- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
válasz SkyLine3000 #31400 üzenetére
Már nem lehet visszamenni a 8-as verzióra, nem lehet rootolni, zárt a rendszer. Éppen az a lényege, hogy a gyári megoldásokkal is lehetett kiváló telefont alkotni.
-
mirci18
addikt
válasz Izland` #31388 üzenetére
Befejeződött a telefonnal való kapcsolatom.
13 e ft-ért cseréltettem egy helyi szerelőnél akkumulátort.
Már a többedik olyan javításom többedik szerelőnél ahol javítanak de normálisan fedve nem tudják vissza rakni a hátlapot a telefonra. Úgyhogy otthon még megragasztottam a hátlapot. Majd a telefon egy nap alatt el is ment.
Szép volt jó volt.
Még maradt egy P30 prom de az már biztos hogy az utolsó Huawei lesz a családban.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
keselyü57
tag
Ez mindenkit érint, olvassátok végig. Garancián túli akkumulátor cserét is. Ingyen hosszabbít garanciát a Huawei (origo.hu)
-
Dictator^
veterán
válasz mirci18 #31404 üzenetére
Huawei napok (minden hónap utolsó péntekén) szokott lenni nagyon olcsó akkumulátor csere.. többen is jelezték már itt, hogy ezek keretében cserélték, és ott általában nem végeznek rossz munkát. Ezért kérdeztem.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
mirci18
addikt
Igen 4000 ft-ért vagy 1500 ft-ért a posta ha éppen van ehhez való csomagolások.
De mivel nem személyesen mész így nem jár javítási kedvezmény.
Van még plusz bevizsgálási díj amit fizetsz és eltekintenek tőle ha náluk javíttatod a telefont.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Kiskutya
veterán
válasz mirci18 #31413 üzenetére
Ezek annyira nem fogtak meg, hogy megérje ráfizetnem. A méret elég és nincs kivágva a kijelző a fotó része meg nem érdekel mivel szinte nem is használom a kamerát. Az akku meg estig kibírja utána úgy is töltőre rakom mikor hazaérek, kajálok és fürdök egyet aztán már fel is van töltve.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
mirci18
addikt
válasz Kiskutya #31416 üzenetére
Más kategória árban.
Én annó 105 e ft-ért vettem a Mate 10 pro-t zsír újonan.
A P30 pro 130 volt 1.5 évesen mégsem gondolkoztam rajta az ár érték aránya miatt.
Ennyi pénzért jobbat szebbet nem kapsz.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
sonye
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nem találok alternatívát a Mata 10 pro lecserélésre.
Pedig a kamera az egy katasztrófa. A fókusz összevissza. A 4K felvételeknél meg kifagy az alkalmazás.
Mindemellett meg egy gyors, fürge kis telefon még mindig.
Na mondom körülnézek a piacon, hogy megint úgy 180 körül mi fér bele.
Nem igazán találtam.
Néztem a xiaomi note 11 light kiadást. Tetszik, hogy lapos, könnyű, de a kijelző nem nyerte el a tetszésemet.
A samsungok szépek, de irdatlan drágák.
Ötlet, tipp? -
-
jansky1
senior tag
Sikerült valahogy letiltanom a plusz költségbe kerülő smsek elküldését. Nem tudjátok véletlen, hogy tudom újra engedélyezni?
Megszívatott a szolgáltató az univerzális egyenleggel. El akartam verni lottóra a feltöltött pénzt, de nem enged a 1756-ra sms-t küldeni. Nem feketelistás, vagy ilyesmi.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Srácok smart View tokot hol lehet még szereni hozzá?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
atesz117
aktív tag
-
-
atesz117
aktív tag
válasz anonymus89 #31429 üzenetére
Tényleg, ezt benéztem, ahogy látom, itthon már nem nagyon van, esetleg ali, vagy ebay.
Samsung Galaxy A34 5G
-
fejesg2
aktív tag
válasz anonymus89 #31427 üzenetére
Igen, ahogy az előttem szóló is írta, valamelyik kínai webáruházban (Ali, Banggood, Ebay, stb.).
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
keselyü57
tag
-
majdnemkocka
tag
Srácok, ugye jól rémlik, hogy az akku vonalában a hátlap rendesen teljesen sík, tehát egy vonalzót ráfektekve az nem "billeg"?
A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
-
fejesg2
aktív tag
válasz majdnemkocka #31434 üzenetére
Igen. Kezd púposodni?
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
majdnemkocka
tag
válasz fejesg2 #31435 üzenetére
Igen. Kissé bosszantó, hogy pont egy éve és néhány napja kapott új akksit, szóval gondosan megvárta, hogy lejárjon a gari...
A helyzet egyelőre nem súlyos, az üveg nem repedt el, a hátlap nem vált le, nem melegszik töltés közben, de... Abban a szobában töltöm éjjel és nem várnám meg, amíg esetleg késő lesz.
Amúgy a 7495 Ft-s akkucsere akció és a 8000 forintos szervízes kedvezménykupon vajon összevonható?[ Szerkesztve ]
A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
-
anonymus89
addikt
válasz majdnemkocka #31436 üzenetére
Természetesen igen ezért van most cseréltettem akkut csak a 7495,-ftot fizettem
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
zoleeno1
veterán
-
zoleeno1
veterán
-
zoleeno1
veterán
válasz anonymus89 #31443 üzenetére
Köszönöm szépen Az enyém (ami már az asszony martalékában van vagy 1.5 éve ) még nem púpos, pedig előrendelésben vettem megjelenéskor, az saccra vagy 4 éve lehetett
Honor Magic5 Pro
-
majdnemkocka
tag
Olyannal találkoztatok már, hogy egyes alkalmazások egyszerűen elfelejtik, hogy be vagyok lépve? A Simple például pár havonta se szó, se beszéd, kiléptet, pedig naponta többször használom (NFC fizetésre).
-
grafnet
veterán
válasz majdnemkocka #31445 üzenetére
Lehet, beépített biztonsági funkció a Te érdekében?!
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
JDMKid
tag
Az icsekk is ilyen, 1 hónap után az is kiléptet ha használtam közben, ha nem.
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
anonymus89
addikt
Simple mindig így tesz, persze frissítés után is ez a művelet fogad.
[ Szerkesztve ]
-
Omis
senior tag
Hello,hátha tudja valaki ,kap a mate 10 pro Emui 11? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest