- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
Pontosan mit csináltál? Lefutattad az alkalmazást? Végig csináltad, amit kért?
Én este csináltam meg. Feltöltöttem a telót, megcsináltam amit kért az app, újra is indítottam, majd csináltam egy takarítás, kihúztam töltőröl és aludtam. Reggel néztem és a képen látható eredmény fogadott. Csináld Te is így, hogy lásd valóban az eredményét. Néhány óra alatt nem fog látszódni semmi. Az alkalmazást meg le kell futtatni, nem csak feltenni. (Értelmezésem szerint, mintha ezt csináltad volna, de ne haragudj ha nem így volt!)
Figyeld, hogy a play szolgáltazás mennyit fogyaszt,ennyire merül a telefonod, ha hozzá sem nyúlt..több mindent is nézz, ne csak az éberséget.[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz Anonymus95 #12251 üzenetére
Végigcsináltam a lépéseket, úgy ahogy leírta. Miért ne látszódna amúgy? 1-2 óra alatt is látszik, hogy ugyanúgy ébren van a telefon . Ha kikapcsolom a helymeghatározást, akkor meg alszik rendesen. Igazából nincs is rá nagyon szükségem, azért hogy az időjárás app működjön, teljesen feleslegesnek tartom.
-
csipszikutya
senior tag
válasz Anonymus95 #12249 üzenetére
Majd este, addig nem érek rá. Az automata szinkronizálást hol tudom rákapcsolni?
-
Anonymus95
senior tag
válasz csipszikutya #12254 üzenetére
Az alapból be van kapcsolva, ha nem kapcsoltad ki. Egyébként Beállítások, Fiókok, és alul a menü gomb alatt tudod engedélyezni.
Ronam
Nem tudom akkor, hogy miért. -
Micsurin
nagyúr
Megjött a ház, nagyon szép, valóban gyári! 3500 volt. Mókás... nincs rajta a valagán a frame number és a legalizáció stb.... vagyis gyártósorról le..... de eredeti és olcsó. Holnap dobok képeket.
És leírást az átöltözésről amint találok T2-es torxot.... ...elbújt a kis huncut.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Torxok kicsavar, kicsit rásegítesz vagy vékony pengetővel vagy sniccerrel a ház és a műanyag közt VAGY marha erős tapadóval (GPS tartó elég erős saccra) kihúzod a házból. Majd be a másikba, csavarok, pipa.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
csipszikutya
senior tag
Kipróbáltam ezt az appot, ugy csináltam mindent ahogy leirtak benne. Egyenlöre semmi változás. adok neki 2 hetet utána irok rola.
-
lumpika
tag
Senkinek sem tűnik fel hogy az Android os mennyi 4g hálózati forgalmat generál?
Nekem ötödikéig 57megánál jár. Nem lehetne ezt vhogy leredukálni kicsit?[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Ennek a telonak az összeszerelése egy nagy kalap fos... csúszó pöckök vannak benne, és csavar... MIÉRT MIÉRT ? Van b+ szilikonnal kinyomva a ház és a telefon közt? Ocsmányabb lett mint volt....
A szervize egy rakás szar, maga a telefon otthon javíthatatlan hála a ragasztásnak.... remek. Remek telo lenne de nem így....The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Nekem csak szétgányolni sikerült... a gyári ház meg annyira puha azonnal nyomódott.... Szét szedni se lehet ezt a szart. Első és utolsó találkozásom a márkával.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
stnorcy
aktív tag
Helló
Valaki segítene nekem?
Le írná privátban hogy tegyem fel a B394 es romot.
Jelenleg Tkomos B336 van rajta és nincs root-olva sem.
köszönöm.Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
Bkrisz9
őstag
válasz Micsurin #12267 üzenetére
Valószínű ezért kaptam újat amikor gondom volt vele. Kisebb szervizek gondolom melegítés és hasonló trükkökhöz is nyúlnak. Videót néztél előtte az összeszerelésről? Képeket csináltál előtte, közben utána? Érdekelnének ha nem nagy kérés.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Micsurin
nagyúr
válasz Bkrisz9 #12269 üzenetére
Persze, pengető + tapadóval mindenkinek szétjött szépen, holnap feldobom a képeket...
Tekintve a keretem van csak sérülve rendelek egy ilyet: [link]
Elfedni elfogja...
-
törölt tag
válasz Micsurin #12270 üzenetére
Én nem szeretnék okoskodni, de mintha említettem volna, hogy két tapadókoronggal nyom nélkül szétszedhető. Még ha ragasztva van is. Az amúgy inkább tömitőanyag mintsem ragasztó, szépen elenged ha erőhatás éri. Persze lehet nekem csak mákom volt, a fene se tudja. De ez már eső után köpönyeg.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz #85619712 #12271 üzenetére
Ha pesti vagy vendégem vagy egy rekesz sörre.
Fogtam két GPS tartót, szét húztam, tökéletesen bement a házba.Holnap jönnek a képek, de ma már nem vagyok szalon képes, eleve holnap 0.-ra kell bemásszak szóval a blog és a képek majd holnap.
[ Szerkesztve ]
-
csipszikutya
senior tag
Hmm... Esös szar idö van mostanság, kapott is pár esö csepett amikor használtam, de nem ázott el a telefon. Bepárásodott a kamerám. Szoljak e a TMX-nek vagy ezért is én leszek a hibás? Olyan a telefon mint lassan 2 honapjq.
Gondolom az, hogy bejut a nedvesség nem fog jot tenni neki... -
törölt tag
válasz csipszikutya #12275 üzenetére
Szerintem tedd a radiátorra vagy hajszárítózd meg. A tmx igencsak cserélne neked kijelzőt,alaplapot,akkut,hátlapot és természetesen a te kontódra, mert a te hibád. Minden. Az meg nem valószínű, hogy bejut a nedvesség, legfeljebb kicsapódik a levegőből. És máris becsapódik a user.
[ Szerkesztve ]
-
stnorcy
aktív tag
válasz Anonymus95 #12272 üzenetére
Helló
B300
B170+Custom/Vendor mappa
OTA-n jön majd a B200
Aztán B394
Ez tiszta.Viszont amit én töltöttem le 2_B170CUSTC432D001-et abban csak CUSTOM és dload mappa van Vendor nincs. Vagy én vagyok értetlen?
És a B200 után otán frissítsem B394-re vagy tegyem fell a Full-t innen?
[link]köszönöm a segítséget..
Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
Anonymus95
senior tag
válasz stnorcy #12278 üzenetére
Vagy Custom vagy Vendor. Nem lehet sosem tudni, mikor minek nevezik el. A lényeg, hogy nem mindkettő, hanem vagy ezt vagy azt tartalmazza a zip fájl.
Továbbá akkor OTA B200 magától jön, ez is stim. A kérdés innen tovább: Kézzel, FULL verziójú B394!
Ha csak OTA-t próbálsz meg feltenni B200-ra, ahogy már egyszer valaki meg is tette, akkor elég durván gajravágod a telót, amit végül is valahogy lehet orvosolni, de az már igen mélyvíz dolog.
[ Szerkesztve ]
-
stnorcy
aktív tag
-
stnorcy
aktív tag
Méd egy kérdés.
A FULL verziójú B394-ből csak az update.app kell a dload mappába vagy minden ami a zipben van?Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
stnorcy
aktív tag
válasz Anonymus95 #12282 üzenetére
Helló.
Bocsi még egy kérdés.
Felment a telóra a B394 full. Csináljak a recovery menüből Wipe data/factory És Wipe cash partició resetet?Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
BenQhunria
tag
Ma telepítettem egy hívás rögzítőt , de csak saját hangomat tudom vissza hallgatni, akivel beszélek azét nem.Acr nevű alkalmazás, mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
chros
őstag
Valaki nem probalna ki, hogy nala is crash-el e a Weather Now? (3 napig ingyenes) Nalam napi 2x legalabb behal, elozo 3 telon semmi gond nem volt vele (android, 4, 5).
Nagyon megszerettem, szep, es nem is zabalta az akkut azokon a telokon.Koszi!
[ Szerkesztve ]
-
tomsmith29
újonc
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Mióta felraktam a B393-as szoftot, azóta időközönként, néha a nap több időszakában is leválik az SD kártya és ezt a hiabüzünetet dobja ki: "az SD-kártya váratlanúl eltávolításra került". Tud erről valaki valamit? Hogyan kehetne orvosolni esetleg, mielőtt magadná magát az SD-kártya? Erőre is köszönöm.
Üdv,Tamás -
Shade45
senior tag
válasz tomsmith29 #12289 üzenetére
Kártya kikap, érintkezőket letörlöd, foglalatod megfújkálod, mehet vissza!
A biztonság kedvéért a fontos adatokat mentsd le róla, ha esetleg mégsem ez lenne a baja.
[ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok! Ha csinálok egy fotót, rögtön hozzá akarja adni a szomszéd család vállalkozásához a google térkép. Hogy lehet ezt kikapcsolni?
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
tonyqa23
senior tag
Nem tudom mi lett,de csak tegnap kezdte. Előtte is csináltam sok fotót, mégse akarta hozzáadni semmihez. Kamera beállításaiban kikapcsoltsm a helymeghatározást, a térképnél pedig visszavontam a kamera engedélyét.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Valaki tud segíteni hogy milyen telefon hívás rögzítő működik rendesen nem root-olt P8-on?
Ami felveszi a saját és a hívott vagy hívó fél hangját is.
Köszönöm.Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
grafnet
veterán
válasz Szabcsizz #12295 üzenetére
Munkához...
Mert olyan vagy amilyen és nem bírod az összes információt megjegyezni, ami egy beszélgetés alatt elhangzik. Pl.: bevásárló lista az asszonytól, egy név és telefonszám a főnöködtől, vagy egy ügyfél kívánsága... végtelen a varia.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Bkrisz9
őstag
válasz grafnet #12296 üzenetére
De azt ugye tudjuk, hogy tájékoztatni kell a másik felet a rögzítésről, hogy ne legyen jogsértő? (Tudtommal.) Egyébként root nélkül szerintem sem megy a másik fél felvétele.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest