- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi64
aktív tag
válasz Blue Eagle #14250 üzenetére
Miért ne jönne,SS-re már érkezt valakinek,DS-re még nem,de az is idő kérdése,fő dolog áthidalni a B380/ B381-et,ami felakadást csinál.
-
Zsocy155
őstag
válasz Ágnes0612 #14254 üzenetére
Szia!
A P9 Lite 2017 egy kicsit más, ez a P9 Lite 2016 topicja.
A P9 Lite 2017-t itt találod. Ott valószínű jobban tudnak segíteni.
Gondolom factory reset nem volt, az lehet segítene.[ Szerkesztve ]
-
robi64
aktív tag
válasz Ágnes0612 #14254 üzenetére
Azért ne feljcsed a Mi Band Xiaomi telókra van előlátva amik MIUI rendszert használnak,lehet hogy az EMUI 8 ami neked jelenleg van nem kompatibilis vele,ne feljzsd hogy mindkettő kinai gyártásu és egymásnak vetélkedő cégek.
Próbálj valami másik segéd appot a G.Play-ről.[ Szerkesztve ]
-
Ágnes0612
újonc
Köszi mindenkinek, átmegyek a másik oldalra, nekem hirtelen ezt dobta fel, azért rinyáltam itt
Remélem lesz megoldás, ha nem, akkor megpróbálom visszaállítani, vagy nem tudom -
ORCA58
addikt
A telekomos telómra (B501) tegnap megjött B503-as frissítés.
Az új osztott képernyő mód (a második appot ikon listából kell kiválasztani) nekem ennél jelent meg.
Elméletileg nem egy korábbi frissítésben kellet volna lennie? -
zefran
tag
[link] ???
valaki olvasta már? -
Zsocy155
őstag
válasz Blue Eagle #14264 üzenetére
Kinek hogy.
Az asszonynak van P9 Lite, neki egyáltalán nem hiányzik, így szereti ahogy van.Nekem a P10 Lite-ra megjött az Oreo, frissítettem és nem bántam meg. Szerintem egy kicsivel gyorsabb, egy kis háttér világítási bugot leszámítva meg vagyok elégedve vele.
-
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Tegnap fényképezéskor a telefon meglepetésszerűen közölte, hogy kártyahiba miatt a belső tárhelyre menti a képeket. Oda is tette, de a kártya látszólag rendben (legalábbis olvasható), mert a korábban arra mentett képeket is látom.
Mit lehetne ezzel kezdeni? Csak egy új kártya, és az összes adat átmentése segítene?
Köszönöm.42LM660S
-
OldMike
őstag
válasz szemesi69 #14268 üzenetére
Köszönöm, így teszek. Ez a kártya egyébként alig háromnegyed éves, a Win7-tel megnéztem, közel 20 fénykép fájl esetén talált hibás szektorokat. Talán most is egy ilyen helyre kellett volna írnia, de nem vállalta fel.
Remélem hogy nem a telefon rongálja a szektorokat, mert az elég drága mulatság lenne.
Még egy laikus kérdés: a kártyát a telefonban is lehetne formázni, és ha igen, akkor így jobb lenne?42LM660S
-
OldMike
őstag
válasz obalze #14270 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Most már gyakrabban fogok mentést csinálni a képekről, egyelőre más tárolásra nem használom a kártyát.
Amúgy használnám a HiSuite-et a mentésekre, de az nálam legtöbbször nem működik. Összekapcsoláskor a Win7 telepítené a HDB drivert, de nem találja. A telefonon kétféle ablaknak kellene lenni a csatlakozáskor, az MTP engedélyezése (ez látható), és a HDB engedélyezése (ez nem jön fel).42LM660S
-
98bja
senior tag
Sziasztok
Pár napja észrevettem hogy a bluetooth magától bekapcsolgat. Pár játékon és a szokásos közösségi appokon kívül nincs rajta semmi külön telepített alkalmazás, ezek meg nem gondolnám hogy bekapcsolgatnák. Mi lehet a baj? Próbáltam az engedélyek között keresgélni, de bluetooth-t nem találtam. Telefon újra lett indítva, de még mindig csinálja. Persze nem azonnal kapcsolódik be, hanem mondjuk olyan fél óránként.
Teljesen stock 7.0 android, semmi root. -
313313
addikt
Nekem telefonáláskor csinál ilyen érdekes dolgokat, mikor viberen/messengeren beszélek.
Általában telefonálás közben elállítom az ébresztőt, kapcsolódik a buletooth, néha kimegy repülő módba a készülék, vagy random megszakad a hívásHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Blue Eagle
őstag
Szia.
Megpróbálhatsz elsőnek wipe data/Factory reset helyett, egy wipe cache-t végezni, de ez nem hinném eredményes lenne. Egy próbát megér nem vesztesz vele semmit. Nem veszik el semmi adatod.
Második lehetőségként töröld a Beállítások adatait. Ez sem hordoz veszélyt.
Harmadikként távolítsd el a gyanítható appot amelyik esetleg mégis okozhatja (egyesével!).
Végül marad a Factory Reset, azaz a gyári alaphelyzetbe állítás. Figyelem! Minden nem mentett adat elvész! Viszont ez garantáltan helyrerakja a szoftveres anomáliákat, stb. Néha amúgy javasolt is, pl. ha már lassulás tapasztalható.
Ezek a szoftveres kütyük már csak ilyenek, néha meghülyülnek (beragadt kódsorozat, stb.). Még egy SmartTV is meg tud őrülni amin még böngésző sincs. -
zivorad
csendes tag
Sziasztok!
Segítégeteket szeretném kérni a következőkben: ha valaki hív főszabály szerint kicsörög a telefon, de ritkán teljsesen szabálytalan időközönként csak sms-t küld, hogy valaki keresett, a hívónak pedig azt mondja az automata, hogy a hívott szám nem elérhető... Ha még egyszer próbál hívni (néhányan már ismerik a telefonom e tulajdonságát) akkor csörög rendesen. Gyári visszaállítás már megtörtént, sim kártya csere is, ezeket javasolta az ügyfélszolgálat, de a problémát nem oldotta meg. Ha esetleg valaki már találkozott ezzel a problémával,vagy van javaslata kérem írja meg. A telefon független dual sim-es, nem tudom, hogy a 2-es számú kártyával is előjön e a hiba mert azt ritkán használom.
Köszönöm. -
313313
addikt
válasz zivorad #14275 üzenetére
Melyik az adatkártya? Az 1-es vagy 2-es SIM? Mert ha a kettes az és éppen valami frissít, esetleg adatforgalom van, addig biza a sim1 nem elérhető...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz zivorad #14277 üzenetére
Térerő van rendesen? Vodás simmel láttam eddig ilyet. Bizonyos helyeken gyenge volt, jelzett 2-3 pöcök térerőt, de hívni nem tudtad a számot, illetve te se tudtál hívni.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
ORCA58
addikt
Szabin voltam így használtam a WIFI megosztást. Után mindig drasztikusan merült a teló. Újraindítás után minden ok. Nem katasztrófa, mert ritkán használom, és egy reboot nem a világ, de fura.
Más tapasztalt hasonlót?
Egy simes és a legújabb OTA frissítés van rajta. -
zolika1984
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A telefonom folyamatosan kiírja, hogy a belső tárhely megtelt. S sajnos nem tudom hogy mitől. Jelenleg nincs rajta játék, s egyéb plusz alkalmazás sem. Egyedül az időkép, QR kód olvasó, eredmények, super cleaner van letöltve. Most összesen 4 db fotó van a telefonon.
Tudna esetleg valaki segíteni, hogy mit tegyek a belső tárhely felszabadítása érdekében? Vagy hogy egyáltalán mitől van tele a 16 GB?
Előre is köszönöm! -
zeorsdfd
senior tag
válasz zolika1984 #14281 üzenetére
Na, ez engem is érdekelne. Konkrétan a rendszerfrissítést se tudom telepíteni mert kéne neki ~2GB. És szabadon van 150MB. 0 kép és videó + SD kártya is van benne:-(((
-
Zsocy155
őstag
Szia!
A beállítások alatt a tárhelynél mutatja, hogy mi foglal és mennyit.
-
ORCA58
addikt
Gyorsítótárazott adatok, miniatűrök, esetleg korábbi frissítés fájlok ha nem törlődtek?
Egyes alkalmazások, ha törölve lettek sokszor sok szemetet hagynak maguk után.
Nézd meg, a telefonkezelő->tisztítás mennyi adatot törölne.
A végső megoldás, az adatmentés majd gyári adatok visszaállítás. Garantáltan minden szemét eltűnik.Volt gyári visszaállítás. Előtte a frissítéshez nehéz volt összekaparni a szabad helyet.
Adataim:
Firmware: 5,54 GB
Gyorsítótárazott adatok: 896 KB
Alkalmazások: 3,28 GB
Képek: 2,15 MB
Videók: 0 B
Hang: 588 KB
Egyéb 353 MB.Az üres hely 5,48 GB
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
és #14282) zeorsdfd
Pedig szerintem nem bonyolult feladat megnézni a fájlkezelővel. Rejtett elemek megjelenítése legyen engedélyezve. -
ricsi1224
csendes tag
Sziasztok!
Megérkezett az 5.0.3 EMUI. (B504 build) Dual sim független telóra. Egy apróságot találtam, ami talán jól jön egyeseknek. A mobiladat mérésnél be lehet állítani a kezdőnapot. Nekem eddig ez hiányzott, mert nem 1-én van a fordulónapom az adatforgalomban. -
robi64
aktív tag
Sziasztok.
@zolika1984
Minek a QR kód olvasó mikor már van,Super Cleaner!!!,tisztitó már van,ha telepited,vele jön még pár app,de ezek se törlik azt amit kell.
Egyedűli segitség hogy magad töröljed a belső tárhelyről a felesleges vagy visszamaradt mappákat,vagy tartalmát.Természetesen KELL tudni hogy mit szabad,ha nem vagy benne biztos csinálsz egy FR-t.
Nálam még az iGO (750MB) is rajta van.@ricsi1224
A mobiladat mérése,dátum megadása,még az EMUI 4.1-en is volt.[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Kedden kora délután bevittem a helyi szervízbe a készülékem.
Ha bluetoothon hallgattam zenét wifiről eldobálta x időközönként a wifit, átállt adatkapcsolatra.
Messenger/viber hívás közben menüben lépkedett állandóan elállított ezt-azt, kb 5 perc után bontotta a kapcsolatot. Hívás után percekig (kb 5-10) össze-vissza érzékelt a kijelző.
Lagolt, akadt a készülék, sima mp3 is meg-megakadt.
Ma délre kész volt a készülék, fődarabot cseréltek.
Sajnos ott kellett hagynom ismét, mivel a leadott B170-es szoftverrel kaptam vissza. Szoftver frissítés után remélem jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
hefike
tag
Nekem még nem talál frissítést.....
-
ORCA58
addikt
Vajon mi kapcsolja be a WiFi alapú keresést? A héten már másodsor kapcsolom ki. Ha be van kapcsolva , sajna gyorsan merül! B503 van, de korábban is zabálta ez az aksit.
-
Szevi
tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem. A lányom Huawei P9 lite 2016 típusú készüléke folyamatosan fullon van, nem tudjuk SD kártyára áthelyezni az alkalmazásokat, már sokadszorra van factory reset. Gondoltam hátha van valami új ROM, ami pl. android 7.0 vagy nagyobb, nem tudom. Nem szeretnék hülyeséget felrakni és téglát csinálni belőle. OTA-n nem jön semmi. Vodafone a hálózat. VNS-L21C432B371 ezt letöltöttem, ez megfelelő? Köszi előre is!
-
Szevi
tag
válasz snooze #14298 üzenetére
Köszi, közben ezt megtaláltam én is. Ez érdekes, mert azt mondta a lányom, hogy rendszerfrissítés előtt még lehetett. Nemrég néztem neki 7.0 van fent. Ami érdekes, hogy volt bőven hely még a belső tárhelyen mégis egyfolytában tárhely problémára panaszkodott a telefon. Most factory reset volt. Meglátjuk. Köszi!
-
Beretvás
veterán
Sziasztok. Akkor itt csak szemfényvesztés volt az Oreo? Vagy van némi esély még rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest