- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz bubus66 #2505 üzenetére
Mi van veled mostanság? Folyamat hisztizel . Nem kell csinalni, nem kért senki meg ra. Ne haragudj , nem sok telekomos user van itt eddig, de már nem ez az első ilyen hozzászólásod , nem ertem ezt, szúrja a szemem , hogy folyamat felhozod hogy nem segítenek .
Én szívesen segítenék de nekem független dualos van.[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz bubus66 #2505 üzenetére
Duálos független készülékem van (MM-os) tehát én se tudok segíteni...
De szerintem még olcsóbb függetlenül a készülék, mint Telekomba, addig nem nagyon fognak ott venni... Pláne úgy, hogy a P8 liteot is forgalmazzák még és egész jó áron...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
-
batai15
félisten
válasz bubus66 #2515 üzenetére
Topik előtt leírom a véleményemet :
Nem arról van szó hogy nem kell , de ha nehezedre esik ne csináld. Mint írtam valszeg nemsok embernek van itt a kb 10 aktív userbol ami neked kell.
És nem tudom lehet csak nekem szúrt szemet a kirohanasod hogy senki nem segít etc, csöppet sértődött stílusú hozzászólás.
Most is ezt folytatod,.utána privátba is becsmerelsz . Na ez nem tetszett.
Részemről befejezve, ha kellek ha tudok szívesen segítek most is azt mondom, de tényleg nem sok user van itt aki aktiv.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bubus66 #2706 üzenetére
Saját felelősség. Illetve tesztelt módszer. Szerintem nincs vele gond, mert akár egy átpartíconálással vagy rossz jogosultság kiadásával is meg lehet fektetni a készüléket.
Szerk.:
Erről jut eszembe, majd a torzításmentes hangerőkorlátozás kikapcsolására is rá lehetne lesni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bubus66 #2895 üzenetére
HA van is, akkor sem problémázik rajta a Huawei.
Syd2012:
Akkor lehet gond, ha valamelyik zárt ROM. De arra is ott a BL nyitás, aztán a cust flash.Viszont tudomásom szerint nincs ilyen. A build előtti C*** mindent elárul. 432 -és és a 900 -as az általános EU ROM.
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz bubus66 #2914 üzenetére
Értem.
Igazából csak kíváncsiságból kérdeztem hogy mikor várható rá, mert amúgy elvagyok a 6.0-val is
Amúgy a Huawei kb meddig ad ki frissítést? Pl ez a teló meg fogja kapni az Android 8-at vagy ami lesz a Nougat utodja? Vagy ezt nem lehet így megmondani előre?
Smoke some weed nigga!
-
OldMike
őstag
válasz bubus66 #2947 üzenetére
Természetesen nem hibátlan a Google Térkép sem, de szerintem ez a telefon szoftveres problémája (egyáltalán nem vagyok szakértő, inkább laikus, csak logikusan próbálom átgondolni).
Csináltam még két próbaképet azután, hogy a GPS FIX belőtte magát, szerinte 5-6 m pontossággal. A telefon - gondolom - a GPS vevőtől kapja a koordinátákat, térképet még nem is látott. A képhez mentett koordinátákból már látható, hogy a negyedik tizedestől kezdve már eltérnek egymástól, és még jobban a tényleges fényképezési helytől. Sajnos nem a Google Térkép hibája, oda rakja ahova a koordináták mutatnak, az adatok nem jók. Adott esetben a két kép helye 65 illetve 79 méterre (igaz nagyjából azonos irányban) van a tényleges fényképezési helyszíntől.
Persze nem fogok ebből problémát csinálni, eddig sem volt jellemző hogy képeket akartam volna térképre tenni ilyen funkció használatával. Csak meglepett, illetve azért írtam le, hogy esetleg mások számára - akik így használnák - figyelemfelhívás legyen. Még az is lehet, hogy csak nálam ilyen.
42LM660S
-
dokee78
félisten
válasz bubus66 #2957 üzenetére
Használtad több km-en át navigációval vagy valamilyen tracker alkalmazással?
Nem dobja el a jelet közben?Mert például én biciklis tracker alkalmazást használok és ma 40 km-en belül legalább 15x eldobta a jelet a Huawei G620s.
Igaz ennek köztudottan kaka a GPS vevője.Ha majd megveszem a P9 Liteot év vége felé nem akarok ugyanígy járni.
Bár,ha kidobnák ilyen áron év végén a P9-et,mert ugye jön a fekete péntek majd és az adventi akciók akkor lecsapok a P9-re vagy Honor 8-ra esetleg Huawei Novára.
-
ORCA58
addikt
válasz bubus66 #2944 üzenetére
Más alkalmazások szerint is ilyen fura neve van az SD-nek. Ilyesmi : 8C53-39F8
A Poweramp itt találja a zenéimet, vagy a GyorsMegjegyzés a fájlokat is ezen a néven található memórián tárolja.dokee78
Nekem semmi bajom a GPS-el. Villám gyors, és még soha nem kalandozott el. A körforgalomban is, legyen bármilyen kicsi az átmérője, mindig oda pozicionál, ahol vagyok. jelet még nem dobta el egyszer sem. -
negroo
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest