Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dionaea
őstag
bocsi tudom első oldal de nagyon nem vágom a dolgot. romok...
A lényeg az imperium galactica menne s7 en de csak 2.3 alatt. Ezt kellene gyorsan orvosolnom, ha lehet. Lehet??[ Szerkesztve ]
-
dionaea
őstag
hétvégén lesz időm neki fogok
Már a root nál fogom a fejem régen csináltam amikor még érdekelt na de most úgy fog futni az Ig rajta mint a kisangyal remélem
-
drmotto
őstag
-
sza.sa
tag
sziasztok!
Ismerősöm hozott egy S7-201w tablatet, de elfelejtette a lezáró kódot, és emailben se tudja feloldani.
Ha rátolom a gyári firmware-t, hozzáférhető lesz a készülék?sza.sa
-
spezyal_
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen tabletem, valamikor régebben sikerült teljesen kicsinálnom egy recovery csere alkalmával. Tegnap ismét nekiálltam hogy életet leheljek bele, próbálkoztam adb-vel, fastbootos módszerrel, szóval rendesen belenyúltam a kis lelki világába...
végülis a kártyára másolt gyári rendszerrel sikerült müködésre bírnom, DE.
...jelenleg ott tartok, hogy a gyári fw müködik rendesen, de ha megprobálok a recoverybe belépni, a készülék lefagy, restart után pedig egy friss rendszer kezd felállni nulláról, minden addigi tevékenységemet elfelejtve.
A kérdésem az lenne hogy megpróbáljak e ráerőszakolni egy új recovery-t, így hogy legalább már használni tudom a készüléket, vagy fennáll a veszélye hogy valami mást csesztem el benne, és bukom az eddig müködő fapados gyári 2.2 andro-t?!
előre is nagyon köszönöm!18 éve a hardveraprón!
-
Neck
veterán
Elhoztak hozzám egy S7 Slimet, hogy leheljek bele életet.
Tünetek: IDEOS logo után fastboot mód. Tulajdonos elmondása szerint "már sok volt rajta a szemét", és a hangerő le + power gomb egyidejű megnyomásával vissza akarta állítani a gyári állapotot.
A csavar most jön, elfelejtkezett róla, hogy nem "gyári" ROM volt rajta, valami főzött, ami úgy indult, hogy ilyen kékes pirosas sárgás kapszula szerű valami pulzált a bootlogó helyén.
Most már fastboottal indul
Lehet, hogy volt már ilyen probléma, de az 1. számú hsz-ben nem találtam ilyesmihez leírást, 16 ezer hozzászólást meg engedtessék meg nem végigolvastatni velem.A segítségeteket előre is köszönöm, kedves S7 club
Üdv:
NeckAn α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
válasz drmotto #16314 üzenetére
Rendben, megpróbálom, köszi! Másolni hogyan tudok rá ROM-ot, így, hogy nem bootol be?
Illetve, az bug, vagy feature, hogy fast boot alatt home + vissza gombra nem történik semmi?
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Hzoli71
újonc
Sziasztok!
Régóta egy ilyen tablet tulajdonosa vagyok ami még teljesen gyári. Semmit nem változtattam rajta. Mostanában sajnos egyre több programot nem tudok letőlteni az áruházból. Azért mert nem tudja telepíteni az sd kártyán vagy a háttértáron, vagy azért mert még az áruházban sem találja a programot. Több újabb androidos eszközünk van amiknek az áruházában benne van az adott program és ezen meg nem jelenik meg még akkor sem ha a keresőbe írom be.
Szeretnék pár játékot letőlteni a gyereknek és sajnos nem tudok.
Hogyan tudnám ezeket a játékokat letőlteni erre a tablettre:
CSR Racing
real racing 3
asphalt 8
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
napocska2
senior tag
válasz Hzoli71 #16318 üzenetére
Visszakeresve kis tudásbázisunkban a "Nem sikerült a telepítés az USB háttértáron vagy SD-kártyán" hibának a következő a megoldása:
Beállítások, SD kártya és tablet tárolóhely menüpontban a belső SD kártya leválasztását kell kiválasztani. Ezután menni fog a telepítés a Playről. -
gallus
aktív tag
Srácok!
Még egy up.
Sikerült a fermware-t frissíteni, igaz csak a második sd kártyával. -
csipkesi2
csendes tag
Sziasztok lenne egy kis problémám a tablettel.A készüléket egyik ismerősöm hozta hogy csináljam meg.
Mindenre fehér két sor vár a képernyőn.(enter into fastboot....) A tablet nem indul el,csak a kezdőképernyőig jut el illetve a fehér kétsorosig,viszont így nem tudom,hogy mit csináljak vele,hogy gatyába rázzam.
Valaki segítsen nekem mit tudok tenni. Láttam másoknak is volt ilyen problémája. Nekem a gyári ROM visszatétele nem hozott sikert illetve az aksi kivétele Mit lehetne még vele tenni.Előre is köszi!
CSiPi
-
bakter24
őstag
válasz turai_ #16324 üzenetére
Nem baromság, simán lehet, hogy a gomb van beszorulva, korábban volt már ilyen!
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
Bobby52
újonc
Prince of Persia Shadow&Flame-ből van S7-en működő verzió?
-
Neck
veterán
válasz drmotto #16317 üzenetére
Az honnan derül ki, hogy ez a cucc inviteles vagy T-s? Vagy tökmind1, melyik FW-t teszem rá?My bad. Olvastam, hogy megegyeznek, bocsi
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Sirbence
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni szeretnék rárakni 4.0.4-es vagy frissebb szoftvert rá, Honnan tudnék rá letölteni jó romokat és recoveryt? -
kiskakas
senior tag
ma jutottam egy S7-hez, el is kezdem visszafele olvasni a topikot..
lehet tudni,h melyik a legfrissebb, stabil rom? 2.3.6-os?
(tisztaban vagyok,h a gyari utolso a 2.2.2-es)koszonom!
-
kiskakas
senior tag
vegigolvastam a lenyeget, felment a PFC_V6 verzio, egyelore minden oke, koszi utolag is az itt olvashato okossagokat egyetlen kerdesem lenne, a gapps.zip is felment, talan kar volt,nem voltam benne biztos,h a PFC_C6-ban benne e van.. viszont a Play aruhazba sehogyan sem tudok accountot krealni, barmilyen elo/utonev/emailcim parosra azt dobja,h nem valaszhato/foglalt.
-
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Szeretnék némi segítséget kérni (próbáltam keresni, de nem találtam választ), szóval gyári 201u-ra felraktam a twrp-t, amiből minden wipe után szépen beflasheltem a cm-10-20130329-EXPERIMENTAL-s7-asturel.zip-t, el is indult szépen, a gapps flashelése valamiért nem jött össze (amit leszedtem asturel oldaláról, azt mondta hibás fájl). Ezután akartam az internal memoryból flashelni, de ott a twrp mindig újraindult, így gondoltam hogy leformázom a romból (nem a recoveryből), én azt hittem minden oké, de ezután nem volt hajlandó elindulni a rom! Azóta tart a kálváriám: újraflasheltem twrpből a romot, de a cm bootlogon folyamatosan megragad és a hangszóró pattan egyet..aztán átraktam a cwm-re a recoveryt, abból is megpróbáltam, ugyanaz, utána gondoltam letöltöm a cm-10-20130315-EXPERIMENTAL-s7-asturel.zip fájlt és megpróbálom ezzel, de erre a cwm és a twrp is azt mondja, hogy bad file (pedig az md5 szerint rendben)..gondoltam megpróbálom a cm-10.1-20131112-EXPERIMENTAL-asturel-s7.zip-al, de ez ugyanazt a hibát produkálja mint az első cm rom, amit próbáltam!
Még annyi megjegyzés, hogy a belső tárhely (/sdcard) sérülését úgy orvosoltam, hogy cwm-ből mountoltam, aztán windowsból simán fat32-re formáztam..bár nem tudom, hogy ez jó ötlet volt-e..? <- Lehet ez okozza az egész gondot?
Jelenleg twrp telepítve, abból felraktam a PFC_V6-t, ezzel most megy, de jobb szeretném a cm10-et..mondjuk ez a pfc is gyorsabb mint a gyári, de a böngésző folyton kilép meg vhogy az egész nem tetszik!
Van valami elképzelésetek, hogy miért nem jó a cm10?Köszi előre is!
üdv[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Janaboy #16338 üzenetére
Még annyi megjegyzés, hogy a kmsg-ben ennyi van:
<6>[ 28.413635] [q6audio.c:q6audio_init] INIT
<6>[ 28.417728] [q6audio.c:q6audio_init] OPEN control
<6>[ 28.433628] MDP: unknown ioctl (cmd=-1067946604) received!
<6>[ 28.827526] [q6audio.c:q6audio_init] attach ACDB
<6>[ 28.828050] SMD: ch 52 0 -> 1
<6>[ 28.829661] SMD: ch 52 1 -> 2
<6>[ 28.931098] MDP: unknown ioctl (cmd=-1067946604) received!
<6>[ 28.938249] [dal.c:dal_attach] status = 0, name = 'DAL_AM_AUD'
<6>[ 28.938677] [q6audio.c:q6audio_init] attach ADIE
<6>[ 28.960590] [dal.c:dal_attach] status = 0, name = 'DAL_AM_AUD'
<6>[ 29.359363] [analog_speaker_enable,74] en=1
<6>[ 29.508003] [analog_speaker_enable,74] en=0
<6>[ 29.619307] [pcm_out.c:pcm_release] release
<6>[ 34.024828] request_suspend_state: wakeup (3->0) at 34016996539 (2014-03-0
1 22:07:44.371445843 UTC)
<6>[ 34.687181] [pcm_out.c:pcm_open] open
<6>[ 34.834656] [analog_speaker_enable,74] en=1
<6>[ 35.003612] [analog_speaker_enable,74] en=0
<6>[ 35.119679] [pcm_out.c:pcm_release] release
<6>[ 35.669240] request_suspend_state: wakeup (0->0) at 35661409034 (2014-03-0
1 22:07:46.015858547 UTC)Az utolsó 5 sor ismétlődik onnan csak a szám növekszik..
Janaboy
-
SkyLaci
őstag
sziasztok
egy ismerősömnek van egy ilyen tabletjeA képernyő nem érzékeli az érintéseket, először csak az képernyő alján nem érzékelt most már sehol.
Találkozott már más is ehhez hasonló hibával?
Mi lehet a hiba? Tudtok szervizt ajánlani?
-
napocska2
senior tag
válasz SkyLaci #16340 üzenetére
Az enyémmel is előfordult ez a jelenség, kicserélték a kijelzőt még gariban.
Szervizt nem tudok ajánlani sajna. Az e-bay-en 3500 Ft-tól kezdődik az ára, ha valakinek van affinitása a szereléshez. -
asturel
őstag
válasz Janaboy #16338 üzenetére
20130315 utani cm-ek alatti kernelben mas a particio kiosztas, legujabb cwmbol kell formazni /system /data /cache particiokat utana felrakni a romot. (amugy itt fel is van tuntve) twrp-bol nincs uj forditva (kernel tul nagy, a boot particio tul kicsi, twrp tul sok 'helyet' kert, compression meg nincs normalis ebben a regi kernelben, backportolni meg nincs idom)
-
Janaboy
veterán
válasz asturel #16342 üzenetére
Basszus ezen jól átsiklottam! Köszi!
De végülis megoldottam úgy, hogy a 0228-asból kiszedtem a boot.img-t áttettem a 0329-be és így működik!
Így már nem kezdek bele az újratelepítésbe, feltéve hogy van egyáltalán értelme!?Viszont egy dologban még szeretnék kérni segítséget! Ha fix fényerőre állítom a háttérvilágítás erejét, akkor nagyon nehezen kapcsol be a home/back/settings 'billentyűk' világítása..próbáltam erre keresni beállítás, de nem sikerült! Van arra valami opció, hogy ne a fényérzékelés alapján kapcsolja be, hanem mindig égjen ha használom?
Köszi!
üdv[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
kiskakas
senior tag
a legutolso pirate fw van az s7-emen, viszont nagyon merul az akku, gondolom vmilyen program miatt. mivel tudnam ezt ellenorizni/kizarni? Tegnap este pl mindent kikapcsolvam, wifi/gps, egyedul a gsm volt bekapcsolva, a tablet keszenletben reggelig es most 50%-on all
-
kiskakas
senior tag
felraktam,koszi,telleg hasznos! a Radio (GSM) eszi most is 40-45%-ban.. viszont hol lehet kikapcsolni a gsm radiot? a Beallitasokban csak a 3g adatforgalmat tudom kikapcsolni, a Radio tovabbra is fut
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest