Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopepe
aktív tag
válasz cellpeti #16196 üzenetére
Ha nem menne a rootolás,akkor itt van Ez a megoldás.
Nekem is csak ezzel ment.Ez a Zeleje -
JoeDeeFoster
csendes tag
válasz kopepe #16201 üzenetére
Sziasztok.
Nekem már rootolt, és ez a rom (Pirate 2.0) az ehhez való recoveryvel van feltéve.
A CM 10.1-et szeretném feltenni de hiba üzenettel mindig vissza dobja.
A recovery lehet a hibás? T-home a készülékem.Meg vagyok elégedve a pirate 2.0 is, de a wifim folyton kikapcsol, főként ezért szeretném lecserélni.
Köszönettel!
-
kopepe
aktív tag
válasz JoeDeeFoster #16202 üzenetére
Ma délután raktam fel a 10.1-et.Talán 1 órát ha volt fennt.
Vissza is raktam azt ami neked is van.Szerintem ne erőltesd
Az enyémen használhatatlan,összevissza bohóckodikEgyébként jó a recovery :
-vájp data
-vájp kes
-vájp dalvik
-------telepíted
-vájp kes
-vájp dalvik
-------ribútDe meg fogod bánni !!!
[ Szerkesztve ]
-
JoeDeeFoster
csendes tag
-
kopepe
aktív tag
válasz JoeDeeFoster #16205 üzenetére
A 20130924-et próbáltam csak.Az a legújabb,és elvileg a legtöbb javítást tartalmazó ROM.
Most INNEN töltöttem le ezt : PFC_403v5_Reloaded
Ez teljesen jónak tűnik de ha van annyi időd és energiád,próbálgasd a régebbi JB-ket.
Kárt nem okozol,de majd megunod 1x csak
Bár legyen szerencséd !!! Hajrá -
JoeDeeFoster
csendes tag
válasz JoeDeeFoster #16207 üzenetére
Az kimaradt, hogy bekapcs. vissza nyomása után villog. Alapból meg újraindul folyton.
-
kopepe
aktív tag
válasz JoeDeeFoster #16208 üzenetére
A V6-ot nem próbáltam.
Recoveryt hogy indítod? -
kopepe
aktív tag
válasz JoeDeeFoster #16210 üzenetére
A v6-ról érdekel a vélemény,hátha jobb mint a v5
Majd írj mi műkszik,mi nem,és hogyan -
JoeDeeFoster
csendes tag
válasz kopepe #16211 üzenetére
Próbálnám ha tudnám. S7_trzmod-v3 ez felment, de nem kellett hozzá recovery sem.
Azért nem tűnt hogy az nem működik. Bejön de utána le is "fagy". Nem tudok a hangerő fel/le gombbal navigálni benne. Többszöri próbálkozás után sem.
Van vmi ötleted esetleg? Bár látszólag minden működik rajta most ami nekem kellene, de azért csak szeretném kipróbálni mindkettőt (CM 10.1, és a V/-ot) -
kopepe
aktív tag
válasz JoeDeeFoster #16212 üzenetére
Pedig én mindent úgy csináltam,ahogy a redlinepc.hu oldalon le van írva.
Kivéve a rootolást,mert az nekem csak az ulockroot-al ment.
Recovery asturel féle romokhoz van fent,és azzal megy a dolog.
A rootolás biztos,hogy sikerült?Van superuser,és be is tudsz lépni olyan progiba amelyik csak rootolt kütyün megy?Ezt ellenőrizd.Lehet,hogy ott van a bibi -
JoeDeeFoster
csendes tag
válasz kopepe #16213 üzenetére
Rootolás az tuti biztos. Nem mai darab. Csak most került vissza hozzám a páromtól.
2 hete működött a recovery menü is, csak tegnaptól van megkergülve.
Most olvastam a hsz-eitek, kaptam kedvet az újrarakáshoz, és azóta nem megy. De egy recovery menü újrarakás lehet megoldaná a dolgot. Esetleg tudnál ajánlani egy tuti működőképeset? -
kopepe
aktív tag
válasz JoeDeeFoster #16214 üzenetére
Ez a recovery tuti megy.
Erről felment a pirate és a cm10.1 JB is és vissza pirate rom.
Elöbb rakd fel a 2.2.3-at így:
- mount and storage menüben
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext partíciód)
- főmenüben
- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
- advenced menüben (opcionális)
- wipe dalvik cache
8. Most már jöhet a ROM telepítés. (belső SD-ről)
Reboot->A 10.1-hez már csak ezt csináltam :
-vájp data
-vájp kes
-vájp dalvik
-------telepíted
-vájp kes
-vájp dalvik
-------ribút[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
válasz JoeDeeFoster #16216 üzenetére
Idézek neked gyorsan, első hsz leírásból:
"5. A Recovery most a készülékre van másolva, a következő módszerek valamelyikével tudod elérni (mindhez bekapcsolt készülék szükséges!):
- PC-ről, a recovery mappájából a "adb reboot recovery" paranccsal jutsz a recovery menübe
- Slimről: valamilyen „shutdown-restart” alkalmazással, amelynek van recovery mód indító funkciója. (pl. Quickboot, Elixir2 Widget shutdown funkciója, stb)""Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
JoeDeeFoster
csendes tag
válasz bakter24 #16217 üzenetére
Köszi!!
De olvastam természetesen én is ezeket. Bár az Elixir2 nevű appot nem ismerem, még nem használtam.
Az lesz a következő lépésem, még mielőtt végleg feladnám.
Ez a verzió jól működik, semmi bajom nincs vele. Majd meg is hagyom, de előtte kiváncsi lennék a CM 10.1-re, és a V6-ra is.u.i. Meg is kerestem az Elixír2-t, tetszik.
-
bakter24
őstag
válasz JoeDeeFoster #16218 üzenetére
Az elixírhez: A legjobb rendszerapp, amit használtam, és ráadásul még magyar is készítette! Good To Know!
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
gabo89
senior tag
Gyári romom van, és a Jetpack Joyride-ot és a Temple Run 2 -őt nem akarja telepíteni. Rámegyek, hogy telepítés, de nem foglalkozik vele. Nálatok mi a helyzet? Mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
indul a sörös aludni
-
cellpeti
nagyúr
üdv
feltettem a Skype-ot a tabletre, de hogyan lehet az előlapi és hátlapi kamera között váltani?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
mpierre
veterán
válasz bakter24 #16225 üzenetére
Pont fordítva. Ha a hátlapi az alapértelmezett, akkor a skype is azt használná. Ami nem szerencsés, főként, ha kézimunkáznak az öledben...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
JoeDeeFoster
csendes tag
válasz kopepe #16215 üzenetére
V6 felment könnyedén. Finom javításokkal tudhat többet, és app-ok frissítésével, mert én különbséget nem vettem észre a V5höz képest. Nem hiszem hogy megtartom. Wifi nem volt megfelelő a számomra rajta. Ledobált gyakran. Egyéb eszközökön nincs gond vele.
CM 10.1: a netet még nem tudtam beállítani rajta így igazán tesztelni sem. Broadcast SSID disable, és így nem tudom hozzá adni a tabot. Biztosan csak az én figyelmetlenségem, de nem látom a wifi hálózat hozzá adása opciót.
Most meg ezzel állt elő: A rendszer UI szolgáltatása leállt. Tegnap még semmi baja sem volt.
-
cellpeti
nagyúr
válasz JoeDeeFoster #16228 üzenetére
nekem még a rootolás sem megy W8on
Tigris, tigris, csóvafény...
-
hotibi
aktív tag
sziasztok előkerült a polcról egy ilyen kütyü amit sosem használtam. WIFIs. Az akksi alatt látható a sim slot, amiben egy fekete cucc van. Ez azt jelento hogy lehet ebből 3g képes készülék? köszi válaszaitokat
-
eladohardver
őstag
válasz bakter24 #16230 üzenetére
Pedig működnie kell... Nekem hibátlan volt w8 64 bites os el.... Csak lehet utána kéne olvasni, hogy hogyan is kell feltelepiteni a drivert ha az lenne a gond, de amúgy ha előlapi USB re dugtam és úgy próbáltam rootolni nem mindegyik pc-men.
Bocsánat közben már turai meg mondta a helyes választ...
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
kopepe
aktív tag
Az autómata képernyőforgatást még mindíg elfelejti. Próbáltam külső progival de semmi. Valaki tud rá megoldást? Reboot után jó 1 darabig :-\
-
gabo89
senior tag
válasz kopepe #16238 üzenetére
1hsz. redlinepc, hibajelenségek:
" 6. Jelenség: Egy idő eltelte után nem fordul a kijelző, hiába van bejelölve a tájolás.
Megoldás: Nem igazi megoldás, csak észrevettem, hogy ha ki-be kapcsolom az automata fényerő beállítást, akkor mellékhatásként a forgatás is újra üzemel. Gyorsabb, mint újraindítani, mert az is megoldja. A hibára nincs végleges és örökös megoldás, a főzött FW-ekről nincs infóm, de a gyáriakban előjön időnként. Zavaró, de nem vészes szerintem."indul a sörös aludni
-
asturel
őstag
Aki már szétszedte a tabletet meg tudja mondani, hogy a hangerőszabályzó szalagkábeles vagy fix? (Cserélhető?) Gondolom oxidálódott mert lassan teljes testsúllyal kell nyomni a gombot :/
-
noxika72
tag
van nálam egy szétszedett példány
már kilehelte a lelkét szegény -
asturel
őstag
válasz noxika72 #16242 üzenetére
Annyira nem szedted szét, hogy meg tudd mondani, hogy simán szalagkábellel van csatlakoztatva az a *** hangerőszabályzó? Sajnos itt nincs torx csavarhúzóm . Igaz, hogy csak 2$ ebayrol egy ilyen, de örülnék, ha elsőre jót rendelnék
Esetleg nagyobb/több képet tudsz megosztani? -
noxika72
tag
Sajnos már eljöttem a melóhelyről a vas ott van bent, de majd holnap
Ahogy emléxem belül is torx-al van csavarozva,
lehet hogy olyan pici nálunk sem lesz amivel lehet tovább bontani,
de ha igen akkor csinálok képeket -
Kovan
csendes tag
Sziasztok lenne egy kis problémám a tablettel. Tegnap este váltani akartam egyik custom romról a másikra,de valami nagyon félresikerült. Beléptem recoverybe, végigmentem a kötelező formázásokon,majd kiválasztottam a kívánt romot,mire kiírja,hogy bocsi de nem. Mondom akkor jöjjön egy másik,de azt se akarta elfogadni. Ezután félretettem a gépet,még mindig recoveryben maradva,hogy utána nézzek mi lehet,mire visszamentem már a fehér két sor várt a képernyőn.(enter into fastboot....) Azóta nem tudok belépni a recoverybe, a tablet nem indul el,csak a kezdőképernyőig jut el illetve a fehér kétsorosig,viszont így nem tudom,hogy mit csináljak vele,hogy gatyába rázzam? Remélem tudtok segíteni és ezt előre is köszönöm.
-
Kovan
csendes tag
válasz tobias40 #16247 üzenetére
Köszi a tanácsot,már előtte is próbáltam,bár nem hosszabb időre,mert most csak aksi kivétellel tudom kikapcsolni a tabletet. Hosszabb kivételre se javul semmi. Direkt hagytam hosszabb ideig futni a betöltést,de csak az ideos logó tűnt el,kaptam egy teljesen fekete képernyőn,ami aktív, tehát látom,hogy világít,de ezenkívül semmi. A gép nem látja,nem tudom recovery módba tenni.
-
JoeDeeFoster
csendes tag
Én is jártam hasonló cipőben.
A készülékednek megfelelőt letöltödd innen, majd SD kártyára másolod és újraindítod.
Ha minden igaz működőképes lesz újra, és innen folytathatod a megfelelő recoveryvel, a megfelelő romot felpakolni.Ha javasolhatom, a későbbiekben próbáld meg EZT!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- 15 Pro 128GB Black Titanium
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest