Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- MIUI / HyperOS topik
- Tipp érkezett az Android 16 korai startdátumára
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.
Na itt a készülék gyári független DualSim-es
A 170-es rom van rajta és nem is talál frissítést.
Ezt találtam legfrissebbet hozzá ezt feltolom helyi frissítéssel.
ALE-L21C432B524"Hosszú és eredményes életet!"
-
bojtix
tag
Tisztelt Hölgyek-Urak!
Nagyon gondolkodom, hogy a telefon váltásnál P8 lite helyett a P8-t válasszam. Nem játszom zömében telefonálok és wifi hotspot így jól jön a 4G-s B20 frekin.
Van valakinek konkrét tapasztalata a két készülék összehasonlításában. Valójában a kamera érdekelne, mert a teszteket és mind két fórum olvasásában látom hogy a lite is jó, de a P8 nagyon jó, de nem vagyok biztos benne hogy 10 helyett érdemes 60-t adnom érte.(Esetleg ha valakit érdekel az B2-s óra írjon privátot.)
Előre is köszönöm türelmet és a válaszokat!
xiaomi 12X; MI8; MI2S
-
GordonSamway
aktív tag
#8396 ???
"Hosszú és eredményes életet!"
-
ANDROID???
addikt
Nincs saját tapasztalatom a P8-al kapcsolatban, de ár/értékben a Lite változat nyer.
A Huawei értékesítő is annyit mondott, ha van miből szórni telefonra, akkor mindegy, de átlag helyzetben a P8 nem jobb annyival amennyivel többet tud, ő a piaci kisker független árra értendően mondta ezt.A P8 topicban kérdezz rá (de ezt már biztosan megtetted)..
[ Szerkesztve ]
-
bojtix
tag
válasz ANDROID??? #8408 üzenetére
A kollégám 2 hete vette a saját lite-t és azt mondja hogy a samu ace 3 hoz (vagy 4 volt) megváltás pedig eddig nagyon samu párti volt. 2 percre vettem kézbe, de egész jónak tűnt....
xiaomi 12X; MI8; MI2S
-
AMD Power
titán
Mint már írtam is hivatalosan a fuggetlen telefonokra aprilisban jön a 6.0. Jóval kesobb még a szolgaltatos telokra.
Nagyon jó telefon a P8. De annyival nem jobb mint amennyivel drágább.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
Na akkor konkrétan azt kérdezem, van olyan, aki nem bétatesztelő, csak felrakta a B524-et, és megjött neki az B550?
Nokia 1610i Huawei Nova
-
ANDROID???
addikt
Az esetek többségében a P8 Lite tulajok, az előző telefonjai(k)ról váltva pozitív tapasztalatokról számolnak be, csak néhány esetről olvastam, hogy csalódás volt ez a típus. Nyilván nem lehet azt elvárni ettől a típustól, mint a 150-200 ezres kategóriában, de a mindennapi felhasználásban rendben van a készülék.
A kijelző fényerő gyengesége lett említve a tesztben, azonban ez szerencsére nem olyan vészes.
Nekem szerencsére jó tapasztalataim vannak vele, a kijelző napfényben olvashatósága is rendben szerintem, persze vannak jobb kijelzővel készülékek, de nem ennyiértAMD Power: +1 , ha a pénz nem lényeg, akkor persze erősebbet, de annyival többet nem ér.
[ Szerkesztve ]
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.Hogyan kell eltüntetni a navigációs sávot?
Köszönöm"Hosszú és eredményes életet!"
-
gianone
őstag
válasz GordonSamway #8413 üzenetére
Szerintem aki akarta, látta elsőre is, másodikra is...
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
-
gianone
őstag
Mivel még a Nillkin tokom sokára érkezik, valamit kezdeni akartam a 150 forintos noname-mel, mert sehogy nem akart a telón maradni. Neten olvastam, hogy szilikontokokat fel lehet frissíteni "főzéssel", adtam neki egy esélyt. Bedobtam 30 mp-re forrásban lévő vízbe, majd hidegbe, és gyorsan letörölgettem. Rátettem a telóra és jól rásimítottam. Közel sem lett tökéletes, de mindenképpen jobb. Már legalább rajta marad. Így használható átmenetileg.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
válasz GordonSamway #8419 üzenetére
Jól néznek ki, de én olyat szerettem volna, amiben látszik valamennyire a teló.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
ANDROID???
addikt
válasz GordonSamway #8419 üzenetére
Ez jól mutat, de aluból van?, és esélyes, hogy vissza fogja a wifi-t, vagy a térerőt.
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
Azt látom, hogy a Nillkin a tokok non plus ultra-ja, de azért bátortalanul megkérdezném, hogy EZ A TOK milyen ezzel a telefonnal. Valami ilyesmi van a Samsungomon és már négy éve úgy áll rajta, mint Katiban a gyerek... Ha ezen a telón is úgy állna, akkor csak spórolok egy ezrest a Nillkinhez képest...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
ANDROID???
addikt
válasz lacibacsi #8422 üzenetére
Itthonról: Nillkin tok
-
Morzsibácsi
tag
válasz ANDROID??? #8421 üzenetére
Így van.Nekem 1 napig volt aluban.Se térerő,se wifi,se gps....de qrva jól nézett ki
-
gianone
őstag
válasz ANDROID??? #8426 üzenetére
Ennyiért meg is vettem volna, ha láttam volna, és nem kellene érte Újpestre menni, akármennyire is kedves a szívemnek. Hajrá, lilák! Szállítással dupla áron már nem az igazi.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
GordonSamway
aktív tag
Ez még egy bitang jó tok. 1400ft az Ebay-en. Itthon 3000
-
GordonSamway
aktív tag
Igen a hátlapja szál csiszolt alumínium a belseje puha műanyag.Az S5-öm wifijét térerejét nem bántotta
-
zojjektum
senior tag
Ahonnan hasonlót rendeltem (igaz még nem érkezett meg) azt írták, hogy a keret alu a hátulja plasztik.
-
GordonSamway
aktív tag
válasz Morzsibácsi #8432 üzenetére
Nem fogja bántani mivel a belseje az puha műanyag.Ha teljesen fém lenne akkor már másabb lenne ,de ennek csak a feneke az alumínium.
De délután elmondom,mert rárakom."Hosszú és eredményes életet!"
-
Morzsibácsi
tag
válasz GordonSamway #8434 üzenetére
Ok.Kíváncsi leszek.
-
GordonSamway
aktív tag
Nekem ez a firm. van fent.Ugye ez a legújabb és erre lassan jönnie kellene a 6.0-nak???
ALE-L21C432B188"Hosszú és eredményes életet!"
-
MonRo
tag
válasz GordonSamway #8436 üzenetére
Valami gondod van a jelenlegivel, vagy csak Téged is beszippantott a frissítési láz?
-
-
gianone
őstag
Kíváncsiságból tettem fel a 6.0 bétát és az akksival kapcsolatban is hallhatott jókat az ember nexusos ismiktől. Nem bántam meg, teljesen jó. Illetve azért a Lollipop hagyott bennem rossz emlékeket. A jó feature-ök mellett bosszantóan bugos volt anno (még nem Huaweien használtam). Persze a végére minden rendszer kikupálódik.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Orionhilles
senior tag
Sziasztok!
Akinek van root a telefonján, kipróbálná, hogy pl.: paragon, stickmount app-pal működik-e az OTG?
Előre is köszönöm!– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
z00mhead
tag
válasz GordonSamway #8441 üzenetére
Amikor lehetett, jelentkeztem béta-teszternek, és azóta a 6.0 fut a telefonomon. Ki merem jelenteni, hogy jobb, mint a gyári lollipop, kulturált használattal simán megvan a kétnapos akksiidő, korábban ez nem volt elképzelhető.
Annak idején az első generációs Moto G-m a hivatalos 5.0-ás frissítés után kezdett el hülyéskedni (nyilván alig 1 héttel a garanciaidő lejárta után), szóval azóta kissé szkeptikusabban állok a béta vs. végleges verziók összehasonlító elemzéséhez.Vicces idézet - birtkokolt kütyük (kívánságlista) - életigazságok (lehetőleg Coelho) - random link
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Kérdeztem már korábban hasonlót, de jelenleg korlátozott működésű wifi szolgáltatás és internet hiányában a laptopomon, nem tudom visszanézni, örülni fogok ez az üzenet elmegy.
A lényeg: Jelenleg olyan helyen vagyok, ahol van wifi, csak nem igazán működik a falak mögött, laptopon.
A Huawei telefonon ugyanott jobb a wifi jel (pl. nagyobb a dBm), de ha a telefont kiteszem az ablakba, egészen jó a dBm, az Mbps 14/1, ami nem 21.századi érték, de legalább használható.Kérdésem: hogyan tudnám összekötni a telefont a laptoppal úgy, hogy a telefonon jön a wifi, a laptop meg internetezik a telefonnal?
A telefon beállításhoz tényleg béna vagyok, kérlek, aki válaszol, kicsit részletesebben.Na ha a segítségetekkel összehozott telefon wifi - laptop internet elérés a wifi hibájából továbbra is használhatatlan lesz, kénytelen leszek a telefonra a jelenlegi 150MB-os adatcsomag helyett, ideiglenesen valami nagyobb adatcsomagot venni... Ha csak ez lesz a megoldás, a telefon 4G adat megosztás a laptoppal módszere ugyan az lenne mint a telefon wifi-laptop?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Rush77
aktív tag
szia!
Próbáld ki wifi hotspottal amennyiben jól értelmeztem, hogy a telefonon keresztül csatlakoznál a netre a géppel.
Beállítások ->Vezeték nélküli & Hálózatoknál Egyebek -> Megosztás és hordozható csatlakozási pont -> Hordozható Wifi hotspot.
Itt beállíthatod a jelszót a Wifihez (amit majd a gépben adsz meg) bekapcsolod és ennyi -
Morzsibácsi
tag
válasz z00mhead #8443 üzenetére
".......kulturált használattal simán megvan a kétnapos akksiidő, korábban ez nem volt elképzelhető...."
Első naptól folyamatosan bekapcsolt bluetooth-tal,wifi,mobilnet,gps időszakos használatával,játékkal,simán bírja a 2 napot,nagyon sokunknál.Szóval ez nem olyan elképzelhetetlen. Nekem ehhez sokkal többet kéne mutatnia,hogy meggyőzzön
-
z00mhead
tag
válasz Morzsibácsi #8446 üzenetére
Nyilván másnak az 5-ös droiddal is megvan a két nap (mindenki másképp használja a telefonját, ugye), de én egy saját összehasonlítást szerettem volna vázolni: az én felhasználási szokásaimmal a lollipop-pal nem volt meg a két nap, most meg megvan.
Vicces idézet - birtkokolt kütyük (kívánságlista) - életigazságok (lehetőleg Coelho) - random link
-
tkonya
aktív tag
válasz z00mhead #8447 üzenetére
Nálam 1, max 1,5 nap pedig átlag user vagyok. Nincs wifi, adat, bt, se semmi, csak ha használni akarom. Mondjuk az beszédes, hogy melóhelyen olyannyira nincs térerő, hogy volt mikor 2 órát írt hálózat keresésre, gondolom ez sem akkuidő javító tényező😃 Jahh hogy ezt fix 2g-re állítva tette😃😃 Kék t elmehet a sunyiba😃 Mellettem a kolléga a vodával meg esetenként vígan 4g-t használ.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
z00mhead
tag
válasz Morzsibácsi #8449 üzenetére
El foglak szomorítani: elég esélytelen a 3 nap, max über-aszkéta módban
Vicces idézet - birtkokolt kütyük (kívánságlista) - életigazságok (lehetőleg Coelho) - random link
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest