Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
viralmind
aktív tag
Tulestem a frissitesen en is /6.0/, a huawei oldalarol letoltott zip-bol sd kartya gyokerebe bemasoltam a dload mappat es az abban levo update.app filet. A vendor mappaban levo frissitest kihagytam, azt sem tudom mi lehet benne par kb meretu, gondolom valami szolgaltatoi f@szsag.Nagyjabol 10 percet mokolt vele a telefon,aztan meg 1x ujrainditottam a biztonsag kedveert, minden telepitett app megmaradt es minden beallitas is.Vegre megjeleniti a zarkepernyon a gmail ertesiteseket is, ez korabban sehogy nem jott ossze, temavaltassal sem.A viber led villogtatast meg nem volt alkalmam kiprobalni, de sanszos , hogy az nem fog menni /egyebirant nem tudom ezt miert nem lehet megoldani/. Valaki hianyolta az elozo android verziobol az automata ki-be kapcsolast, elerheto es mukodik is.Mint irtam nem csinaltam sem mentest, sem resetet, ennelkul is szepen fut a rendszer, es igy megsporoltam az ujra belakast.Termeszetesen senkit ne tartson ez vissza egy reset-tol, az az egeszseges
Ja a telefon gyari fuggetlen 2 kartyas, b170-rol frissitettem. -
-
kutga
nagyúr
Felpakoltam én is a 6.0-t, eddig tetszik.
Eltűnt viszont a jól megszokott ébresztő hangom és nem találom a napfényben való olvashatóságot segítő módot a beállítások közt (lehet automatikusan csinálja? ).
Végre a gmail is rendesen értesít, állapotsoron, szalagcímen, zárképernyőn.
Lehet azért mert többet nyomkodom, de mintha jobban merülne.
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
gianone
őstag
A fejlesztői beállításokban van. Olvashatóság növelése. Amúgy nagyon jó a Beállítások keresője.
Inkább kevésbe merül, szóval valószínű, jobban nyomkodod vagy még nem lőtted be a beállításokat. Pl. energiaséma stb.
A hangot meg szedd le a netről.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
viralmind
aktív tag
Igen , sorry nem is szolgaltatot akartam irni, hanem fejlesztoi-t, meglatom hogyan viselkedik a telefon aztan valszeg felpakolom majd azt is.
Meg egy oromhir, toltes kozben vegre villog az esemenyjelzo led, ertesiteskor, nem pedig csak allandoan vilagit.A viber viszont tovabbra sem villog. -
ANDROID???
addikt
Kéretik nem szét OFF-olni a topicot!
[ Szerkesztve ]
-
TCr
veterán
Ha a gyártó weboldalán fellelhető és szabadon letölthető a 6.0, akkor a független telefon miért nem tudja letölteni?
Miért ül a gyártó ennek a lehetőségnek a szabaddá tételén?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
nyuzge
tag
Sziasztok!
Nekem a telefon az ALE-L21C432B199 frissítést ajánlotta fel. Próbáltam utána olvasni, de ezt nem láttam, hogy említettétek volna.
Milyen verzió ez? Ráengedhetem?
Előre is köszönöm a segítséget!Ottó etté'? ... Nem a Ottó kétté ....
-
TCr
veterán
válasz ANDROID??? #9469 üzenetére
Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam.
Miért nem találja a telefon a beállítások / frissítő / frissítések keresése menüpontban?[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
törölt tag
Közzétette, generálként letölthető. Ez a biztonságosabb módja a frissítésnek.
Értem én, hogy OTA a kérdés, de nem értem miért.
-
Salex1
őstag
válasz ANDROID??? #9474 üzenetére
Tkommosként még nem érint a dolog, de mi az a 3 gombos módszer, amit mindig írtok?
-
Simulator88
csendes tag
Sziasztok! ALE-L21 Single SIM-es Vodás B181-ről megéri a Huawei oldalán kiadott B551-re frissíteni? Menni fog a telefon?
Simulator88
-
ANDROID???
addikt
válasz Simulator88 #9484 üzenetére
1. kérdés, számít a garancia?
-
ANDROID???
addikt
"...A félreértések elkerülése végett..
A Telekomosra/Vodafonosra rá lehet tenni a linken szereplő változatot garancia vesztés nélkül, vagy csak a függetlenekre lehet feltenni garanciavesztés nélkül?
Köszönöm!"Huawei Mobile Hungary-től:
"Kedves ...!
Tájékoztatjuk, hogy jelenleg hivatalos honlapunkon (http://consumer.huawei.com/hu/support/search/index.htm?keywords=p8 lite) az európai általános verzió van fent. Ha hivatalos csatornán keresztül frissíted a telefont, az nem jár a garancia elvesztésével. Sajnos, nem rendelkezünk információval a frissítések közzétételéről, így addig is türelmedet kérjük.
Amennyiben nem független a telefon, meg kell várni a telenor/telekom/vodafon frissítést. Megértésedet köszönjük!"[ Szerkesztve ]
-
csabi10
senior tag
Hogyan kell beállítani hogy az SD kártyát hátértárként cstolja fel a pc-re és ne MPT vagy PTP módban?
-
senior tag
válasz Simulator88 #9484 üzenetére
Én feltettem, nekem minden ok vele!
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
otto14
őstag
Sziasztok! Mik a vélemények erről a telefonról?
asd
-
octopus75
tag
Sziasztok, tegnap a páromat megleptem egy aranyszínű litével anyák napjára! Ami azért nagy szó, mert az iphone ötösét cseréltük le erre!!! :-)
Fel is tettem neki rá a 6-os frissítést! Vendorostul :-) Köszönet nektek érte...
A problémám azaz a páromé, hogy az ötös verzión lévő egyik téma kellene neki, az amelyiknek az olvasatlan üzenet számláló nem piros, hanem átlátszó buborék jellegű...
Ha ebben tudnátok segíteni az nagyszerű lenne!
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Korábban ebben a hozzászólásban leírtam néhány dolgot, úgy látom most megint aktuális. Bár egy része az összefoglalóban is benne van.
A hozzászólásban van egy link, ami egy még korábbi hozzászólásomra mutat. Ott példázva van a fájlok másolásának módja is.
-
DrDobos
őstag
válasz #86973952 #9493 üzenetére
Köszönöm!
Eddig csak átfutottam a 3 gombos módszeres frissítéssel kapcsolatos hsz-eket, de akkor visszaolvasgatok(ma vagy holnap) hogy pl hogy kell eljárni akkor ezzel a vendor mappával stb, ha kérdésem van mégis akkor felteszem itt. mégegyszer kösziSamsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
válasz ANDROID??? #9495 üzenetére
Arra gondolsz, amit az előttem lévő hszben is linkelt?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
Trooper82
senior tag
Érdekes a multitasking a 6.0-án.
Nem tudom másnak mik a tapasztalatai. Én azt vettem észre, hogy itt nem zárogatja be annyira az alkalmazásokat mint lollipopon. Ott egy böngésző mellett megnyitottam valamit kb utána újból be kellett töltenie az alkalmazást amikor visszaváltottam. Viszont nem voltak lassulások. Most használom, váltogatom a progikat, majd pár óra múlva belassul látványosan, aztán elkezdem kilőni a halom háttérben futó alkalmazást, látom, hogy egyre több a szabad ram, és látványosan begyorsul a rendszer.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- PlayStation 5
- Battlefield 2042
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BMW topik
- Milyen monitort vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok