- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz Oldman2 #30500 üzenetére
Köszi.
Akkor ezekszerint csak visszaállni kell 9.1-re, ott a visszállás miatt "üres" rendszer lesz gondolom, aztán rádobni a call recorder és minden megy, ahogy kéne.
Kicsit fura, de akkor marad ez az opció.Viszont elég sok negatív tapasztalat jött eddig a 10-es droidról, így már csak az kérdés, hogy arra érdemes -e egyáltalán váltani..
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
-
Dictator^
veterán
válasz yodamester10 #30503 üzenetére
A kamera videó részén van valami féle AF lock?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
basaja
senior tag
Kb másfél hét után néhány gondolat a 10-ről.
Nálam az Opera nem fagy,csak azt használom,mert a Chrome nem gyere be.
A kamera egy hangyányival jobb lett,de nem üti meg a 8-as szintjét 🙄
A sebesség kifogástalan,AOD-t szintén nem használok, így arról nincs véleményem.A sötét mód nekem tetszik, hogy spórol e vagy segít a kijelzőbeégés ellen,nem tudom.
Sajnos az akku már nem az igazi,igaz már a frissítés előtt is gyengélkedett.Kb 3 héttel ezelőttig napi 6-7 óra kijelzőidőt simán tudott,most ha már megvan a 4,4 és fél örülök...két napja nem egész 2 óra SOT-tal állt az akku 37%-on,na az már gáz..
Elkezdtem nézelődni,mert lassan 2 éves lesz a Máté,de sajnos igazi alternatíva nem nagyon van.[ Szerkesztve ]
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
válasz Oldman2 #30500 üzenetére
Ha jól emlékszek, valaki kérdezte, hogy a rögzített Hívások hol találhatóak...?
Részletek:
Hívás után az Értesítések között megjelenik egy ilyen:
Ezt megérintve, a felvétel azonnal meghallgatható.
A gyári Hangrögzítő alkalmazásban ez után megjelenik egy az alábbihoz hasonló bejegyzés:
Itt kiválasztva a kívánt Felvételt, meghallgatható, megállítható, törölhető.
Hol tárolódnak ténylegesen ezek a felvételek? Az alábbi Screenshot-on ez is látható:
A Név eleje és a telefonszám egy része kitörölve. Eredetileg az egész látható a fájlnévben!
[ Szerkesztve ]
-
Goxi
tag
Sziasztok!
A következő WiFi parám van:
Csatlakozik ugyan a wifi hálózatra (kapcsolóknál írja is melyik hálózaton van) , de a hálózat egyáltalán nem ad internetet.
WiFi speed tesztet próbáltam futtatni, de nullás értékekkel kidob.
Mielőtt küldöm szervizbe van ötletetek hogy mit lehetne csinálni? (talán fejlesztői beállításokbol, vagy nemtom).Köszönöm erőre is a segítséget 🙏
-
Goxi
tag
-
mirci18
addikt
válasz basaja #30505 üzenetére
Én Sot időt nem szoktam nézni töltöm amikor kedvem van.
Nekem elvileg nem lett kevesebb.
A 10-es rendszeren annyira fehér és hitvány a háttér muszáj volt sötétítenem a sötét móddal.
Jó áron telefont váltás szempontjából nem találtam. Telekomnál néztem.Honornál Ips a kijelző ezért visszalépés.
Samsungtól S10+ az alatt az A széria nem tartalmaz Dexet amit a Huawei mobil oprendszere lenne ami ritkán kellene de akkor fontos.
Nokia 9 Purwiew no comment.
Huaweinél 125 a P30 kicsit több mint amiért a Mate-et vettem. De ugyanazt tudja kb kamerában és tudásban mint a Mate 10 pro. Ennél jobb lenne a P30 pro 210-ért.
Xiaominél a Mi Note 10 a jobb választás az meg 180 e ft.
Mivel a Huawei P széria kifutó modell lesz az újak meg már nem teljesen android kompatibilisek
Marad a Xiaomi és a Samsung. Vagy akkor ha kezd haldokolni a Mate 10 pro veszek egyet 120 fölött. Vagy akkor ha ezek le lesznek ennyire árazva.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
basaja
senior tag
válasz mirci18 #30509 üzenetére
Samsung nálam kizárva.Xiaomit sem szeretnék,bár ha nem lesz más kiút...Valamelyik kínai webáruházban az új Poco 150 k alatt van szállítással együtt, míg itthon egy 100-al drágább...
Ismerősnek van Realme X2 Pro telefonja,ott meg nincs IP és infra. Viszont GCam-mel nagyon szuper képeket lehet vele készíteni és profi a támogatás,valamint eszméletlen a gyorstöltés...[ Szerkesztve ]
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
GEIL
addikt
válasz norby_42 #30512 üzenetére
Igazából "csak IP67" védelem van a Mate10 pro-n.
2 és fél évesen most:
Esőben gond nélkül felveszem, vagy vizes kézzel is gond nélkül használom....de pl élménymedencébe is bevittem párszor fotózni...ahol fröccsenő víz esetleg érte...de víz alá nem tettem és nem meríteném alá soha. Oda IP68 védelem kéne !Persze vannak videók róla hogy Mate10 pro-t tettek víz alá...stb...de apróbetűs részben ott van hogy nem sós, nem klóros vízben tesztelték laboratóriumi körülmények között...ez csak elmélet hogy jól bírja......ha 10 ből 7 bírja, akkor tuti az enyém már beázna...inkább nem rizikózok vele teljes alámeritéssel.
Már megbontott, javított...akksicserés telót már óvnám mindentől....de esőben még azért merném használni...
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
g4mer
senior tag
én egyszer sima csapvíz alá tettem és úgy takarítottam meg a telefont, után 2 napig recsegett a hangszóró, szóval kihagyom a fürdetést
Sic Parvis Magna
-
Irocase87
újonc
Az miért van, hogy a google segédnél, mikor a kezdő lépésekre kattintok azt írja, hogy ellenőrizzem a kapcsolatot?
-
fdisk
őstag
Aquamailt használok... 10-es droid alatt egyszer csak elfelejt szinkronizálni.
Nem jönnek meg az emailek.
Most is rányomtam, 25 olvasatlan levelem volt.
Másnál is volt ilyen? 🤔A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
-
Braavos
tag
Ha beállításokban az "automatikus letöltés wifin", illetve az "éjszakai frissítést" kikapcsoltam, akkor nem fogja a telefon a 10es androidot magától telepíteni? Esetleg valahol még le kell tiltani a frissítés lehetőségét?
-
Bodor
veterán
válasz Braavos #30530 üzenetére
Én a Beállítások/Rendszer/Rendszerfrissítés alatt az éjszakai frissítést kikapcsoltam, ahogy a fejlesztői beállításokban a redszer automatikus frissítést is. Az alkalmazások között a Rendszerfrissítés alkalmazásnál megtagadtam az engedélyt, hogy hozzáférjen a telefonhoz, valamint kikapcsoltam az értesítéseket is, és megtagadtam tőle a rendszerbeállítások írását is!
Más: Sajnos nem figyeltem oda, és lemaradtam a garancia idő alatti akku cseréről, így tanácsot szeretnék kérni, hogy Budapesten hol érdemes cseréltetni? Kinek milyen tapasztalata van? Fontos lenne, hogy megvárható legyen, megbízható, de nem túl drága.
Talán itt a legolcsóbb, de nem tudom milyen aksit tesznek bele. [link]
Lcdfix-nél jártam már régebben, Honor 8-ban cseréltek, megbízhatónak tartom, csak kissé drágának. [link]Szóval ha valaki jó szívvel ajánlana saját tapasztalat alapján egy gyorsszervizt, annak örülnék.
-
fdisk
őstag
válasz Braavos #30532 üzenetére
Én a háztól-házig szolgáltatást vettem igénybe.
Hétfőn vitték, csütörtök hozták.
Cseréltek szinte mindent. Akku, kijelző, elő- és hátlapi kamerát, USB portot.
Meg vagyok elégedve velük mA célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Braavos
tag
Sikerült a beállításokat elvégeznem, egyedül a lenti részt nem találom sehol.
"Az alkalmazások között a Rendszerfrissítés alkalmazásnál megtagadtam az engedélyt, hogy hozzáférjen a telefonhoz, valamint kikapcsoltam az értesítéseket is, és megtagadtam tőle a rendszerbeállítások írását is!"
-
Bodor
veterán
válasz Braavos #30534 üzenetére
Beállítások/Alkalmazások és és értesítések/Alkalmazások/Rendszerfrissítés/Engedélyek
itt a telefonnál legyen szürke a kapcsoló
Beállítások/Alkalmazások és és értesítések/Alkalmazások/Rendszerfrissítés/Értesítések
itt minden legyen kikapcsolva
Beállítások/Alkalmazások és és értesítések/Alkalmazások/Rendszerfrissítés/Adathasználat
Mobiladat és wifi , itt minden legyen tiltott
Beállítások/Alkalmazások és és értesítések/Alkalmazások/Rendszerfrissítés/Speciális/Rendszerbeállítások írása
Nem.
És végül: Beállítások/Alkalmazások és és értesítések/Alkalmazások/Rendszerfrissítés
Kilövés
Telefon újraindítása után kilövést megismételni. -
MODERÁTOR
10-es droid alatt másnak is szarabb lett a kamera? alig talál fókuszt, videózás közben folyamatosan ugrál a fókusz. A folyamatos chrome fagyást már meg sem említem. Azt hiszem elkezdek valami utódot keresni mert ez így nem fajin
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
quint
aktív tag
Urak, egy technikai kérdés:
A már letölt(őd)ött 10-es frissítést hol lehet megtalálni, hogy lehet törölni?
Nem akarom felrakni. Azt mutatja, hogy a ~4GB-os csomag 100%-ban letöltve, Total Commanderrel viszont hiába kerestetek bazi nagy állományt, nem talál semmit. -
-
-
Ezt találtam: OTA file location
-
quint
aktív tag
-
-
Goxi
tag
Affene! 10en nem elérhető az 5 elemből álló (wifi, BT, stb) kapcsoló widget.
Van ötletetek? Esetleg playrol ilyen widget? -
fdisk
őstag
Fúúú skacok... A messenger is el kezdett laggolni, mint állat. 😒
Remélem nem a 10-es droid a szar... Bár attól tartok hogy az.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
MODERÁTOR
"Remélem nem a 10-es droid a szar" de az. Nálam fagy a chrome, szaggat a bluetooth és a kamera is egy kalap kula lett. A messengeren meg tökre késve jönnek az üzenetek. Igazából semmi újat és jót nem hozott a 10-es droid.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
fdisk
őstag
Volt fr a 10-es után?
Mert nekem volt... Igaz más okból, de volt.
Most azon gondolkodtam, hogy hisuitevel visszateszem a 9.1-et, frissítek, de nem csinálok fr-t.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest