- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KKrisz751
üzenetére
Szívesen segítek, csak fejből én sem tudom. Ráaádásul nálam minden készüléken kipucolt rendszer van, tehát még azt sem tudom mondani, hogy megnézem másik droidon.
Erre nem gondoltam, de szerintem egy igen hasznos fejezet lehetne az összefoglalóban, mert ehhez még ROOT sem kell, ha valaki csak tiltani akarja. Jó a felvetés.
------
Mindjárt beteszem a My-RoM -hoz az új letöltőt, a 3.3 -as változatot.
ÉS ezt azért kapcsolnám a fenti témához, mert az a ROM nagyon durván ki van pucolva. Tehát aki nem szeretne állítgatni, mókolgatni a rendszerben, de szívesen ROOT -ol és cserél ROM -ot, akkor ezt 2 gyors művelettel megteheti.
A Xposed rész, ami az EMUI miatt nem igazán jó. A használható módulok többsége nem működik, vagy kilövi a system ui -t, témákat...stb. Erre remélhetőleg hamarosan lesz megoldás. Én pl. az értesítőn a csempéket is szívesen moddolnám, mert több mint a felét nem is használom, illetve lenne helyette néhány olyan dolog, amit oda betennék.
Szerk.:
Bár szerintem a csempe moddolás akkor is lehetetlen feladat lesz, ha kompatibilissé teszik az Xposed -et, vagy a Gravity -t.DE pl. a navigációs sáv csökkentése sem probléma mentes, mert a Back gomb aránytalanul változik. Csökken a mérete a sáv változtatásával, ugyanakkor meg egy idő után nem csökken a mérete a Home és a Menu gombnak. Tehát ha felére leveszem a sáv magasságát, akkor a Back gomb mini lesz, a másik kettő meg majdnem kicsúszik a felületből.
SoftKeyZ egyébként Xposed hatására már jobban működik, de még így is van egy-két dolog, amit nem megfelelően alkalmaz, vagy nem alkalmaz. Viszont most már nem lövi ki a system ui -t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- Witcher topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi