- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4mer
senior tag
-
keselyü57
tag
A 42 mm-re ma reggel jött meg a frissítés, de nagyon titkolóznak. Semmi infó, hogy mit tartalmaz a frissítés. Azért ez a hozzáállás élég sok mindent elárul az Amazfitről. Az emailekre nem válaszolnak.
-
edward2
addikt
válasz Occon adom #30795 üzenetére
Na erre nem tippeltem volna, hogy edigital. Akkunál vettél észre érezhető javulást?
-
_DiEGO_
őstag
Sziasztok.
Egy 1éves Mate 10 Pro -ért mennyit szabad max adni. Isminél volna egy eladó.
És szeretnék neki árat mondani.
Vagy megéri megvenni?
Olvasgattam csomó hsz-t visszafele, és: valóban szoftveresen rontottak a fotózás/videózás képességén? Vagy pár emberke hisztériája csak.
Amúgy már a legfrissebb rendszert tartalmazza.
-
_DiEGO_
őstag
Szép telihold van ! Valaki csinálna egy esti/éjszakai felvételt a telójával ? Hogy lássam mégis milyen képet produkál !
Nagyon-nagyon megköszönöm -
Occon adom
aktív tag
válasz _DiEGO_ #30809 üzenetére
Nekem semmi bajom a telóval, tökéletes a videó, a messenger, de minden, android 10 -l is .
A kijelzőm beégve kissé, de ha telefonálok vele a fülem lássa.
Jaa, teszem hozzá nem piszkáltam,, nem változtattam a szoftverén, nem volt semmi okossággal feruházva, csak a gyári frissítéseket tette fel a független telóra. Nincs is bajom vele, teszi a dolgát, ha kell csendesen informál, amiről kell.[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
válasz yodamester10 #30811 üzenetére
Na akkor még 1x
"Egy 1éves Mate 10 Pro -ért mennyit szabad max adni. Isminél volna egy eladó.
És szeretnék neki árat mondani."Erre kértem segítséget ! Nem egyéb tanácsra, köszi.
oké, értelek
-
kp78
addikt
válasz edward2 #30815 üzenetére
Szerintem inkább kicsit alá mondasz.
Az árat nyilván befolyásolja, hogy van-e még rá gari (gyári vagy csak bolti), állapota, extra kiegészítők.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Exelsior24
aktív tag
válasz _DiEGO_ #30813 üzenetére
Ahogy látom 50-60k HUF körül vannak, múltkor néztem külföldi oldalakon ott 40-45k HUF körüli áron számítják be a Mate 10 Pro-t, pedig teljesítményben még mindig ott van, mint egy mostani közép kategóriás telefon, tudásában pedig még felette is.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
_DiEGO_
őstag
Köszi !
Akkor én nem is mondok semmit, mert 35-ért adná el nekem ! Ezek szerint akkor ez jó vétel lesz. Megvan mindene. Dobozában, van még rajta gar is.
köszi mindenkinek
-
_DiEGO_
őstag
Sziasztok!
Van egy csöpp problem. Az hogy nem Dual sim-es. Lehet ezt függetleníteni és ha igen az tuti 200% biztos?
Ugyanis a teló Telenor-os és Telekom SIM menne bele ! A készülék már nálam van. Gazdája nem is tudta hogy milyen. Füles még ki sem volt bontva sem a C-Type to Jack átalakító.Ha lehet, akkor ha valaki tudna 200% biztonsággal segíteni, hogy hogyan kell naggyon megköszönném
[ Szerkesztve ]
-
Decske
senior tag
-
_DiEGO_
őstag
-
anonymus89
addikt
válasz _DiEGO_ #30833 üzenetére
mobilszámok régi telefon export to sd card és bluetoothon átküldöd a mate-re.
Sms-ekr: sms backup and restore-t javaslom híváslistát is átviszi ha szeretnéd[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
_DiEGO_
őstag
válasz anonymus89 #30838 üzenetére
Szia !
Igen szeretném, mert még nem oldottam meg. Eddig annyit tettem meg , hogy tel számokról csináltam egy mentést névjegyzék.vcf fájl néven. Ez kompatibilis, azaz betudom vinni Mate -ba ?
köszke -
_DiEGO_
őstag
válasz anonymus89 #30838 üzenetére
Csak jelzem, hogy megvolna, siker mindkettőben
-
anonymus89
addikt
-
tkesy
őstag
Sziasztok,
Érdeklődnék hova érdemes vinni BP en a telót, egy aksi cserére meg ellenőrzésre?
Kinyomta a hátlapot, és a végén már a mikrofon sem akart működni, szóval a csere mellett kellene egy check is...Visszatekintve az elmúlt majd 2 és fél évre, én nagyon meg voltam elégedve a telefonnal, imádtam, a topikban felsorolt gondokkal én nem igazán találkoztam, és a 2 napos üzemidő is tetszett... :) most eljött a váltás ideje, meglátjuk az utód milyen lesz, bár a hátlapi ujjlenyomat olvasót már most hiányolom az sokkal jobban kézre esett számomra.
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
golyós
addikt
Én a MOM parknál lévőbe szoktam járni, aksicsere vagy bármilyen javítással várd meg a hónap utolsó csütörtök-péntek-szombatját, ilyenkor 8000ft kedvezményt adnak.
Múlt héten voltam, pont az aksicserére kérdeztem rá, 6000ft ha a szervíznapokon viszem.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
válasz edward2 #30845 üzenetére
Annyi biztos nincs. A Mate 10 lite-ot (kijelzőcsere+aksi csere) megcsinálták 5 óra alatt. Most hoztam el a Honor 20 pro-t, ( aksi-kijelző-bekapcs gomb) csütörtökön adtam le, most hoztam el. Nem volt alkatrészük, ezért volt ennyi idő.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
pbando
csendes tag
hali, tudja valaki hol lehetne kicserélni a Mate10pro aksiját ahol eredeti aksit raknak bele? (nem valami aliexpresses fost). Nem kell hogy a legolcsobb legyen hanem tuti eredetit rakjanak bele. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs