- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
Jön az Android 4.0.4. [link]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Rusel
csendes tag
sziasztok!
vásároltam egy ilyen készüléket és azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudom android 2.3.4-ről 2.3.5-re frissíteni? Ha rá megyek a frissítések keresésére, akkor nem talál új frissítést.
előre is köszi
üdv
rusel -
Zirowe
nagyúr
Remek, most látom, hogy a tegnapi lefagyás után eltűnt csomó képem a memkártyáról..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Rusel
csendes tag
válasz davidcsaba93 #10956 üzenetére
köszi az infót
-
Rusel
csendes tag
és mit tudok tenni az ellen, ha leterhelem a telefont és vissza akarok lépni a kezdőoldalra, akkor olyan mintha újraindulna. azt írja, hogy betöltés és várnom kell míg bejön a kezdőlap
ez mitől van? van valami orvosság ellen?
köszi a választ -
Zirowe
nagyúr
válasz Zirowe #10953 üzenetére
Nem, tévedtem, nem törölt le pár képet, hanem tönkre tette az sd kártyámat, és odalett 29gigányi adatom.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
dropopi
aktív tag
-
Zirowe
nagyúr
válasz MerLinh #10963 üzenetére
Á, veszett az egész.
Gépre rakva rögtön formázást kér, másolni se lehet rá.
Igazából csak pár tucat kép volt rajta, ami fontos lett volna, minden más adat megvan máshol is.Holnap majd kapnak a fejükre, az biztos.
-
boksz
senior tag
Tényleg tele van a tököm most már a HTC-vel !!!
Nem elég, hogy kétszer volt porosodás miatt már cserélve a kijelző - megjegyzem most már kezd recsegni a teló a sok szétszedés miatt - ma reggel a kezembe veszem és jééé a hangerőgomb az asztalon marad !!!!!?????
Semmi jele nem volt, hogy ki akar ugrani onnan, finoman megragasztottam. Most jó, de az életbe több HTC nem kell, csak a nyűg van vele. Várom a következő meglepetését.( UI.: az a baj, hogy imádom a HTC szoftverét )
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
Chunca
csendes tag
Sziasztok!
Az a gondom,hogy nem ébreszt a teló repülőgép üzemmódban(sem)
Amikor viszont bekapcsolom,miután nem keltett rögtön kezd ébreszteni a gom benyomása után. Bekapcsolva nem szeretném hagyni egész éjszakára. Vmi jótanács? Köszi. -
Something_
őstag
válasz Chunca #10967 üzenetére
Ööö, kikapcsolva tuti nem ébreszt, de az érdekes, hogy repülőgép üzemmódba sem. Habár én még azt sosem használtam.
2 opció van, amit kipróbálnék a helyedben, sőt 3. Az egyik a hard reset
A másik kettő:
-éjszakára bekapcsolod a feketelistát, így nem tudnak zaklatni.
-lenémítod vagy felraksz egy auto silent progit, amit be tudsz állítani, hogy x időpontkor némára rakja a telódat, y időpontba pedig normál hangerőre. -
pap
senior tag
válasz Something_ #10968 üzenetére
Nekem ébreszt úgy hogy a hivásjezés némítva van,így max világít ha hív valaki.
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
pap
senior tag
válasz Something_ #10970 üzenetére
Attól függ mikor fekszik le
Lehet hajnali 4korAsus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
pap
senior tag
válasz Something_ #10974 üzenetére
Így van ,nekem is töltő van éjjel,mert mikor hazaérek már kezd merülni,így reggelre feltöltöm.
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
KLIOS
aktív tag
Még várhatunk az ICS-re: [link]
-
WiZARD
addikt
szerintem ez nem feltétlen jelenti azt, hogy nekünk is sokat kell még várni rá.
ehhez a boltokból el kell fogyni a réginek, és kész kell lenni az újnak, feltelepítve...szóval simán jöhet akár 1-2 héten belül a frissítés imho...
persze rég főzött ics-t használok
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
kokler
aktív tag
Eddig nem volt igazán semmi gondom a Sensation-vel, de a mai este nekem is elkezdett ropogni a kijelző Szerintem nem bírja a hideget, ez viszont a barátságunk végét jelentheti sajnos a HTC-vel...
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki mondani egy megbízható stabil rom-ot amiben van sense is?Van esetleg 2.3.5-ös rá?Már egy ideje a revolution hd 3.6.7et használom nincs vele végülis semmi baj csak néha már kezd szórakozni így jólene legyalulni az egészet és újat/jobbat felrakni.És még valami mit is kell előtte csinálnom a recoveryben?már elfelejtettem Előre is köszi.
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
Something_
őstag
válasz Fl4tl4nd3r #10990 üzenetére
Legstabilabb 2.3.5-ös rom szerintem a Senseay.
-
Dávid01
csendes tag
Sziasztok!
Végre elhatároztam magam és a napokban szeretném megvenni a telefont. Egészen pontosan az XE változatát
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy linkelnétek nekem olyan boltokat ahol tuti 2 év gyári garis készüléket tudok vásárolni? Speedshop-ot tudom, de ott még mindig "drága" Láttam már olcsóbbat, de nincs tapasztalatom a boltokkal, ezért kérném a Ti segítségeteket!
Előre is köszönöm! Jöhet P.Ü.-ben![ Szerkesztve ]
HTC Sensation XE with Beats Audio - - > Samsung Galaxy S5 - - > Samsung Galaxy S6 edge
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz Something_ #10991 üzenetére
Ez az ? Jah és még valami a mostani rom-ban van olyan hogy amikor lezárom/feloldom összeszűkül a kép egy csíkra mintha tv lenne,ezt meglehet valahogy oldani másik romnál vagy alkalmazással?
[ Szerkesztve ]
-
tgb
senior tag
-
tgb
senior tag
válasz Fl4tl4nd3r #10996 üzenetére
csinálj backupot,full wipe(factory reset-wipe chace-wipe dalvik)
az irányár nem félarat jelent!
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Köszi igen a super wipe-al csináltam fenn is van az új rom most radiot és boot animációt akarok berakni de eztis elfelejtettem hangerő le+power és ott micsoda? ha jólemlékszem innen kellet radiot telepíteni felmásoltam a kártyára az img file-t hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest