Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
orsacchiotto
tag
válasz DrDobos #9851 üzenetére
Még egy kérdés.
A vendor frissítést is dload ból kell indítani,
vagy kell egy vendor mappát is csinálni a gyökérbe?Esetleg, együtt bemásolni a dload -ba?
Illetve, ha kell vendor mappa is, akkor a dload -ot
törölni kell a vendor frissítés előtt?A végén egy FR?
[ Szerkesztve ]
"Az érett búza, lehajtja a fejét."
-
törölt tag
válasz orsacchiotto #9854 üzenetére
-
törölt tag
válasz orsacchiotto #9856 üzenetére
Mindkettő update.app, szóval egyszerre nem tudod bemásolni. Elsőként a ROM kell, a nagyobbik .app a dload mappából.
-
törölt tag
válasz orsacchiotto #9858 üzenetére
Úgy ahogy a linkelt hozzászólásomban írtam, illetve abban a sorrendben.
3 gombosnál szerintem még mindig lemegy az automata wipe. Én nem szoktam már figyelni, csak elindítom wipe után.
-
vzoli1987
aktív tag
no frissítettem 6.0-ra és megjavult a fogadás/hívás, szóval csak soft hiba keletkezett, hurrá
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
Payphone
tag
Ilyennel találkozott már valaki? Elhajlott a telefon a zsebemben, kb ugyan úgy mint ahogy az Iphone 6 plus-ok. Egyszer csak kivettem nap közben a zsebemből és egy iszonyat nagy görbület van benne, konkréan át látok alatta, ha képernyővel lefele van meg tudom billegtetni a telefont, szerintetek szervizben csinálnak vele valamit?
-
Debilon
addikt
üdv!
ma lettem (remélem) boldog tulajdonosa egy ilyen telefonnak, még nem volt időm beüzemelni, de egy tok kérdésem lenne, (kereső nem dobott semmit erre)
ez a fajta működhet így rendesen?:
Flip windowws tokSuzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
hexenbese
újonc
válasz Tomikaa. #9845 üzenetére
Igen, az előző y300 volt, még működik, magához képest jól, de a teljesítménye nagyon kevés a sok alkalmazáshoz és lehetőségekhez... 3 éve jó volt. Viszont a vakuja sokkal jobb volt, mint a p8 lite-é. Küzködöm vele, ma nem volt hanghiba például, de csak 3 hívásom volt... a sim kártyám nem régi, 2 éve cserélték kicsire... de lehet, hogy bemegyek vele a szolgáltatóhoz cserére, hátha azzal van gond. A telefont viszont máshol vásároltam, és független...
[ Szerkesztve ]
-
Zsocy155
őstag
válasz dokee78 #9877 üzenetére
Itt már többen tették fel a szolgáltatós P8 Lite-ra is a független single 6.0-t és hibátlanul működik.
Ahova másolni kell. -
szaboi6512
őstag
Sziasztok! Már olvastam itt de nem találom!
Lefrissült 6.0-re de a vendor frissítést hogy tudom megcsinálni?
Hogy is van az a 3 gombos módszer?
wipe adat/factory reset
wipe cash particion
Melyiket válasszam?[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
szaboi6512
őstag
válasz szaboi6512 #9881 üzenetére
A helyi frissítés nincs benne nekem a 6.0-ába másnak sem?
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
törölt tag
válasz szaboi6512 #9882 üzenetére
6.0 -ban már nincs. Szervizmenüből tudod feltenni.
Wipe data/factory reset a cash -t is törli. Elég az.
[ Szerkesztve ]
-
user2016
csendes újonc
Valaki használja a gyári mail klienst? Több mail fiókom van. 5.0.1 engedte a második fiókot felvenni úgy, hogy az smtp account azonos volt (csak a POP3 adatok különböztek) gyári 6.0 frissítés után nem tudok egy újabb fiókot felvenni úgy, hogy a küldési adatok megegyeznek. Azt írja, hogy ezzel az accounttal már van fiók. Vakakinek van esetleg erre tippje? Köszi.
-
sonye
senior tag
válasz AMD Power #9886 üzenetére
Na látod, ezért nem kell ilyen kütyüket venni még.
Nem sok értelme van az okosóráknak még. Sőt nem is tudom mi értelmük lehet egy hétköznapi embernek, aki nem fut, nem méri a pulzusát stb.nálam a facebook és a mail fiókok sem szinkronizálnak állandóan. Így napi használattal 2 nap, de alig használattal 6 napig bírta a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
G@ß!
őstag
Szokott lenni nektek olyan, hogy beírtok egy google-s névjegyet, majd bizonyos idő múlva eltűnik. Mintha be sem írtam volna. Egyszerűen kitörlődik. Baromira idegesítő. Hm?
-
robcsekwow
tag
6-osra frissítés menetéről gépen kérhetnék pár instrukciót?
-
kogamester
csendes tag
-
DrDobos
őstag
válasz kogamester #9896 üzenetére
Ezt magamnak írtam le, azért olyan, amilyen
Csinálok egy adatmentést a belső tárhelyről, majd az SD gyökerébe bemásolom az oldalról letöltött "Software" mappából a dload mappát.(Benne az update.app-al)
Ezután a telefont kikapcsolom, és a bekapcsológomb, hangerő + és - nyomásával belép a az un. Updaterbe, ahol automata műveleteket kezd meg. Elsőként automata wipe játszódik le, majd újra rakja a gyári ROMot.(ezt porterkocka írása) Ezután felrakja a 6.0-t. Ezután a vendor mappa update.appjára cserélem az előzőt,(így a vendoros update.app lesz a dload mappában) és megint megcsinálom a 3 gombos módszert, hogy a vendoros update.appot is feltegye.(Innen már nem kötelező, de ajánlott lépések következnek..) És ezután kell megcsinálnom a kikapcsolt állapotú telefonon a kikapcsológomb és hangerő + gombot, ami beléptet a stock recoverybe, és itt kell megcsinálnom a 2 wipet/factoryt.Samsung Galaxy A55 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BMW topik
- Milyen monitort vegyek?
- Óra topik
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Dell asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest