Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- MIUI / HyperOS topik
- Tipp érkezett az Android 16 korai startdátumára
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EtonBlazer
csendes tag
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés lesz, az előző telefonjaim mind tudták ezt a funkciót. Arról lenne szó, hogy szeretnék közvetlen a kijelzőre rajzolni, írni.(Az LG-k körében ismertek tudják hogy ezt az lg-nál a quickmemo funkcióval lehetett elérni, azt hiszem.) Tehát ennek a telefonnak van valami ilyesmi funkciója, vagy külön alkalmazás rá?Samsung Galaxy A55 5G
-
peterdeme
tag
Gyerekek,ahogy már megemlítettem a tegnapelőtt,a kijelző 9 hónap után felmondta a szolgálatot. Itt egy kép róla:
Gondolom ez egyáltalán nem jellemző probléma.Úgy látszik kifogtam egy hibás darabot.Nem mondom,hogy soha nem ejtettem el a telefont,de ez nem az esés pillanatában lett ilyen,hanem spontán,használat közben.
-
peterdeme
tag
válasz ANDROID??? #8905 üzenetére
Nem,ez a gyári fólia.
Ezen gondolkodtam,hogy az sem kizárt,hogy az esés következtében történhetett valami,de ezt lehet is bizonyítani?
-
Funthomi
aktív tag
válasz EtonBlazer #8901 üzenetére
Helló!
Anno én a fehér Sony telómmal jártam ugyanígy, csak a tok fekete színű volt
Acetonmentes körömlakk-lemosóval sztem nyugodtan neki mehetsz. Azt javaslom, h először kis és nem túl látható helyen kezd a műveletet, sosem lehet tudni... Ha ott nem látsz gondot, akkor rámehetsz a bajos részre. Ha az acetonmentes téma nem válik, kipróbálhatod acetonossal, de azzal már óvatosabban.
Majd írd meg, h sikerült a dolog.Üdv!
YOLOska
-
Golgotha
csendes újonc
Érdekes hogy ezzel a telefonnal semmi sem megy egyszerűen, legalábbis nekem. Youtube értesítések be vannak kapcsolva mégse kapok értesítést ha valaki feltölt egy videót akire fel vagyok iratkozva, előző telefonomon hasonló problémám nem volt, ugyanúgy más app se küld értesítést pedig telefonkezelő-értesítèsközpontot is átbújtam már. Valakinek van hasonló problémája ?
-
tkonya
aktív tag
válasz Golgotha #8910 üzenetére
Szia,
Nekem úgy sikerült beállítani a youtube-os értesítéseket, hogy a kiválasztott csatorna főoldalán a megnevezés mellett van egy "harang" ikon és azt kapcsoltam be. Valamint a youtube beállításainál, étesítések azon belül az előfizetés kiemelt videói funkció is aktív.
Így próbáltad?Motorola Edge 30 Fusion
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Egy pár apróbb problémára keresek megoldást, hátha tud valaki segíteni.
1- Mostanában elő szokott fordulni, hogy nem tudom feloldani a képernyőzárat. Megnyomom a gombot és nem jelenik meg az óra és addig meg nem is oldja fel. Van, hogy csak pár másodperc amíg megjelenik az óra de van, hogy nem csinál semmit és ilyenkor az egyetlen megoldás az az, hogy a lenti sávból megnyitom a kamerát és úgy lépek vissza a főmenübe.
Ezt nem mindig csinálja de baromi idegesítő. Még nem próbáltam másik témával de szerintem nem az lesz a gond mert csak addig nem tudom feloldani amíg meg nem jelenik az óra az meg adott minden témánál (legalábbis még nem találtam meg, hogy lehetne kikapcsolni)
2- Arra van esetleg megoldás (bár ez inkább android-al kapcsolatos semmint magával a telefonnal), hogy amikor zenét hallgatok és jön egy értesítés (vagy esetleg megy a navi) akkor ne halkítsa le a zenét?
-
Salex1
őstag
A gmail levél értesítés a lehúzható értesítő ablakon néha fekete betűvel jelenik meg, ez miért van? Gyakorlatilag olvashatatlan. Át lehet állítani?
Gyári T-s ROM -
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Miért van az, hogy néhány esetben telefonálás közben elindul a zenelejátszó? Fogadott és indított hívásnál is előfordult már, különböző személyek esetében. Annyi közös van bennük, hogy egyéni csengőhangot tettem hozzájuk. De a lejátszó nem ezzel a hanggal indul el, hanem egy tetszőleges (eddig mindig más) zenei albumot nyit meg. Mondjuk legalább pause állásba kapcsolja magát rögtön és nem hallom beszélgetés közben... Hívás után sem indul el a lejátszás, de a lejátszó program fut, amit csak a feladatkezelőből tudok kilőni. Ötlet? (Teljesen gyári T-s telefon)
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
biroatis
tag
Sziasztok!
Tudnatok abban segiteni, hogy páromnak semmilyen értesitést nem jelez a teló,pedig minden engedélyeztetve van!!!
Mi lehet a hiba?
Köszi
www.expertnet.hu//Samsung Galaxy S6 (gold) 6.0.1//Samsung UE40F7000//Xbox360 250GB
-
mr.nagy
tag
Sziasztok!
Az megoldható (ha igen hogyan? ), hogy ha Bluetooth kihangosító van csatlakoztatva a telefonhoz, ne csak a kihangosító hangszóróján, hanem a telefon hangszóróján is jöjjön a hang?
Kaptam egy okos órát ami tudja ezt a funkciót. Engem tökéletesen hallanak tehát a mikrofonja rendben van. De az óra hangszórója olyan halk, hogy kocsiban, menetzajban én nem hallom mit mondanak, viszont a műszerfalon lévő tartóba a telefon hangszórója tökéletesen hallható. Az óra típusa: RWATCH R11
HMNote10Pro
-
Gero66
csendes tag
válasz EtonBlazer #8901 üzenetére
aceton a legtöbb műanyag oldószere!!!! Nehogy azzal próbáld! Próbálhatod úgy hogy ablaktisztítót permetezel valami puha szövetre,ha a folt makacsabb,óvatosan folyékony súrolókrémmel is próbálhatod,de ez koptat,amit figyelembe kell venni.
Sok sikert, üdv.Azt kapod vissza,amit másoknak adsz.
-
conair
tag
sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne, akinek van ilyen telefonja. Ez a telefon full active dual simes? Nekem fontos lenne ez a funkció. 2 kártya, és átírányítás nélkül bejelezzen a másik. Ellentmondó infókat találok erről. Segítetek?
Zs.
Az ember annyit ér, mint az adott szava.
-
retroid
senior tag
Android M (6.0) lassan ideér már?
Közeleg április közepe de elég nagy a csend....
Amúgy elvben ha bevinném a szervízbe, akkor gariba ők rárakhatják ha kijön a független Dual SIM re? Mert pl Samsung vagy Microsoft simán csinál szoftverfrissitést a szervizbe...
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
retroid
senior tag
Ők csinálták a béta tesztet is?
-
retroid
senior tag
válasz ANDROID??? #8938 üzenetére
Akkor kik inteztek a magyar betatesztet? Ki volt az a szerviz?
-
idg104
tag
Sziasztok!
Amióta frissítettem rajta az androidot (gyárilag), minden bekapcsolásnál kijön a "töltés" ikon és azt írja, hogy "Android frissítése folyamatban", de csak kb 5 mp-ig. Miért van ez? -
cukormeister
csendes tag
Üdv!
Tudnátok abban segíteni,hogy ha elküldök egy SMS-t miért nem jeleníti meg az ékezeteket a készülékem?
Amikor írom akkor úgy írja ...
Engedélyezve van az optimalizáslás.Köszi előre is !
Cukor
Ha kéne választani a barátnőd és a lottó- főnyeremény között, Te milyen autót vennél belőle?
-
zojjektum
senior tag
válasz cukormeister #8942 üzenetére
Sms-nél lent menü -> beállítások -> haladó -> 7 bites optimalizációt kapcsold ki
-
idg104
tag
válasz ANDROID??? #8941 üzenetére
Szia, nem volt. Manuálisan frissítettem, kb 1 hétre rá, hogy megvettem a telót.
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Két kérdésem lenne...1. Chrome és Gmail alkalmazásokban, hogyan tudom beállítani (be lehet-e egyáltalán) azt, hogy nagyításkor tördelje a szöveget? Az Opera és Firefox ezt simán tudja, de nem szeretném csak emiatt feltenni ezeket.
2. SMS írásakor ékezetesen írok. Azonban az elküldött üzeneneteknél ékezet nélkül jelenik meg a szöveg. A fogadott sms-ek szintén ékezet nélküliek, pedig ékezetes írja a feladó. Hol kell beállítani, hogy normálisan lássam?
Köszönöm.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest