- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
solanthugor #10591 üzenetére
-
randras
veterán
http://www.mobilasz.hu/shop-cikk-12726.html (pick-pack pontot átvéve ingyenes)
Sensation xl sim unlock még nem megoldható, ha jól tudom.
-
randras
veterán
Igaz-igaz, éppen ezért akár eBay-ről is rendelhetsz, vagy akárhonnan, mert arra ugyanannyira nincs itthon garancia, mint amit a nextelnél veszel. Onnan viszont mocskosul olcsón kijössz, megkockáztatom annyira, amennyiért már az sem kár, ha egy év alatt meghal a telefon.
-
randras
veterán
-
randras
veterán
válasz
johnwillow #10273 üzenetére
Cserélik. Egy ideig takarították, de rájöttek, hogy szart sem ér, konkrétan többen porosan kapták vissza tisztítás után.
-
randras
veterán
válasz
Something_ #9818 üzenetére
Telenor Hipernet
értsd: dupla
-
randras
veterán
válasz
Something_ #9818 üzenetére
Lehet, de mivan, ha ő fogja ki a következőt?
A konstrukciót érintő hibák nem modellhibák, tehát előbb-utóbb, találkozhatsz velük, a kérdés csak, hogy neked lekopik-e majd a festék, elkopik-e majd a bekapcsoló gombban lévő alumínium bizbasz, normális-e a kijelző körüli szigetelés...
A GPS amúgy elég valószínű, hogy szoftveres volt, a végén már nagyon össze volt barmolva a ROM. A gond csak az, hogy ez az, ami legkevésbé zavart.
Be is fejeztem, biztosan nagy fiú, eltalál a szakirodalomhoz, el tudja dönteni, kiad-e rá száz x ezer forintot, vagy nem. Ez volt az én sztorim.
-
randras
veterán
Hamár mindenki leírja a véleményét, én is leírnám!
Most épp az ötödik HTC-met használom, és a Sensation mind közül messze a legsz*rabb volt.
Recsegés, porosodó kijelző, forrósodás jellemezte, a GPS 2 hónap alatt 2x, ha talált jelet. Sebességre fantasztikus, a Sense király, de a kivitelezés pocsék.
Ezen kívül ismert hibák továbbá a jack csatlakozó körüli festék kopása, mely ezután zenehallgatásra és headset-el való telefonálásra használhatatlanná teszi a telefont, illetve a bekapcsoló gomb konstrukcióból való tönkre menése.
Tulajdonképpen abszolút nem méltó a telefon arra, hogy a HTC logó díszelegjen a hátulján. HTC Hero, Desire, Desire HD, HD7 - mind nagyságrendekkel jobbak nála.
Az abszolút nem felsőkategóriásnak mondható Wildfire S-t is szívesebben nyomkodtam már a végefelé, mikor eladás előtt voltam.
Szerintem SGSII... bocs.
-
randras
veterán
válasz
Something_ #9781 üzenetére
Nekem sem jobb, pedig nem csak 5-ös van. X. kerület.
5 napon belül vagyok, vissza vigyem szerinted?
-
randras
veterán
válasz
Tejberizs76 #9772 üzenetére
Nem általánosítottam, hanem feltételeztem. A kérdésed is ilyen hangnemű volt, akinek Sensation-je van, szereti kirakni legalább aláírásba, szóval ha valaki megjelenik ebben a topikban, és nem ismerős, + aláírásában sincs, az valószínűleg most tervez venni.
Újra kalibrálást próbáltad? Valahol a beállításokban van valami ilyesmi, talán használhat. Mennyire durva ez a jelenség nálad? Be tudod azonosítani a ROM-ot, aminél elkezdődött?
-
randras
veterán
válasz
Tejberizs76 #9769 üzenetére
Jó, de újonc ranggal, aláírás nélkül simán gondolhattam volna, hogy most készülsz megvenni, és azért kérdezed. Ahogy oda is van írva az összes ICS ROM-hoz, többnyire béták, kezdeti stádiumban vannak, szóval simán előfordulhat, hogy egyszerűen még nem kiforottak, és rosszul kezelik a kijelzőt. Ha az iránt aggódsz, hogy károsodott valami, rakj vissza Gingerbread alapú ROM-ot, és használd pár napig.
-
randras
veterán
válasz
Tejberizs76 #9766 üzenetére
A megjelenés után első OTA-k egyikében javították elvileg. Nem jellemző, sokkal inkább a porosodás az, ami fennálhat, mint kijelzőt érintő hiba.
-
randras
veterán
válasz
Something_ #9759 üzenetére
Nem, akkor nem ő az! Haggyuk is a témát, nem igazán Sensation!
-
randras
veterán
válasz
Something_ #9757 üzenetére
Rá gondoltam!
-
randras
veterán
válasz
Something_ #9755 üzenetére
Bmeg ismerem az egyik srácot
Amúgy, az éjszakai kép kivételével egész korrektek, szerintem.
-
randras
veterán
válasz
Something_ #8630 üzenetére
Nextelben, független, gyártói garival.
-
randras
veterán
válasz
Something_ #8628 üzenetére
Nem radio gond volt. Használt DHD-t vettem, szép állapotú, de a hangerőszabályzó gombja ugyanúgy szar, mint az enyémnek volt. Viszont állapotra szebb, mint ahogy én eladtam az enyémet.
-
randras
veterán
válasz
Something_ #8626 üzenetére
Meg porosodás, recsegés, net hálózat dobálás, GPS-t kb. 1x tudtam használni 3 hónap alatt, szóval tele lett a tököm.
Visszaváltottam DHD-ra, januárban Galaxy Note.
-
randras
veterán
3 hónapnyi Sensation használat után ma végre elkelt a telefonom...
További sok szerencsét, üdv!
-
randras
veterán
-
randras
veterán
-
randras
veterán
Úgy néz ki, engedek a kiváncsiságomnak, és lesz egy SGS2-Sensation cserém hamarosan!
Kíváncsi vagyok, milyen lehet a Samu, a HTC Sensation XL meg túl drága, úgyhogy a HTC most bukott egy potenciális vásárlót azt hiszem!
-
randras
veterán
válasz
Something_ #7644 üzenetére
Nem hülyeség. ROM frissítés után akkut KELL kalibrálni. [link]
-
randras
veterán
Ma vittem (volna) vissza másodjára a telefont E-Care-be, de voltak olyan kedvesek, és megrendelték az alkatrészt anélkül, hogy ott tartották volna a telefont. Mondván, hogy az egyetlen stabil hálózat manapság a Vodafone, javasolták, hogy próbáljam olyan kártyával is.
Kérdésem: van köztetek olyan, aki telenoros kártyával használja, és a mobilnet kapcsolat nem szakad meg random időközönként? Nekem van, hogy csak simán megszakad, majd újra fellép, illetve olyan is, hogy újra bekér PIN-kódot is, szakadás után.
Itt, vagy privátban jelentkezzetek légyszi. Indirekt bizonyításként az is jó, ha hasonlót tapasztal valaki közületek Vodás SIM-el.
Köszönöm!
-
randras
veterán
Holnap ismét megy szervizbe a telefon... SuperCID-ről saját CID-re visszaállás, RUU telepítés, és S-ON-ba álláson kívül van még valami? Párszor már végigcsináltam, csak úgy emlékszem, volt még valami.
-
randras
veterán
válasz
Something_ #7511 üzenetére
Nem értek a fizikához, de azt a saját bőrömön tapasztaltam, hogy egy szar töltő konkrétan tönkre tud tenni egy kijelzőt. Utángyártott töltő használata pontosan azt okozta nálam rendszeresen, amit írtál, aztán egyszercsak meghalt a panel. (Kapacitívon, LG-n).
-
randras
veterán
válasz
Something_ #7508 üzenetére
Rossz minőségű töltők hosszú távon is károsíthatják a kijelzőt, ennyit tudok.
-
randras
veterán
Az eredmény több, mint kiábrándító:
Ingyen osztagott 2GB-os noname MicroSD
HTC Sensation Kingston MicroSD 8 GB Class 4
Kingston MicroSD 32 GB Class 10 -
randras
veterán
válasz
Something_ #7403 üzenetére
Felkínáltam nekik e-mailben. Egyébként száz x ezer forint kiolvasva, tehát 100,000 és 109,999 forint között kéne...
Ha újat kapok, szerintem akkoris eladom.
-
randras
veterán
Na, bebizonyosodott, ugyan úgy ledobál a hálózatról a telefon, ráadásul a rezgő motorom is nyöszörög hála e-care bácsinak, szóval király. Ment nekik egy e-mail, hogy mi van ilyenkor, kiváncsi vagyok, mit válaszolnak. Minden esetre van egy eladó HTC Sensation-öm, ha érdekel valakit, és ráér 10x,000 forint kifizetése után azért szarakodni vele, hogy legalább fel tudják hívni rajta.
Személy szerint azt hiszem, eladom ezt a szart, és mivel a 3. HTC-m, amit elégedetlenség miatt adok el, nem is veszek többet ilyet. Abban csak bízok, hogy nekem nem fogjátok azt mondani, hogy fizetett komment voltam.
-
randras
veterán
Sajnos úgy néz ki a telefonom még mindig szar, pedig ültek rajta két hetet... Mit tudok ilyenkor csinálni?
-
randras
veterán
Visszakaptam a kicsikémet, alaplap és kijelző csere történt. Eddig úgy tűnik, minden rendben, egyetlen zavaró dolog, hogy a kijelző felső része fölött kis részen belátok valahová, ahol minden sárga, gondolom a kijelző valamelyik kelléke, és elég zavaró.
De ha ez lesz a legnagyobb baj, és megszűnik a porosodás, boldog leszek.
Villámgyorsan S-OFF, CWM, root, és vissza a nandroid backup, a jól belakott kis rendszerembe.
szerk.: Ja, pontosan 13 napba került megcsinálniuk! Szvsz nem szar, láttam már rosszabbat is.
-
randras
veterán
válasz
GoDPlaYeR #7120 üzenetére
Nextel az egyik legkorrektebb cég, és nem mellesleg a legolcsóbb. 3 HTC-t vettem eddig náluk: azonnal mehetettem értük, mind hazai piacra szánt telefon volt, gyártói garanciával.
Csak ajánlani tudom!
Nem csak akkor szabad megvenni, hogyha 99HNA035-00, de a HU legyen a matricán, ennyi a lényeg. Na meg, legyen bontatlan.
Érdemes megnézni, hogy a fehér képernyőn látsz-e furcsát, mert akkor nagy valószínüséggel pixel hibás, és rögtön kérhetsz is egy másikat.
-
randras
veterán
-
randras
veterán
válasz
Fl4tl4nd3r #6714 üzenetére
"HOW-TO CHANGE ROSIE BACKGROUND:
Copy Rosie.apk (either from my Theme or from your device) to your PC
Open Rosie.apk (resides in /system/app) in 7-zip or Winrar or whatever archieving app you might use
In the Rosie.apk, you will find an image file in res->drawable-hdpi called applistbackground.png
Copy that image (applistbackground.png) somwhere on your PC for editing
Modify as you please. Once you are satisfied, save as applistbackground.png again
Copy that modified image back to Rosie.apk, but do NOT let winrar or 7-zip compress it (store only in winrar)
Once that is done, use zipalign to re-align the Rosie.apk (google sdk android zipalign for how to do that. (this is not MANDATORY, the Rosie will work without zipalign, but properly zipaligning is highly recommended for batterylife)
The "new" Rosie.apk, properly zipaligned, not needs to go back to your device into the system/app folder. There are multiple ways to do that.
..."...vagy [link].
-
randras
veterán
válasz
Fl4tl4nd3r #6712 üzenetére
Rootolva/s-offolva vagy, van recovery? A háttérhez az app drawerben eléggé moddolni kell, de nekem pl. van, szóval igen, lehetséges!
-
randras
veterán
válasz
S e t h #6708 üzenetére
Hát, ha rányomsz hogy Install, akkor telepíti a telefonra azonnal, hogyha azon fent vagy a neten. (Vagy legalábbis egy lelépés, felcsatlakozás múlva a netre, ha néha megzavarodik a cucc.) Olyan, hogy letöltöd, nincsen, ahhoz hogy telepíteni tudj, el kell érnie a telefon valahogyan neten keresztül, de ehhez nem kell feltétlenül rádugni, lehet sima mobilnettel, WiFi-vel, vagy a számítógéphez is kötheted, és megoszhatod a gép netét a telefonnal.
Regisztráció nem kell, csak a telefonon be kell legyél lépve a Google fiókodba (Beállítások->Fiókok és szinkronizáció), plusz engedélyezve kell lennie a háttéradatoknak (ha nem tudod mi ez, akkor engedélyezve van.) Utána elvileg elérhető lesz a telefon a listában, mint eszköz.
Bátor75: Hát nem kicsit érné meg, pláne hogy az FSP tápegységekben az egyik piacvezető, annyira nem lehet szar a cucc, szerintem jobban megérné, mint egy huang chang 30000 mAh-s.
Amcsiból nem is lehet máshogy hozzájutni, pont mint a Duracell Instant Charger-ekhez sem, amit szintén néztem. Szerintem meg fogom rendelni! Asszem 1-2 nap múlva indul, szóval kell, hogy legyen még.
-
randras
veterán
Van egy Volume+ nevű progi, meg még valami, amit MIUI ROM-okba raknak, de nem jut eszembe a neve... minden esetre nekem egyik sem működött, a hangszóróm pedig olyan hangos, mint az állat.
Szóval nem értem, nálatok van baj, vagy az enyémbe került az átlagnál jobb hangszóró.
-
randras
veterán
válasz
S e t h #6704 üzenetére
Nem mindegy, hol állítottad a hengerőt! -> Quick Settings
Must Have listámra keress rá a topikban
Üdv a klubban...
-
randras
veterán
-
randras
veterán
-
randras
veterán
válasz
Something_ #6669 üzenetére
Az enyém ezzel van szervízben, azt csinálta állandóan. Bízz benne, hogy csak egyszeri volt...
Más: A PCWorld karácsonyi Prémium csomagjában lehet választani ajándékként ilyet. Így a V-ket meg az A-kat nézve úgy tűnik, simán jó lehet Sensation-höz, de ránézne valaki, aki jobban ért a fizikához?
Ha 20k-ért megkapom egy évig az összes újságot, a DVD-ket, meg még NOD32-őt is, plusz ezt, ami alaphangon 10k és amúgyis terveztem, hogy veszek valami ilyesmit, akkor igencsak megérné. -
randras
veterán
válasz
Something_ #6667 üzenetére
Lesz is, sokat kell szívni vele. Én egy csomószor beállítottam, és leszarta, aztán egyszer random elhallgatott. Komolyan volt olyan neked, hogy bekérte újra a PIN-kódot?
-
randras
veterán
válasz
Something_ #6542 üzenetére
Bőven elég, max 10 perc... (viszont lesz 3 is, lehet nem árt 50% fölé vinni)
bbalika81: Ha jövő hét szerdára nincs kész, balhé lesz, mert ők ígérték!
-
randras
veterán
Király, hogy bepörgött a topik, mióta az enyém szervízben van.
Track'n'Trace szerint alkatrészre vár... ezek szerint legalább az egyik hibajelenséget sikerült reprodukálniuk, remélem, a komolyabbat.
-
randras
veterán
Szerintem ezek a Sensation 4G, Sensation, Sensation dual band modellek, ebben a sorrendben. A helyszínen rakd fel az Elixir nevű programot, elég sokat elárul a telefonról. Úgy olvastam, értesz ezekhez a dolgokhoz, de mivel használt, én megnézném azt, hogy rootolva van-e, s-offolt-e, illetve milyen CID tartozik hozzá. Hacsak nem szólt előre, hogy feltörte, és érvényes garancia van rá (mert miért ne lenne), ezekre nézz rá azért, nem biztos, hogy hogy custom rommal akarod majd használni.
(Utóbbihoz laptop kell, úgy tudom terminalból csak root-al lehet megnézni, az meg nem biztos, hogy lesz rajta.
)
-
randras
veterán
A matrica felett van egy táblázat ország kódokkal, ott legyen rajta, hogy HU. A P/N 99HNA035-00 szerintem hülyeség, nekem pl. P/N 99HNA006-00 ás. Mondjuk szar is, de az más kérdés.
Bevittem e-care-be, este visszaállítottam mindent, úgyhogy elvileg 4-5 munkanap múlva meglátjuk, megcsinálják-e. Mondjuk azon meglepődtem, hogy csak 5 munkanap kell, de ők mondták.
"Nem akarnék egy z710-be belefutni." Miért, az más?
-
randras
veterán
válasz
CrAck69 #6460 üzenetére
A Super AMOLED-be beleég az állapotsor, sárga foltosak a fényképek, rózsaszín foltos a kijelző, forró a hátlap. Ezekről ők maguk számoltak be nekem a topikjukban. iPhone 4S visszhangzik, standby-ban 3 óra alatt lemerül, és így tovább, ezeket meg pdafanclub-on olvastam.
-
randras
veterán
Közben kijött a Virtuous 3.5-ös ROM-jának újabb verziója, akit érdekel. Próbálom tok nélkül ledobatni magam a hálózatról, de az istennek se megy... Létezik, hogy tényleg a sima egyszerű szilikon tokom okozta, lehet összefüggés?
-
randras
veterán
Na, kicseréltettem a SIM kártyát a telenornál...egy órája lehetett, azóta 3x dobta el a hálózatot.
Már csak egy dologra tudok gondolni: a tokra, amiben hordom.
Most levttem, ha lesz úgyis dobás, este visszarakom gyáriba, és holnap szerviz.
-
randras
veterán
Most jutottam el odáig, hogy felrakjam az Anim Modot, és k*va jó!
Kompatibilis a Virtuous-ommal, így nem kell tovább keresgélnem, mert minden animációt, ami CoreDroid-ban van, meg tudok csinálni ezzel. Márcsak a lockscreen gyűrűt kell átszíneznem kékre, és teljes az öröm!
-
randras
veterán
Nem arra gondolsz, hogyha erős napfénynél közelről nézed a kijelzőt, látod a függőleges és vízszintes csíkokat végig a kijelzőn? Mert az DHD-nál is volt, meg Sensation-nél is van, csak mivel mindkettőre fóliát raktam, ezért nem sokat láttam. De lehet hogy nem ugyanarra gondolunk, a hardveres részéről meg a kijelző technológiájáról fingom sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audacity - hangszerkesztés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest