlködniük az európai piacon.Ráadásul még az árazásból sem engednek egy tapodtat sem.Egyébként tényleg viszik vissza a huaweiket a szolgáltatókhoz itt Magyarországon?Van erről valami statisztika hogy milyen arányban?Vissza is veszik a szolgáltatók?
-
törölt tag
válasz
Essentials #16 üzenetére
-
Essentials
aktív tag
válasz
Schuler888 #19 üzenetére
Igaz-HMS-sel valóban nagyon felpörögtek, de az mondjuk érthető volt. És igazából tényleg mindent megprobáltak kihozni belőle, még ha az kevés is ide.
-
Schuler888
senior tag
válasz
Essentials #18 üzenetére
Persze, sokat koltottek, de annyi reklamot instan/facen/itt nem lattam meg, mint az utobbi evben..
-
Essentials
aktív tag
válasz
Schuler888 #17 üzenetére
Ez eddig is így volt, tiltás és a problémáik előtt. Mindenhol ott voltak, és végtelen pénzzel támogatták a termékeket. Az hogy fel tudtak futni néhány éve még nem bejáratott márkaként is ennek köszönhető. Nagyon sok mindent és mindenkit meg kellett vásárolni hozzá. Nekem már a P9 Leica is beégett az agyamba, mert a városba mindenhol visszaköszönt. Tömegközlekedésen, házfalon, kukán, hirdetőoszlopon, a bevásárlóközpontokban, rádióban, tévében, tech site-okon, termék nagyköveteknél stbstbstb, tényleg agresszíven mindenhol. Már abban az időben is soknak gondoltam, dehát bejött nekik, őket igazolta.
-
Schuler888
senior tag
válasz
Essentials #16 üzenetére
Egyszeru magyarazat, ketsegbeesetten vergodve tolja a huawei a penzt ket kezzel a marketingbe, meg ilyen kicsi orszagban is, mint mi, hogy valamennyire fentmaradjon...
-
gthomma
senior tag
Szerintem csak az árazása van elrontva, a teszkóban a budi használat után kellene adni 1500-ért.
-
janeszgol
félisten
válasz
Schuler888 #12 üzenetére
Ha az A42 5G valoban HD+ felbontast kap, majd azt olvasd, miket irunk. 100+ ezerert.
-
Schuler888
senior tag
14nm?! Egy 2021 femjelzett telefonnal? Vegulis csak tobb mint fel evtizeddel(!!!!) lemaradt technologia. Durva.
-
kbyte1024
veterán
Nem csak a Google hiánya a gáz, hanem hogy nem tudnak normális vasat tenni bele. Így kB minden kiadott telo kuka.
-
m1lan
őstag
Szerencséjük, hogy a Telekom ilyen jó fej módon kezeli ezt a helyzetet. Nem tudom, hogy érvényes-e még, de nyáron 30 napon belül visszavették a Huawei telefonokat, ha valaki a Google hiánya miatt panaszkodott. Még akkor is, ha az ügyfél üzletben vásárolta, pedig ilyen esetben más márka esetén semmilyen mód nincs az elállásra...
-
janeszgol
félisten
Sajnos ma mar versenykeptelen ennyiert ez a mobil.
-
tesz-vesz123
senior tag
Ez a cég kezd egyre kínosabb lenni... Szánalmas.
-
elfelejtette
veterán
És akkor a Huawei kiadja ugyanezt még egyszer Y7a néven is. [link]
-
jUUh
addikt
Ez nagyon félrement.
Őszintén, mondjuk Google-s cuccok nélkül, ilyen ár / érték aránnyal nem értem mit erőlködik a Huawei ezen a piacon. Ismerős dolgozik "témobilba", ha el is adnak Huawei-t, sorra hozzák vissza a vásárlók...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest