- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz Occon adom #30900 üzenetére
Ez elég rosszul néz ki.
Ha még garis, akkor mielőbb szerviz.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
SkiDev
senior tag
Nekem is csinálta egyszer. Azóta semmi, minden tökéletes.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Dictator^
veterán
Nálam is néha előjön. Nagyon ritkán, de mondjuk 200 képből 1 ilyen
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Exelsior24
aktív tag
Én "lekopogom" nekem ilyen gond még szerencsére nem jött elő, bár én nem is fényképezek valami sokat a telefon kamerájával. Másoktól viszont már láttam ilyen képeket linkelni, szóval nem te vagy az egyedüli akinél ez előfordul, meg látom előttem is van aki írta, hogy neki is előfordult már ilyen. Tekintve, hogy csak ritkán fordul elő valami szoftveres hiba van a dolog mögött, semmiképpen sem fizikai hardveres, mert akkor az össze fotó rossz lenne, vagy nagyon nagy részük. Azt, hogy pontosan mi okozza, az sajnos passz, lehet az android rendszerben is hiba, vagy a Huawei kamera szoftverében valahol, én leginkább erre tippelnék.
[ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
blt.62
őstag
Sziasztok! A vr boxba belefér a mate 10 pro?
[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Szio.
Hány colos a mate 10 pro?MegtorloXp
-
GEIL
addikt
válasz blt.62 #30911 üzenetére
LG G4 után VR szemüvegben nem volt meggyőző a képe a Mate10 pro-nak..........G4 verte felbontásban és "képminőségben"...ppi-ben....és bizony pár cm-ről igencsak észrevettem a telóváltáskor.
LG G4: 2560×1440....534 ppi
Mate 10 pro: 1080 x 2160....402 ppi[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
krics
tag
Hogy pörög a topik . Csak érdekességképpen jegyzem meg, hogy elérhető lett a telóhoz a gugli féle tárcsázó app [link] . Ezt ma vettem észre, már egy ideje lehet, hogy így van. Fél éve, mikor korábban próbáltam, akkor még csak az üzenetküldés [link] volt kompatibilissá téve a playstoreban.
Ja igen, 10-es droid van telepítve nálam a legújabb 159-es builddel. Régebbi androidon nem tom működik-e.[ Szerkesztve ]
-
golan7
tag
A P40pro topikban találtam: "Akiket érdekelne, azoknak itt van egy 10.1-en is működő hívásrögzítő. Régit előtte törölni, újat telepíteni. Terjesszétek a többi Huawei teló topikjában is."
-
sonye
senior tag
válasz keselyü57 #30921 üzenetére
Helló Mindenki!
Valakinek van kamera alkalmazás hibája?
Ötlet valakinek?
Fotózni tudok, de videózás az kifagy állandóan. Ha visszaállítom alapértelmezett beállításokra, akkor mondjuk 2 alkalommal jó, majd egy újraindítás után újra kifagy.Nem látom értelmét teljes gyári resetnek.
A telefon gari a héten járt le.Minden működik rendesen csak videót rögzíteni nem lehet.
Már telefoncsere is szóba jött, de huaweinek kampec. hiába a jó kis p30pro, ha megint nem lesz frissítés.
A Sziamiaú meg nekem olyan hiányos szoftver érzetet kelt.
Pedig sebességben jó.
Samu note 10+ ami még jó lehet, de 300-at nem adok.
De azért pofátlanság amit a hüvely művel. Szépen lassan csak kinyírta a kamerát szoftveresen.
Holott csúcs volt még 2 éve. Azóta se történt nagy változás, csak tele rakták mindenféle kamerákkal, de érdemi dolog nem történt.[ Szerkesztve ]
-
pityu8
tag
válasz Exelsior24 #30924 üzenetére
Firefoxban nekem sem megy a letöltés, Edgében igen. Meg nem raktam fel, nem tudom működik-e.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, flip tokot keresnék aminek van egy kis mágnese csat az elején.
Tudtok ajánlani?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
golan7
tag
válasz Exelsior24 #30924 üzenetére
A böngészőt asztali módba kell kapcsolni!
-
edward2
addikt
Pár napja cseréltettem akkut a Hilltopban lévő Huawei service centerben.
Pár óra alatt készen voltak és azóta az akku jelentősen kevésbé merül. Főleg standbyban észrevehető, hogy eddig szakadékként zuhant a töltöttség most eléggé laposan halad. 12ezret szerintem megért így 2+ év után.
-
mirci18
addikt
A mai nappal lépek a csoportból.
Jó volt itt lenni jó volt a közösség.
A telefont megkapta a feleségem. Az új egy P30 Pro 8/256 lett.
Még nem HMS szerencsére.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
sonye
senior tag
Egy kis érdekesség:
Mate 10 vs Xiaomi Redmi 8 pro - 180ezer vs 80ezer
Fotóban este szépen elveri a sziamiaó a mátét. Ennyire eljárt a telefon felett az idő? Vagy ennyire lebutították?
Sajnos arra kényszerítik az embert, hogy cseréljen. 2 éves telefon, és így elcsesszék... -
sonye
senior tag
Hát lassan ennek az lesz a vége, hogy a drónom mellé lesz állandó kijelző.
Csak nem tudom mire érdemes váltani...
P30? Megint megölik...?
Samsung note 10+? Nagyon jó, hogy a ceruzával lehet exponálni is. Nálam 10 pontos tudás! Cserébe 250ezer...Xiaomi Mi 10? Megint csak félek a kamerától -
g4mer
senior tag
Én úgy vagyok vele, hogy vagy egy iphone 12/ mini, ha már jobb áron lesz, vagy egy 11 pro.
Legrosszabb esetben egy pixel4a/s20Viszont:
Elegem van már kb az androidból, az állandó reklámok miatt + kicsit unom hogy mindent elemez a google, leírod egy üzenetben hogy matracot akarsz venni pl, következő reklámok matracokról fognak szólni Sőt volt rá példa, hogy elég beszélni rólaSic Parvis Magna
-
fejesg2
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest