Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BaLee_
csendes tag
-
regbal
újonc
Sziasztok!
Megvan esetleg valakinek Asturel 4.x-es ROM-ja? A szervert, ahol tárolta, lelőtték, és máshol nincs meg neki sajna.
Köszi!Üdv
-
Janaboy
veterán
Van egy ilyen regi csodam, 4.1.2es cm van rajta, az egyetlen baj h kb semmit se tudok feltenni a 160mbos reszre. A 7 gigas resz, meg ott tatong uresen, van arra mod, h megnoveljem a belso tarhelyet?
Janaboy
-
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
A gyerek valószínűleg leejthette a tabletet, mert a kijelző néha nem érzékel. Képernyőzár be-ki után újra megy. Mit érdemes vele kezdeni? Tegyem el levélnehezéknek? Navira használtam a nagy kijelző miatt, de már pár éve nem tudom frissíteni, mert kevés hozzá a rendszer, így lehet veszek valamit, ha nem lehet vele mit kezdeni.Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Luissimo
veterán
válasz Ferike81 #16714 üzenetére
keress egy használt eladót, olcsón,.
ennyiért megjavitani nemtudnád, vagy ha igen mégis, akkorsem érdemes vele foglalkozni, nyugdijas korú már.Nekemis van egy,teljesen jól működik, navira, telefonálásra,filmnézésre.
erre tökéletes.vagy vegyél egy másikat,újabbat 20 - 30 között,gyorsabb is lesz, frissebb droiddal, mintha kicseréltékvolna
[ Szerkesztve ]
-
Ferike81
senior tag
válasz Luissimo #16715 üzenetére
Ez amolyan nosztalgiakacatnak van még meg. Gondoltam még valamit elkövetek vele, de már nem nagyon van esély rá. Nem akartam kidobni, mert elég régóta megvan már, azóta már 5 telefont meg 2 tabletet végeztem ki, ez volt ami mindent kibírt. Sajnos a fiammal már nem boldogult. Egyébként most is megy csak imitt amott érzékel. Ezt elnézem neki az előzőkben említett dolgok miatt. Bezzeg ha az S7 ujjenyomat nem old elsőre, már kiakadok.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
ZeUS2140
aktív tag
sziasztok!
windows 10 64bit-hez honnan tudom beszerezni a tabhoz való drivert? Amit találtam már halott link volt
Előre is köszi a segítséget!
Üdv!
hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
-
ZeUS2140
aktív tag
Feldobtam én is egy win7-et. Ez megoldotta a fastboot problémát (driver). Felraktam fastboot-al a recoverty-t.
A CM9-hez mellékelt recovery és megy másik 5mb-os 2012.09.-i recovery-t is próbáltam. Mindkettő felmegy, de nem tudok belépni a reco menübe. Elvileg hang le+power. zöld android logo, hasában forog a kék akármi. Ez van kb 5 sec-ig majd normál módban újra indul.
Én csinálok valamit rosszul, vagy valamit kihagytam?
Van egy recovery, amit találtam hozzá, de az felrak egy boot-ot és egy logo-t is a reco mellé. bootloadert nem piszkálnálm, ha nem muszáj, mert mégis csak jó, ha az tuti működik.
Valaki tudna adni egy jó recovery-t (drive, vagy valahova feldobni), vagy hogy hogy kell belépni a recovery-be?Remélen nem halott teljesen a topic
Üdv!
hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
-
Bálint OS
tag
Sziasztok, elővettem megint mert gondoltam eladom viszont előtte vissza szerettem volna tenni a gyári romot. Addig küzdöttem vele amig már a PFC_v6 sincs fent csak a fast boot mode indul automatikusan és a recovery
Nem engedi feltenni a gyári romot mert csak simán elindul. Nem emlékszem már hogy kellgépről átküldeni a romot. Segíteni tdna valaki ha még olvassa ezt? -
zyben
tag
válasz molnartom #16721 üzenetére
Sziasztok. Hozzá jutottam egy ilyen készülékhez. Az lenne a gondom,hogy nyomtam egy gyári visszaállítást, és a market nem akar működni... Nem frissíti magát playre. Így nem megy a youtube sem. Azt írja ki: an error has occurred. Please try later. Már mindent megpróbáltam, azért kérnék itt segítséget.
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Érdeklőknék, hogy létezik, létezik valami custom rom verzió új vagy újabb androiddal erre az eszközre?
-
fap333
aktív tag
Üdv!
Véletlenül nem tudja valaki, hogy honnan lehetne letölteni ilyen ősrégi 2.2.2-es andoidra való játékokat?10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Ferike81
senior tag
válasz fap333 #16727 üzenetére
Pffff passz.
Én egyedül a snapszerezésre használom. Áttettem volna már másik eszközre, csak elvesztem a pontokat. Próbáld meg mit ajánl fel az áruház.Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Kukában találtam egy ilyen tabletet, akksi nélkül. Téglásitva volt és neten találtam rá valamilyen general romot amit Sd kártával visszatöltöttem. S7-201u_FIRMWARE_android2.2_C187B016_General_Version_05010PSM
Viszont nem működik az érintő-képernyője. De látszólag maga a készülék elindul és az indítási varázsló is megy meg ugye kiírja hogy akksi 0-ás (nincs is benne)
Látszólag a kijelző és érintő is sértetlen, inkább szoftveres hibára gyanakszom.
Gondoltam rá hogy mivel OTG-s ezért valami otg kábelt megvések és arról kapná a tápot meg menne egérrel vagy bill-el.
Milyen romot és honnan töltsek rá?
Köszi! -
BaLee_
csendes tag
válasz MasterDeeJay #16729 üzenetére
Az egyes hozzászólásban szerepel bakter24 oldala, ahol rengeteg információt gyűjtött össze S7 Slim témában, de sajnos már nem elérhető.
Arhívumban megnézhető, hogy az
Összefoglaló és a letöltések így nézett ki annak idején, de a linkek nagy része már nem él.Ide feltettem, amit lementettem annak idején.
[ Szerkesztve ]
-
-
BaLee_
csendes tag
válasz MasterDeeJay #16731 üzenetére
Szívesen, én a cm-10-20130329-EXPERIMENTAL-s7-asturel.zip-et tettem fel annak idején. Lassan, de működik vele. Nyáron lesz 8 éves, épp most foszlott le róla a tok amit akkor rendeltem hozzá, de küzd rendületlenül. Persze van másik tabletünk is azóta, de ennek működnie kell.
[ Szerkesztve ]
-
válasz BaLee_ #16732 üzenetére
Már késő. Felraktam az invitelest és tégla lett. Nem kapcsol be, romot vissza sem lehet rakni. Valószínü a flash is szar volt már benne. Usb-n sem reagál semmire. Ha aksiról táplálom meg akkor villan egyet és kikacsol. Mindegy kukából szedtem ki, oda kerül vissza.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee_
csendes tag
válasz MasterDeeJay #16733 üzenetére
Sajnos akkor ez az örök digitális vadászmezőkre távozott.
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
A fiók mélyéről elővettem az S7-et, könyvolvasásra, esetleg WiFi-n filmnézésre használnám.
Meglepetésemre az akkuja még nagyon jó. :-)
Gondom az, hogy nincs rajta Play áruház, a régi Market pedig nem működik.
Kérdésem, hogyan tudnék rávarázsolni egy Play áruházat, hogy a családi könyvtárban megosztott könyveket elérhessem, illetve feltelepítsek egy könyv readert és egy film lejátszó app-ot? -
katarn67
csendes tag
Létezik még erre olyan böngésző, ami betölti a weboldalakat? UCbrowser 10.x és Naked browsert használok, de a legtöbb weboldalt már nem tölti be.
-
katarn67
csendes tag
Létezik még erre olyan böngésző, ami betölti a weboldalakat?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest