- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 fél év után
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rejtettlampa
tag
Addig engem sem érdekel a szabad ram, amíg nem akad semmi. Viszont itt döcög. Remélem igazad van, hogy csak azért mert béta! Amúgy nálam a lollipop alatt 49 ezer pontot adott az Antutu, most pedig 51 ezret, szóval elvileg jobban optimalizált a dolog! Na, majd meglátjuk! Nekem inkább az a csalódás, hogy elég kevés dolgon változtattak, azaz kicsi a fejlődés!
-
theo_76
aktív tag
válasz rejtettlampa #2651 üzenetére
Nekem szép simán megy, pedig a kezdő képernyőt is lecseréltem a Next Launcherre. Amit eddig láttam, elég sok dolog változott, ami pl nagyon lényeges, hogy be lehet korlátozni a programok jogait, gyorsabban kezeli a telepítést, eltávolítást. Nagy segítség a beállításokban, hogy már keresni is lehet. Nekem a tárcsázó, és a névjegyek megjelenítése nem megy rendesen. A tárcsázónál a kereszt név van elől független a névjegyzék beállításaitól.
-
Ferenczi Áko
addikt
No, tapasztalat elsőre: Jobban tetszik a rendszer, ma fogom tüzetesebben átnézni, de ami nagyon jjó, hogy nem vettek ki semmi fontosat az új verzióból.. A szabad ram tényleg kevesebb, 1 gb korüli, de amíg nem akad, engem nem érdekel.. Merthogy piszok gyors maradt szerencsére a rendszer. Antutu fanoknak: 51.000 pontot gurítottam elsőre
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
djbelo
senior tag
Srácok! Nézzétek meg már nekem,hogy képernyőzár ikon van e benne? Mert ami most van nekem fenn a B200 abba nincs! Dupla kopp feloldást nem vették ki ugye? Köszi!
-
zzola
titán
válasz Ferenczi Áko #2656 üzenetére
Van képernyő felvétel (nem printscreen), nem tudom ez a v5-ben is benne volt?
[ Szerkesztve ]
-
theo_76
aktív tag
Az NFC-t próbálta már valaki? Próbáltam képet elküldeni P8 Lite-ra, de nem sikerült...
-
Ferenczi Áko
addikt
A
képernyőzárról eltűnt a kamera feloldás lehetősége, vagy csak én vagyok vaksi?Megvan, csak a téma amit beállítottam nem adott lehetőséget rá..
[ Szerkesztve ]
-
Bycqul
csendes tag
Üdv Urak! Nálam az Antutu 36.000 körüli értéket produkált (B196 Tmobájl) Ez elég karcsú ahhoz képest, hogy nálatok 50.000 körüli értékekről van szó. Nem vagyok ennyire benne a dolgokban, lehet rosszul mértem. Kell valamit csinálni mérés előtt? Mennyiben befolyásolja a memória kártya minősége a mérést? Mert igaz, hogy 16 gigás van benne, de viszonylag óccsóó vóóót
-
theo_76
aktív tag
Az Antutuval az a gond, hogy ha 50 ember is teszteli ugyanolyan készülékkel, és feltelepített programmal, mindenkinek mást fog mutatni. Én egyszer egymás után többször is lefuttattam, és nagyon eltérő eredményeket kaptam... Az ilyen progik max érdekességnek jó, nem referencia értékű. Nem beszélve arról, hogy a samnak már volt balhéja az Antutu "bundázás" miatt.
[ Szerkesztve ]
-
ataman
aktív tag
B200-as romnál nálam 39000 körül értéket hoz az AnTuTu 6.0 Intelligens energiakezelésnél. Teljesítmény energiakezelésnél 49726 volt memóriakártyával. Memkártya nélkül 49967.
Az SD kártya egy ebay-es, kínai 32GB-os Class10-esnek csúfolt 1200 Ft-os cucc. :-|
Samsung Omnia > Motorola Defy > Sony Xperia L > Huawei P8 > P10 > iPhone 12 mini
-
theo_76
aktív tag
Csak érdekesség képp... B200nál teljesítmény centrikusan ha jó irányból fújt a szél, akkor 34k volt az antutu 64biten (játékok gyönyörűen mentek), most feltettem az új antutut, d313-as rommal 49k. Én is elkeseredtem először, de rájöttem, hogy egy fiktív benchmark eredménye nem tükrözi a valós használatot. Viszont rendesen fel tud idegesíteni alaptalanul.
[ Szerkesztve ]
-
ahoysnot84
csendes tag
válasz theo_76 #2670 üzenetére
ha csinálok beállitásokon belül egy gyári visszaálítást akkor a szoftverhez is hozzányúl és alapra rakja vagy csak a alkalmazásokat meg egyéb adatokat törli?
6.0 van fent és szeretném kipucolni a telot kicsit mert miota megvan féléve lassan nemvolt kipucolva.
csináltam egy biztonsági mentést mindenről (képek, névjegyzékm alkalmazások) azzal nem lesz gond vissza rakni.[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
válasz ahoysnot84 #2671 üzenetére
Na most ott van a gond mikor a 6.0 van már fent, mert nem lehet a háromgombos módszerrel vissza rakni se a B170 -et, se a B200-at.
-
Promi
aktív tag
válasz ahoysnot84 #2671 üzenetére
Téma összefoglaló, RECOVERY MENU (2 gombos módszer) -t ajánlanám.
-
Promi
aktív tag
válasz ahoysnot84 #2674 üzenetére
Igen ezért írtam ezt. Wipe data / factory reset, illetve wipe cache partition, majd restart és mintha most vetted volna.
-
zzola
titán
"Tisztelt Ügyfelünk!
Szeretnénk informálni, hogy a telefonjára a vártnál hamarabb érkezik az Android M FUT teszt. A teszt periódus január 4-ig tart, addig szeretnénk arra kérni, hogy részletes visszajelzésével segítse a fejlesztési folyamatot!
Köszönjük közreműködését,A Huawei csapata"
-
Promi
aktív tag
válasz ahoysnot84 #2677 üzenetére
Gyorsítótár szemetét törli.
-
djbelo
senior tag
válasz Ferenczi Áko #2656 üzenetére
A képernyőzár ikont el ne felejtsétek jelezni,hogy ismét kimaradt!
-
kapuy
csendes tag
Sziasztok 6.0 tesztelők !
Nektek sem lehet visszafele frissíteni a telefont? Nemrég vettem észre hogy hiányzik a 'helyi frissítés opció' ez elég elkeserítő... Esetleg valakinek ötlete a problémára?
-
djbelo
senior tag
A beállítások (kitkat) biztonság--eszköz rendszergazdák-nál van egy android eszközkezelő. Ez mire jó?
Aktív v Inaktív nálatok? -
cattt
csendes tag
Szeretném megkérdezni, hogy aki eredeti, semmit sem piszkált, csak telefon által megjelenített frissítést végrehajtott (azt hiszem, hogy egy emui frissítés volt csak) használ, annak mennyire értékeli a telefonját az Antutu 6.0? Köszi (Telekom, ha ez számít)
-
Ferenczi Áko
addikt
Ha jól emlékszem akkor a HHuawei Facebook felhívásánál van egy link a részletekes szabályzatról a béta tesztet illetően, amiben megemlítik, hogy bármikor visszatérhetünk az 5.0-ra,ha a Huawei oldaláról letöltöd a szoftvert stb stb..
-
Ferenczi Áko
addikt
Bocsánat a dupláért: Az új ikonok az állaposoron tetszenek? Nekem bitangul bejövős, hogy az adott alkalmazás ikonja jelenik meg miniben..
-
zzola
titán
válasz Ferenczi Áko #2688 üzenetére
Nekem is tetszik.
-
pepetech
őstag
-
theo_76
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #2688 üzenetére
Nekem nem tesz ki alkalmazás ikont...
-
Ferenczi Áko
addikt
Igen, arra gondolt ő is.. A lehúzható ikonok között van ez az ikon, programikonok között ne is keressétek.. Fogalmazásbeli gondok voltak, de szerintem egyre gondol mindenki
(#2692) theo_76 EBBEN a videóban nézd meg, az állapotsoron felül ott van a gmail ikonja, mint értesítő.. Erre gondoltam, hogy jópofa lett!
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
-
djbelo
senior tag
válasz Ferenczi Áko #2695 üzenetére
-
theo_76
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #2695 üzenetére
Jah igen. :-) én másra gondoltam, mert nem értesítést írtatok. Ez benn volt eddig is, csak épp sima fehér vonalas ikonnal. De jó lett az is, hogy világos felületen sötétebbre vált az állapt sáv.
-
Wa2x_
veterán
Hol tudom beallitani, hogy kiirja a szamom amikor hivok valakit? Nem talalom sehol.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest